Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pilnie poszukuję modów  (Przeczytany 2013 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adi313

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pilnie poszukuję modów
    « dnia: Marca 18, 2009, 07:11:11 »
    Witam, otóż poszukuję 3 modów.

Po pierwsze, szukam moda dobrego, gdzie będzie, że tak się wyrażę rycerstwo pełną gębą. Kropierze na koniach, herby, pełne zbroje płytowe. Chyba rozumiecie, rozkwit średniowiecza, czasy, gdy rozgrywały się turnieje rycerskie. I chciałbym, aby były właśnie zmienione turnieje. Coś a'la Res Mod.

Po drugie, szukam dobrego moda z okresu wojen napoleońskich.

Po trzecie, już nie takie najważniejsze, moda ze Samurajami, ale nie chcę moda Hegemony. Wolałbym w całości poświęconego samurajom.

No to na tyle, liczę, że mi pomożecie.

PS Proszę nie odsyłać mnie do listy ukończonych modów, przeglądnąłem, nie znalazłem nic, co mnie interesuje.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Pilnie poszukuję modów
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 18, 2009, 07:28:29 »
    Co do rycerstwa, to nie nasuwa mi się konkretna nazwa, ale myślę że takich jest sporo.
    Do Wojen Napoleońskich nasuwają mi się dwa tytuły: Napoleonic Mod i Waterloo mod.
    Co do modów o samurajch to jedyny, jaki znam to Onin no Ran. W sumie ja też robię samurajów, ale mod nie bedzie o nich. Będą stanowili nową frakcję :P http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=2362.0
    Rozejrzyj się na tej stronie http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/ Tam znajdziesz wszystko czego szukasz.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline adi313

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 18, 2009, 07:36:34 »
    Dziękuję. A co do tej strony, wiem, szukałem, no ale wiecie, nazwy modów są różne i nie zawsze się idzie połapać o czym ten mod. Aha, chciałem dodać, że szukam modów do wersji 1.011.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 19, 2009, 15:34:30 »
    Nie pisz posta pod postem!
    A jakość łuku jest poprawiona w modzie Hundret years war (z tego co pamiętam)

Offline MiGu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 19, 2009, 16:21:01 »
    tak hundred years war opiera sie głownie na angielskich łucznikach  i francuskiej jezdzie, mozna strzelac z łuku z tarcza w rece jest nawet specjalna bardzo mała tarcza dla łucznikow. Ale ten mod jak napisano na tawernie four ways zostawia pewien niedosty sa tam tylko dwie frakcje (bardzo duze) ja z niego wrociłem do nativ ktore moim zdaniem jest najlepsze.

Offline adi313

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 19, 2009, 21:01:10 »
    Z tego co zauważyłem świetnie zapowiadające się mody zazwyczaj jeszcze nie wyszły. A ja nadal szukam moda z "prawdziwym" rycerstwem i turniejami.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 19, 2009, 21:40:47 »
    tak hundred years war opiera sie głownie na angielskich łucznikach  i francuskiej jezdzie, mozna strzelac z łuku z tarcza w rece jest nawet specjalna bardzo mała tarcza dla łucznikow. Ale ten mod jak napisano na tawernie four ways zostawia pewien niedosty sa tam tylko dwie frakcje (bardzo duze) ja z niego wrociłem do nativ ktore moim zdaniem jest najlepsze.

Ta owa tarcza to puklerz (buckler?)

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 19, 2009, 21:44:01 »
    Tia, to ta sama ;) Co nie zmienia faktu że każdej innej też można użyć podczas strzelania, tyle ze jest niewygodnie w trybie pierwszej osoby. xD