Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Marszalek:P  (Przeczytany 1226 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wladi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Marszalek:P
    « dnia: Marca 16, 2009, 00:51:29 »
    kolejny temat o marszałku;) pewnie was już to trochę nudzi

przeczytałem sporo tych tematów ale mój problem wygląda tak ze

każdego lorda mam  na poziomie +3 a nadal nie chcą mnie wziąć do glosowania

mam save tak na 10 dni przed wyborami wiec starałem się to podbijać i nadal nic...

jakieś pomysły?? sugestie??

Offline pc_maniac

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Polish Builders Community
    Odp: Marszalek:P
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 16, 2009, 04:36:16 »
    Najpierw sprecyzuj pytanie. Czy chodzi Ci o to, że nie zostałeś desygnowany jako kandydat w odbywającym się głosowaniu. Nie zostałeś wybrany, choć byłeś kandydatem, czy że nie odbyły się na razie żadne wybory?

1. Aby być desygnowany jako kandydat - jest dosyć prosta odpowiedź - masz zbyt niską reputację.
    Musisz mieć reputację wyższą niż pozostali lordowie. Najczęściej gracze mają wysoką reputację, gdyż nabijają sobie ją walkami z przewagą przeciwnika. Z własną przewagą w bitwie dostaje się niestety tylko od 0-2 punktów. Z przewagą 1 do10 już masz 40-50 punktów za każdą potyczkę.
    Pamiętaj - reputacja co tydzień (growy) spada o 0,5%, więc nie dbanie o nią powoduje jej zmniejszanie sie.

2. Nie zostałeś wybrany, choć byłeś kandydatem - ponieważ więcej lordów Twojego królestwa miało o Tobie opinię zerową lub poniżej zera.

3. Na razie Twoje królestwo nie wypowiada nowej wojny, więc nie odbywa się żadne głosowanie na nowego marszałka - musisz poczekać na nową wojnę. Jeśli Ci się spieszy, to zakończ obecną za pomocą losowego questu od wójta miasta. Wkrótce wybuchnie wtedy nowa.
    « Ostatnia zmiana: Marca 16, 2009, 08:39:09 wysłana przez pc_maniac »

Offline Wladi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 16, 2009, 08:33:58 »
    chodziło mi o pytanie 1

dzięki wielkie, duzo mi to wyjaśniło

Pozdrawiam mile

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 16, 2009, 08:59:28 »
    Polecam też uzbieranie więcej honoru bo "globalnie wpływa na relacje z lordami" jak to ktoś ujął. ;)