Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ostatni zamek  (Przeczytany 1053 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nestor2

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ostatni zamek
    « dnia: Marca 13, 2009, 15:04:31 »
    Pomagam Dustum Chanowi objąć tron, mam juz wszystkie miasta , zamki , wsie oprocz jedneo - Zamek Uhhun (czy jakoś tak) oblegam zamek wybijam wszystkich i jak zawsze na koncu wyskakuje komunikat : "Ostatni obroncy schowali sie w zamku, (...) rusz za nimi i zniszcz ostatnie przejawy oporu (wiecie o co chodzi) , gdy klikam Dalej wyskakuje mi błąd z Microsoft Visual C++ Runtime Library i wychodzi mi z gry.Wie ktos co jest grane i jak to naprawic?

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    Odp: Ostatni zamek
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 13, 2009, 15:12:11 »
    Witam!
    Użytkowniku Nestor2 miałem taki sam problem ale poradziłem sobie z nim, raz dwa.
    Aby pokonać tą trudność należy przeinstalować grę, a najlepiej zainstalować ją na już istniejący folder z grą. Ja tak zrobiłem i błąd przestał wyskakiwać. Chyba że posiadasz jakiegoś moda do gry. Jeśli tak to pamiętaj że mody mają pewne błędy które się mogą ujawnić albo nie.

Jeśli będę mógł jeszcze ci pomóc to zrobię to z chęcią.

Offline Nestor2

• Użytkownik
    Odp: Ostatni zamek
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 15, 2009, 12:39:34 »
    Przeinstalowalem gre, zainstaloalem na inny folder i wciaz ten sam błąd :/ :/