Heh, cała prawda... rumak WB nawet dosłownie "świeci" swoją wspaniałością! No ale cóż... Jeszcze niedawno wszyscy wychwalali chargery i huntery, a teraz co? Powstańcie obrońcy własnych opinii! Przydałoby się trochę dyskusji... chociaż... bo ja wiem... może po prostu napiszę jaki koń do czego najlepszy:
juczny koń - no co tu dużo mówić... najgorsze co może nas spotkać
osiodłany koń - dobry dla kogoś dla kogo liczy się tylko wygląd
koń stepowy - dobry dla łuczników konnych ze względu na dużą zwrotność
łowca - dobry jak nie wiesz co tak właściwie będziesz rozwijał, albo dla kompletnego nieładu w eq np: bełty, łuk, sztylet, tarcza :D
koń bojowy - dobry dla mniej więcej takiego zestawu (lub do walki z daną frakcją): łuk, strzały, miecz dwuręczny, lanca
koń do szarży - dobry dla tego, który myśli, że jak się wbije w piechotę to mu oni nic nie zrobią (czyli zazwyczaj poziom ok. 21% :D), lub kogoś z małym refleksem
rumak - jak się już wyżej wypowiedziałem - świeci swoją wspaniałością i gracją z jaką się porusza, koń, do którego trzeba wprawnej ręki, tęgiego umysłu i zmysłów taktycznych (zdecydowanie nie myśli samobójczych, do tego jest charger). Najlepszy zestaw? Proszę: lanca (byle szybka), coś ciężkiego (2h) lub szabelka, 2x włócznie do rzucania lub łuk i strzały
@UP: No ok, ale po co zakładać nowy dział w WB na temat koni? Ten dział może złączyć to, bowiem konie niewiele się zmieniły
Rumak w WB nawet dosłownie "świeci" swoją wspaniałością!
Chodziło mi tylko o to, że gdy w WB się użyje HDR na max. to nasz konik zaczyna świecić. Reszta tyczy się zarówno podstawki jak i WB.
Pozdrawiam!