Witam!
Mam na imię Adrian mam 16 lat i jestem fanem gier komputerowych.Najbardziej lubię grać w gry strategiczne oraz wyścigi. Ale innymi oczywiście nie pogardzę. Lubię słuchać muzyki techno,hip hop, oraz troche metalu.
Dużo czasu poświęcam także na gry internetowe takie jak Travian i ikariam.
Stoję po stronie nacji o nazwie Swadians (ponieważ posiadają oni wyśmienitą kawalerię)Drugim królestwem jakie uwielbiam są Nordowie (ponieważ posiadają wspaniałą piechotę).
Moja postać w Mount&Blade to kawalerzysta. W podręcznym ekwipunku posiadam lance, miecz jedno i dwuręczny oraz tarczę. Natomiast mój oddział składa się ze 30 kawalerzystów i 100 łuczników pomieszanych z nordycką piechotą.
Moja taktyka jest dosyć prosta, atakuje najpierw kawalerią by rozbić w jak największym stopniu siły wroga na dwie strony a dopiero później rzucam do boju zaciężna piechotę.
Mam nadzieje że spędzony czas na forum będzie prze zemnie miło wspominany. Oświadczam że postaram się stosować do regulaminu forum,i udzielać się w pomocy innym. Oczywiście tylko wtedy gdy mój poziom wiadomości o tej grze będzie duży.
Przesyłam pozdrowienia