Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Starcraft  (Przeczytany 2909 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    Odp: Starcraft
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 26, 2011, 17:30:33 »
    Hmm, pora odgrzać kotleta!

Mój kolega ma pewien problem ze Starcraftem II. Grał w niego na starym kompie, cholernie mu się przycinał. Jako, że jego komp był "muzealny", dostał nowy komp i chciałby przenieść Starcrafta na ten właśnie drugi komputer. Niby ok, ale okazało się, że po zainstalowaniu Starcrafta na nowym kompie, nie można zatwierdzić nazwy użytkownika. Podobno nie można przenosić tej gry z komputera na komputer - ma to zapobiegać piractwu. Chciałbym zaznaczyć, że jest to oryginalnie gra kupiona, nikomu nie pożyczana. Proszę o pomoc!

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 27, 2011, 22:04:02 »
    W dwójeczkę nie grałem, więc raczej nie pomogę. Niech szuka cracków lub rozejrzy się na jakimś forum fanowskim.

CO do starcrafta ogólnie to dość fajnie się grało. Chociaż po multi nieraz bolały paluszki. Tak to już jest z grami, w których kilka pierwszych sekund gry decyduje o wyniku starcia, bez skrótów klawiszowych ani rusz.

Najfaniej mi się grało zerhami (horda, horda!) ale i terranami się zdarzało zagrać. Protosi średnio mi się podobają ;d

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 27, 2011, 23:39:04 »
    W dwójeczkę nie grałem, więc raczej nie pomogę. Niech szuka cracków(...)

No i po co mu takie rozwiązanie, jak uniemożliwi ono najprawdopodobniej grę sieciową? Według mnie niemożliwe żeby gra była przypisywana do jednego jedynego komputera, bo to byłoby już grube przegięcie ze strony producenta...

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 28, 2011, 09:23:24 »
    Czasem da się zrobić tak, że i na piracie multi można odpalić. I to na grze ze steamem. Nie, ja nie, ale koledze przewaznie szkoda kasy...

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 28, 2011, 21:31:37 »
    Emm, problem rozwiązany. Mój "sprytny" kolega wpisywał nazwę użytkownika zamiast e-maila. Po wpisaniu e-maila nagle okazało się, że gra jest aktywna. lol