Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: KONIEC Z KAMPANIĄ W MOUNT & BLADE  (Przeczytany 1818 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nomad1000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    KONIEC Z KAMPANIĄ W MOUNT & BLADE
    « dnia: Marca 09, 2009, 14:54:45 »
    Kurde miałem formata i straciłem superextra zapis :( :( :( . Podsumowanie: 36 lvl, armia 120 konnych (niepokonana od jej stworzenia), 2 miasta, 3 zamki, 4 wsie, 90 tys. denarów, jakies 25 lordów w niewoli i sojusz z Nordami. Pononani: Królestwo Rhodoków. Prawie też Swadia której zostało ostatnie miasto. Nordowie u mnie byli superpotęgą. Byłem cały czas marszałkiem. Spoko tylko załować i płakac. Pozostaja tylko mody??? moglby ktos powiedziec do ktorych wersji one sa? Pzdr

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: KONIEC Z KAMPANIĄ W Mount & Blade
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 09, 2009, 15:06:57 »
    Szukanie nie boli! Temat bez sensu. Może i będę strasznie nie miły ale co twoja super pro kox zapis ma do szukania modów? straciłeś? Trudno, twoja wina. Szukasz fajnego moda? Przy większości modów jest napisane do jakiej jest wersji.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 09, 2009, 15:07:15 »
    mody są rożne i do różnych wersji. Polecam ci moda sword of damocles -duzo new itemów, jednostek itp.
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Nomad1000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 09, 2009, 15:44:05 »
    o zapomnialem! po prostu czekać na multiplayer w ktorym bede mial juz ogromne doswiadczenie z gry :D

Offline Ramirez

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 18, 2009, 20:02:43 »
    jeśli szukasz modów to wejdź w talewords i wejdź w kategorie mody i aktualna lista ukończonych modów (oczywiście to po angielsku będzie :P)