Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam ;]  (Przeczytany 826 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline D4Rk14

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam ;]
    « dnia: Marca 08, 2009, 19:07:05 »
    Witam wszystkich forumowiczów,
    Przyglądałem się temu forum od roku czy tam od dwóch lat. I bardzo mi sie tu podoba ;p
    No więc zacznę od tego że mam 13 lat i gram w mount&blade od dawna (weteran jestem chyba;]). Gra mi się bardzo podoba i zacząłem grać od kiedy CD-Action wypuścił demko z wersji chyba 0.608 no i tak gram do dziś tylko że teraz gram w moda Radiant of a Cross coś takiego. Mam tam państwo rebelianckie Stan Imperialny 124 ludzi 7 zamków 1 miasto i 2 wasali Generałów Von.... Nie długo chcę podbić miasto te koło zamku Brunn. Noi ogólnie chcę wymiatać :) Moja ulubiona armia to Imperialni gwardziści i Jancarzy. Sczególnie ci drudzy są fajni zabijają za jednym strzałem kilkunastu.Bym jeszcze zapomniał dodać że moja postać to dobry Lord Denaros XIX konny muszkieter i wojownik ,który heraldyke ma skorpiona. No to wszystko niechce zabardzo zanudzać ;p

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Witam ;]
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 08, 2009, 19:33:57 »
    Witaj na forum nowy użytkowniku. Mam nadzieję, że się tu rozgościsz i będzię Ci się z nami przyjemnie współpracowało. Jeżeli tak długo przeglądasz forum, to zapewne wiesz co wolno, a czego nie powinno się robić. Cieszę się również, że przybył kolejny weteran tej gry, który gra tyle co ja ;]
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 08, 2009, 20:47:43 »
    Przywituję Ciętm
    Regulamin mam nadzieję przeczytałeś, tak więc życzę Ci miłej współpracy z nami :)

PS: Alk znowu zaczynasz spamowac w powitaniach?
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 10, 2009, 17:46:43 »
    Jak tak, to wiedz że mam rózne jazdy np. mój pomysł nazwania RES moda dzumolicą
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Gorn

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 10, 2009, 19:48:29 »
    Witam cię nowy użytkowniku eee...... bardzo się cieszę że do nas dołączyłeś :)