Nie ma to sensu w czasach kiedy dosłownie każdy może założyć własne forum - za każdym razem wygląda to tak samo, najpierw pełen entuzjazm (oo mam własne forum, jestem adminem, ale fajnie) spamowanie linkiem gdziekolwiek się da, po tygodniu brutalna rzeczywistość - zerowa aktywność urzytkowników (jeśli jacyś są) a wszystko dlatego że forum trzeba zakładać z głową i w konkretnym celu - przede wszystkim aby zapełnić niszę tematyczną co gwarantuje, przynajmniej na początku jakies tematy do rozmowy, ale najczęściej najpierw zakłada się forum a później myśli do czego właściwie może służyć - przykład jak wyżej "Forum poświęcone grom PC" ? WTF? Dlaczego właśnie tam mieliby rozmawiać gracze o Wszystkich Grach na PC skoro niemal każda gra posiada po kilka własnych for... Polskich for o M&B naliczyłem już chyba z 8, najwytrwalsze wytrzymało chyba raptem 3 miesiące, bo niby czym się różniły od tego na którym już ukształtowała się stała liczba piszących. Nie twierdze że nigdy nie powstanie jakaś poważniejsza konkurencja dla naszego serwisu lub forum bo mam wrażenie że do doskonałości z pewnościa troche nam brakuje ale najczęściej biorą się za to ludzie bez wyobraźni. Ten serwis mimo konsekwentnej reklamy przez pierwszy rok powiedziałbym że ledwo egzystował, zdarzały się okresy kiedy przez 2 tygodnie pojawiały się może 2 posty, ale jak widać teraz poszło to chyba w drugą stronę;) Rzekłem.