Więc jakoż ze już ty wcześniej pisałem jako "Aragorn" ;P trochę (troszeczke) niektórych znam... ale nie po to tu teraz pisze... Mam "pudełkową" wersje M&B i ostatnio grzebałem troche w folderach gry... Przed kilkoma chwilami w pliku "soundtrack" znalazłem pliki, w którym jedny ma nagrany odgłos strzału a dwa pewnego dziwnego "zjawiska" otóż nazywają się "hide" i "unhide" albo "s hide" i "s unhide".
Dalej -> w pliku ze spolszczeniem gdzie sa podane spolszczone wszystkie nazwy itemów znalazłem pistolet skałkowy, zasobniki i ku mojemu zdziwieniu dziwną zbroję, miecz, nagolenniki hełm itp... itd... (z tego set-u) a zdziwiło mnie to dlatego że w wersji (chyba 0.808) lub wcześniejszej takowy zestaw dało się znaleźć przeszukując niektóre miasta... ale w późniejszych wersjach te itemy wyrzucono.... (z tego co wiem). Żadnego z wyżej wymienionych odgłosów i przedmiotów niema w grze (jeszcze nie znalazłem) więc dlaczego są one wpisane w te pliki?
Hmmm... nie wiem, jeśli ktośkolwiek potrafi mi to sensownie wyjaśnić to prosze bardzo... w innym wypadku pozostanie to zagadką...