Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Itemy których nie ma a jednak są zapisane....  (Przeczytany 1237 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krae

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Itemy których nie ma a jednak są zapisane....
    « dnia: Marca 06, 2009, 22:27:55 »
    Więc jakoż ze już ty wcześniej pisałem jako "Aragorn" ;P trochę (troszeczke) niektórych znam... ale nie po to tu teraz pisze... Mam "pudełkową" wersje M&B i ostatnio grzebałem troche w folderach gry... Przed kilkoma chwilami w pliku "soundtrack" znalazłem pliki, w którym jedny ma nagrany odgłos strzału  a dwa pewnego dziwnego "zjawiska" otóż nazywają się "hide" i "unhide" albo "s hide" i "s unhide".

Dalej -> w pliku ze spolszczeniem gdzie sa podane spolszczone wszystkie nazwy itemów znalazłem pistolet skałkowy, zasobniki i ku mojemu zdziwieniu dziwną zbroję, miecz, nagolenniki hełm itp... itd... (z tego set-u) a zdziwiło mnie to dlatego że w wersji (chyba 0.808) lub wcześniejszej takowy zestaw dało się znaleźć przeszukując niektóre miasta... ale w późniejszych wersjach te itemy wyrzucono.... (z tego co wiem). Żadnego z wyżej wymienionych odgłosów i przedmiotów niema w grze (jeszcze nie znalazłem) więc dlaczego są one wpisane w te pliki?

Hmmm... nie wiem, jeśli ktośkolwiek potrafi mi to sensownie wyjaśnić to prosze bardzo... w innym wypadku pozostanie to zagadką...

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: Itemy których nie ma a jednak są zapisane....
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 06, 2009, 22:30:22 »
    Twórcy gry początkowo chcieli wprowadzić te itemy do gry ale się rozmyślili. Jednak ich nie usunęli tylko ukryli.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 06, 2009, 22:32:16 »
    Kuroi pierwszy byłeś.
    Tak itemy te są ukryte tak samo jak te odgłosy bo te odgłosy należą do tych ,że  broni.
    Jak poszukasz to znajdziesz też ciało umarlaka.
    Edit
    Sory mogłeś napisać ,że hasła zapomniałeś;d

« Ostatnia zmiana: Marca 06, 2009, 22:38:55 wysłana przez tario »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 06, 2009, 22:36:29 »
    Krae, nie mogłeś poszukać na stronie gg kogoś z administracji i poprosić o zmienienie Ci hasła, skoro zapomniałeś jakie hasło miałeś na koncie "Aragorn", tylko założyłeś drugie konto? Teraz nie wiem co z Tobą zrobić.

Offline Krae

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 06, 2009, 22:40:06 »
    nie do końca... tamte konto przepadło ze starym kompem... innym netem, innym mailem i ze starym hasłem więc nie mam najmniejszych szans dostać się na nie z powrotem.... a co do itemów to dzięki tak wogóle to poszukania tego "zainspirował" mnie mod The Eagle and the Radiant Cross w którym większa część jest po polsku a mniejsza po angielsku i włąsnie było kilka broni palnych a tylko pistolet skałkowy miał nazwę polską...

EDIT:jesli powiem "zrozum mnie... " to wyjde na kretyna nie?? ale chyba musze to powiedzieć ;) nie, szczerze to gdy przesatłem tu pisać nie myślałem że tu wróce... coś mnie tu jednak mocno przyciąga ;p a jeszcze tak ogólnikiem to posiadanie 2 kont nic by mi niedało... z resztom sam (-i) zobaczycie ze z konta aragorn nikt niczego nie napisze (no chyba że sie ktoś włamie)

Ech, dobra, dam Ci spokój z tym kontem, ale nie dam Ci spokoju jak będziesz multiposting uprawiał.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2009, 22:53:08 wysłana przez Arcylisz »