- To nie prawda, że dzień w dzień spamuje na SB, dziś owszem, napisałem więcej niż wynosi moja norma, ale nie robię tego dzień w dzień.
A to dziwne, bo ja dałbym sobie głowę uciąć, że praktycznie codziennie widzę SB całkowicie zaspamowany i jedną z ksywek, które regularnie się w SB powtarzają jest właśnie "Jeferiaz". Osta miałeś dostać już jakiś czas temu, ale się wstrzymałem. Wczoraj tak zaspamowaliście SB, że uznałem, iż pora zareagować. Ale jestem miękki i tylko napisałem w wątku dla administracji, że macie u mnie "zmówione" ostrzeżenia, jeśli się nie poprawicie. Dzisiaj od rana znów SB aż się przegrzewał od wiadomości i znów te same ksywki... Ludzie, ileż można?
- Wiele użytkowników tak postępuje i jak na razie mają czyste konto.
Racja, na razie. :)
- Nie zostałem ostrzeżony słownie...
Może mam Cię jeszcze przeprosić i błagać, byś zaczął się stosować do regulaminu? Sorry, ale nie zamierzam nikogo niańczyć. Przeginasz - zostajesz ukarany. Jeśli sam siebie nie potrafisz upilnować, to bardzo mi przykro... Gdyby to spamowanie w SB byłoby sporadyczne, to na pewno ostrzeżenia byś nie dostał.
- Za Kuroia było lepiej... Daedalus jakoś mógł upomnieć go DWA razy, niestety ja robię znacznie mniejsze show niż to, które robił Kuroi, dlatego od razu dostałem warna.
Kuroi został za spam zbanowany (i to dwa razy), więc nie wiem, czy przyznałby Ci rację, co do tego "było lepiej". :)
- Zostałem wydalony z klanu przez kaprys Daedalusa
No tak, mój kaprys... :/ Gdybyś przypadkiem zapomniał, to przypominam, że
miałeś już dwa ostrzeżenia. Jedno zostało zdjęte, ale widać na taki gest nie zasłużyłeś.
Ja uważam osta za "Notoryczny spam na Spam Boxie"(to także mój 2 ost)za nie słuszny ponieważ:
-Dzień w dzień spamuje?Wielu ludzi robi to samo a nie ma ani jednego osta.
Dzień w dzień spamujesz, mimo iż dostałeś już za to wcześniej ostrzeżenie. Widocznie za pierwszym razem do Ciebie nie dotarło...
-Nikt mnie nie ostrzegł ustnie.
Nie no, następny... :/ Za chwilę to będzie jak w polskiej policji - "Przeproś i ładnie poproś, by osoba przestała łamać regulamin. Jeśli nie ma żadnej reakcji, przeproś i poproś jeszcze raz. Jeśli wciąż żadnej reakcji, upomnij, ale grzecznie... itd."
Rejestrowałeś się na forum, co jest swego rodzaju oświadczeniem, że
jesteś czujesz się na tyle dorosły, by wypowiadać się publicznie i ponosić konsekwencje za swoje słowa oraz czyny. Nikt się nie będzie tu z nikim patyczkował i ciągle przypominał, że jest coś takiego, jak regulamin, netykieta, czy ogólnie przyjęte zasady. Równie dobrze osoby zbanowane za piractwo mogłyby mieć pretensje, że nikt ich nie upomniał, by nie dawały linków do cracków.