Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Miasto Wercheg - nie do zdobycia  (Przeczytany 1679 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kurtweller

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Miasto Wercheg - nie do zdobycia
    « dnia: Marca 04, 2009, 14:43:56 »
    Ostatni bastion Nordów, większość Lordów w mojej niewoli i wszystko pozytywnie do czasu ataku na mury miasta. Mam level 5 inżyniera, więc przy murze stoi "kładka". Niestety, nie prowadzi do wyrwy w murze tylko kończy się na 2/3 wysokości - nie można przeskoczyć. Moje wojaki traktują ową kładkę jak powietrze i biegną od razu pod mury (i tak sobie biegają, biegają...). Z zamku natomiast nikt nas nie atakuje, nawet nie widać jednego broniącego.
    Macie jakiś pomysł?

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Miasto Wercheg - nie do zdobycia
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 04, 2009, 14:45:10 »
    Jaka wersja, spolszczenie ustawienia,konfiguracja kompa

Offline Antoni

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 04, 2009, 21:44:28 »
    Pewnie bug. Co mozna doradzic? Przeinstalowac, zmienic patcha, spolszczenie, moze jakis mod cos blokuje.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 05, 2009, 08:58:00 »
    Wiesz co - powiem Ci szczerze, że nie wiem bo...jakoś nigdy nie walcze z nordami (teraz to sobie uświadomiłem, że z reguły ich unikam. Może respekt do potęgi ich piechoty?). Spróbuje jeszcze dzisiaj złożyć nordom wizytę i sprawdzić jak to wygląda.

Offline Nave731

• Użytkownik
    • www.sekcja9.fora.pl
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 05, 2009, 17:40:24 »
    To musi być bug. Wczoraj zdobyłem Wercheng bez większych problemów. (9 zabitych i 4 rannych ,na straty sojuszników nie patrzę)
    "Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei
    I przed narodem niosą oświaty kaganiec
    A kiedy trzeba - na śmierć idą po kolei
    Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!...
    J.Słowacki Testament mój

Offline kurtweller

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 15, 2009, 20:29:36 »
    poradziłem sobie bez żadnych reinstalacji - zebrałem więcej łuczników i zaatakowałem miasto bez wyłomu. faktycznie bug jakiś bo na mapce pokazywało wrogów. pochodziłem wzdłuż murów i "ściągnąłem" broniących w miejsce gdzie powinien być wyłom. Mieczem, w pojedynkę (reszta albo czekała albo ostrzeliwała) rąbiąc mur (jak obraz holograficzny) dosięgłem po około 20 minutach wszystkich. co prawda parę razy musiałem chodzić pod murami by towarzystwo pozbierać, ale się udało. I tu zabawnie się robi. Bo było zwycięstwo, a po nim następuje atak na miasto tylko że już z wyłomem. Potem standard ->walka na ulicach->zamek->900 dukatów na otarcie łez