Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaki jest twój ulubiony zawodnik?

Batista
    2 (7.1%)
    John Cena
    3 (10.7%)
    Rey Mysterio
    6 (21.4%)
    Triple H
    2 (7.1%)
    Undertaker
    5 (17.9%)
    HBK
    2 (7.1%)
    Jeff Hardy
    3 (10.7%)
    Edge
    1 (3.6%)
    Randy Orton
    1 (3.6%)
    CM Punk
    1 (3.6%)
    Keane
    0 (0%)
    Inny?
    2 (7.1%)

Głosów w sumie: 27

Autor Wątek: SMACKDOWN VS RAW! (PC)  (Przeczytany 2366 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michal9433

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    SMACKDOWN VS RAW! (PC)
    « dnia: Lutego 25, 2009, 22:06:50 »
    Przedstawie gre ktora wnet ubustwiam :D:D. jest to smackdown vs raw! jest ona o tematyce wrestlingu (czyli odmiana zapasow ale o wiele lepsze). Gra posiada duzo trybow takich jak: leader match (walka z drabina o pas), steal cage (walki w klatce), first blood (do pierwszej krwi), i wiele innych. Sa tu tez tacy zawodnicy jak: Rey mysterio, Batista, John Cena, Triple H, Undertaker czy HBK i inni. Nie zabraklo tez legend wrestlingu The rock, Steave austin, Snuka i inni (niestety nie ma Hulka Hogana :() Wprowadzono tez ciekawy tryb kariery mozemy tam zdobyc pasy tag team chempion( 2 vs 2) czy united states chempion i oczewiscie WWE chempion czy World heavicheat chempion :D:D. Polecam gre bo mysle ze jest najlepsza bijatyka na swiecie. w temacie napisaem PC poniewaz pokaze jak gre ps2 odtworzyc na pc. wiecej screnow i lepszych znajdziecie tu:http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=36866 JESLI KTOS BY BYL ZAINTERESOWANY TA GRA TO PROSZE PISAC W KOMENTARZACH A NAPISZE KROK PO KROKU CO TRZEBA ZROBIC :D:D

Dodaje kilka screnow:

« Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2009, 22:09:40 wysłana przez michal9433 »

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: SMACKDOWN VS RAW! (PC)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 26, 2009, 09:36:00 »
    Nie wiem czy wiesz ale większość tych walk wrestling'owych jest sztuczna ale OK..skoro to lubisz...

Offline michal9433

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 26, 2009, 10:18:39 »
    to tak samo jak ludzie lubia dobry film :D:D

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 26, 2009, 10:19:11 »
    Ale grafika słabiutka :) Osobiście nie lubię bijatyk takich jak Tekken itp. Nawalanie w przyciski na padzie na "oślep" (nie we wszystkich) nie jest dla mnie... jak dla mnie kolejna bezmyślna napie****ka :)

Offline michal9433

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 26, 2009, 10:21:27 »
    ja tez myslalem ze jest taka slaba grafa i kolejna zwykla napierd****ka ale jednak sam zobaczysz jak zrobisz :D:D

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 26, 2009, 13:17:15 »
    Miziol, jeśli w tekkenie nawalasz w przyciski na oślep to chyba kiepsko Ci idzie ;-)

Osobiście wrestlingu nie lubię. No i nie ma Hulka Hogana, to dyskwalifikuje wszystko :D

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 26, 2009, 20:07:17 »
    Nie wciągałem się w Tekkena. W czasie wagarów chodziłem z kumplami do mediamarkt i tam graliśmy ;p

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 18, 2009, 14:03:33 »
    Nie grałem w wersje na PC ale na PS3 i grafa jest super , dużo postaci i grywalność :) najlepsze jest to że można sędziego rypać i krzesłami się po łbie bić :D
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 25, 2009, 21:53:10 »
    Odkopie... Hmm to chyba jest SvR 2008 prawda ? Ja mam (na PSP) 09i 10. Człowieku, ile błędów... ,,chempion'', ,,keane''... O ile się nie myle to piracisz... Mogę się mylić ale to chyba trzeba mieć kopię gry z neta i przez emulator odpalić, prawda ? Co do gry - Na PSP gra  się bardzo fajnie. Na wyrko się uwalam i rypie godzinę :). Lubię Jeff'em Hardy'm, Punk'iem, Ortonem i swoim utworzonym. :) Napisz mi jak to odpalić na PC-cie. Chętnie porypię (jeśli legalne).
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2009, 20:55:20 wysłana przez Jedes »

Offline kretu19955

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 02, 2009, 15:20:20 »
    Proszę napisz jak. Uwielbiam wresling i także pograłbym sobie w tego z PS2 czy innej konsoli.