Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Która część okazała się najlepsza ?? (proszę o odp. w komentarzach)

Prince of Persia: Sands of Time
    Prince of Persia: Warrior Within
    Prince of Persia:Two Thrones
    Prince of Persia (2008)

Autor Wątek: Prince of Persia  (Przeczytany 4414 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    Odp: Prince Of Persia
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 07, 2009, 21:50:03 »
    To moje zdanie- o kant dupy rozbić wszystkie części.
    Edit. Lepszą fabułe ma pasjans saper

Opanuj się kolego,bo wylecisz z tego forum tak szybko,że nie zdążysz się pożegnać. Komentuj i pisz posty GRZECZNIE bo to kolejny gdzie coś jest dla Ciebie albo "hu***e" albo "do du*y"

Co do PoP nigdy nie grałem ale moi koledzy bardzo chwalą ;] Może kiedyś...

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 07, 2009, 22:06:23 »
    Spędziłem wiele godzin przy pierwszej części. Bardzo ładna grafika, wspaniałe animacje i dobra muzyka sprawiają z chęcią powracam do tego tytułu. Nie wiem z jakiego powodu kolega się wcześniej przyczepił do fabuły. Mogłeś chociaż uzasadnić swoją wypowiedź. Moim zdaniem fabuła jest bardzo dobra i wciągająca. Ta gra ma wspaniały i niepowtarzalny klimat, czego nie można powiedzieć o wielu dzisiejszych pozycjach.
    Każdemu kto jeszcze w tę grę nie grał mogę śmiało ją polecić.
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Neonek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 08, 2009, 00:15:23 »
    Posiadam Prince of Persia : The Sands of Time ( PS2).Tak... dobrze myślicie to jest na PS2.
    Grafika jest ładna,wciągająca fabuła no i ogromna ilość kombosów i jak masz ps2  ( z pathem ) to możesz miec multiplayer ( trzeba najpierw śćiągnąć łątke na ps2!)

Offline terrorist

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 14, 2009, 18:33:29 »
    Mi nie przypadł do bustu nie lubię zręcznościówek . ( grałem w piaski czasu czy jakoś tak ) . Fabuła moim zdaniem też nie najlepsza.

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 12, 2009, 22:25:13 »
    Ostatnio grałem w Dwa Trony. Nie powiem, że gra jest zła, bo nie jest. Zależy kto co lubi. Osobiście mnie tam nie interesuje jaki to gatunek, ważne by była przy tym dobra zabawa. Muszę jednak przyznać, że PoP mnie przerasta. Te magiczne combo, szybkość, zakradanie się, wspinaczka... to nie dla mnie, szczególnie, że mój pad ma jakiegoś dziwnego focha (PC) i prawą gałkę gra akceptuje jako przyciski, dla tego też nie zmieściły mi się różnorakie czary, a szkoda bo gra właściwie w momencie, gdy książę może cofać czas, lub też spowalniać nabiera smaczków. Miałem również styczność z poprzednimi częściami, jak i klasycznym Princem (którego kompletnie nie potrafiłem ogarnąć). Najbardziej z tych wszystkich spodobała mi się Dusza Wojownika. Wspaniała muzyka, genialny książę, KLIMAT. Niestety w każdej (!!!) części fabuła jest dość naciągana, a już szczególnie w T2T. Ale nie o to w tym wszystkim chodzi.

Nie wiem czy uprawiam w tym momencie necroposting, ale uznałem, że nie warto śmiecić forum zakładaniem nowego tematu.

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 12, 2009, 22:28:36 »
    Ohh Pop taki loli bo kto by w niego dluzej gral,ot co fabula taka se walki tez takei se tylko bieg po scianie moze byc ot co.(boze jak ja psize co sie ze mna dzieje)

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Pasjans is Krieg
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 13, 2009, 00:12:48 »
    Walki ogólnie z początku są fajne. Gdy gramy te pierwszych dziesięć minut widząc jak bohater skacze nad wrogami, tnie ich z powietrza, można rzec, że tańczy; wtedy to jest super. Bo gdzie indziej możemy w takim sposób rąbać hordy piaskowych bestii? Ale to tylko sprawia wrażenie na samym początku, później po raz kolejny skaczemy, biegamy po ścianach, robimy super-ciasteczkowe-combo i to jest nudne.

duumek20: ogólnie klawiatura ze swymi ctrl i shiftami jest po to by pisać poprawie w danym języku, a więc proszę zacznij pisać jak człowiek i wyraź odrobinę szacunku dla innych ludzi, by nie musieli rozszyfrowywać twoich postów.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 13, 2009, 12:46:07 »
    pad ma jakiegoś dziwnego focha (PC) i prawą gałkę gra akceptuje jako przyciski
    Dziwny foch? ;) To najnormalniejsza normalność! Po prostu, nie wcisnąłeś przycisku z podpisem "analog" na padzie, po jego wciśnięciu gałki nie służą za przyciski. Koniec offtopu! Grałem w Piaski Czasu, ale w końcu przestało mi się chcieć kombinować, jak ułożyć odnogi jakiegoś... Czegoś i uninstall.

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 15, 2009, 01:39:11 »
    Heh, bo to gra dla ludzi cierpliwych, ja cierpliwy nie jestem ale jakoś przeszedłem wszystkie części, chyba najtrudniejsza część(jak dla mnie) to dwa trony.

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 29, 2009, 21:27:38 »
    Prince of persia- wedlug mnie pierwsze 3 czesci sa ******** (bardzo fajne). Ale 4 to porazka

Offline drako47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 02, 2009, 17:18:04 »
    Ja powiem krótko. Dopiero ostatnia część przekonała mnie do siebie. Może jest za łatwa i tak dalej, ale na pewno o niebo lepsza od pozostałych części.

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 25, 2009, 22:09:04 »
    Nie wiem czemu wielu z Was jest tak zrażonych do PoPa. Ja grałem na kombinacji myszka + klawiatura i jakem casual to nie miałem problemów. Ostatnio znowu wróciłem do Duszy Wojownika. To jest jedyna gra, którą chce mi się przechodzić któryś już raz (ja zazwyczaj tak nie mogę, czasem próbuję, ale nudzę się po początku gry), a tu? Mogę grać i grać. Wspaniała gra. Ale czwartej części raczej nie kupię, bo walki, które najbardziej lubiłem w PoPie zostały, z tego co wyczytałem, zminimalizowane. A szkoda.