Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mody wyrównujące gre  (Przeczytany 968 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klierowski

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mody wyrównujące gre
    « dnia: Lutego 19, 2009, 16:17:13 »
    Witam czy ktoś zna mod na którym mógłbym odpalić save z nativa gdzie rhonowie(czy jako oni mają)i ludzie ze stepów (khadzicy xD nie no naprawde sorry ale pamiętam tylko nordów bo kojarzą mi sie z morrowindem ;p) są bardziej zbliansowani? bo według mnie to nie fair że łucznicy to cieńkie ..ekhem a piechurzy rozsmarowują ich na swoich toporach .

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Mody wyrównujące gre
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 19, 2009, 16:36:05 »
    Wiesz niedokońca wiem oco ci chodzi bo balans już jest. Khergici upierdliwi konni łucznicy.Nordowie najlepsza piechota .Swadia najlepsza ciężka jazda.Rhodokowie najlepsi kusznicy. Vaegrzy najlepsi łucznicy piesi.
    Nie rozumiem czego jeszcze chcieć frakcja nie może być najlepsza we wszystkim.
    Pozatym zły dział.

Offline Klierowski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 19, 2009, 17:00:09 »
    Fajnie tylko że W walej bitwie Rhodkowie czy Vaegrzy nie mają szans z np nordami ...

przykład? lordowie mieli przewage 13armi vs 8 nordów i dostali w pape ;].

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 19, 2009, 17:34:37 »
    Co do tych Vaegirów to nie byłbym taki pewien. To że Lordowie mają cienkie armie nie znaczy że cała frakcja jest słaba. Vaegirzy akurat jadą nordów jak chcą.