Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mundury  (Przeczytany 1376 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Mundury
    « dnia: Lutego 14, 2009, 12:15:59 »
    Ostatnio mam nową schizę, tzn robie mundury dla swoich NPC (mam ich z reguły conajmniej 6-7). Każdego ubieram w taki sam set zbroi i podobną broń. Dla przykładu pokazuje umundurowanie swoich NPC w modzie Eeagle and Radiant Cross.

W skład tych mundurów wchodzą:
    żółte pancerze- nie pamiętam nazwy da sie je zedrzeć ze swadiańskiego trupa albo kupić
    Berety- uwielbiam je ;]
    Leather gloves i leather boots
    jakiś krótki miecz np. szabla
    pistolet z amunicją
    tarcza (okrągła)
    "Kuń" :-)

Też Macie takie schizy?

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: Mundury
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 14, 2009, 12:28:22 »
    Kiedyś miałem taką schizę że ubierałem wszystkich npc'ow w Heraldyki ;) Ale to było kiedyś i nie mam już screena.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 14, 2009, 20:29:45 »
    Ja mialem taką schizę, że każdą jednostke swadiańską, za pomocą troop editora uzbrajałem w heraldyke i guard helmets. Broń bezzmienna.
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 15, 2009, 21:50:04 »
    Ja mam tak, że tylko 2 ubieram tak jak ja jestem, a resztę w jakieś szmatki ;p