Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Klucz rejestracyjny do Mount&Blade - Pytanie (a może problem)  (Przeczytany 1626 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bolo313

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • CS is everything. M&B too.
    Mam takie pytanie. A mianowicie, kupiłem 3 miesiące temu M&B 1.010 na gram.pl. Chciałem sobie pograć w The Last Days i ściągnąłem wersję 0.808.
    I gdy włączyłem M&B 0.808 to wyskoczyło okienko że to jest wersja trial, wtedy wpisałem klucz rejestracyjny z książeczki co była w pudełku z wersją finalną zakupioną w sklepie. O dziwo klucz zadziałał i mogę sobie grać. I tu chcę się zapytać: czy jak wpisałem ten klucz i zadziałał to jak chcę zainstalować jeszcze raz wersję finalną i będe musiał wpisać klucz, to on zadziała czy nie. I jeszcze takie pytanie: jak ściągne sobie wersję np. 0.960, to mogę wpisać ten klucz jeszcze raz i on zadziała, czy nie.
    Z góry dziękuję za pomoc.
    "Jutro jest dziś, tyle że jutro."

Offline Diego

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    Odp: Klucz rejestracyjny do Mount&Blade - Pytanie (a może problem)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 11, 2009, 16:11:54 »
    Klucza możesz używać do wszystkich wersji gry i nie ma on ograniczonej ilości użyć(chyba).

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!