Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Miejsce w ekwipunku.  (Przeczytany 2072 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Nikczemnik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Miejsce w ekwipunku.
    « dnia: Lutego 09, 2009, 23:44:46 »
    Witam!

Czy zna może ktoś z was modyfikację która dodaje jedno miejsce w ekwipunku?
    Jeżeli nie ma to mógł by mi ktoś pokazać jak to zrobić?

Potrzebuje go dlatego że chcę sobie zrobić takiego typowego Słowianina, a mi się już włucznia nie mieści :/.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: Miejsce w ekwipunku.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 10, 2009, 06:53:52 »
    ócznia? Słowianie to byli wioh-meni (coś jak spider-mani) z toporkiem/pałką a pancerz to były posklejane na super- glu płaty skórne. Elita miała kawałki metalu w tych skórach i mieli za broń stalowy buzdygan.
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 10, 2009, 06:59:08 »
    Ale co to ma do tematu? Cóż, z tego co wiem nie jest możliwym dodać okienka na przedmiot, ponieważ takie coś mogą zrobić jedynie twórcy gry, nie modderzy.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Ajmar-Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:00:21 »
    ócznia? Słowianie to byli wioh-meni (coś jak spider-mani) z toporkiem/pałką a pancerz to były posklejane na super- glu płaty skórne. Elita miała kawałki metalu w tych skórach i mieli za broń stalowy buzdygan.
    Sranie w banie. Słowianie żadnymi wiochmenami nie byli. Tacy Polacy (o drużynie książęcej mowa), pod względem uzbrojenia, niczym nie ustępowali rycerzom Cesarstwa. Solidna kolczuga, tarcza migdałowata, spiczasty szłom, włócznia, topór, miecz normański i azjatycki łuk. Czego więcej trzeba? W połączeniu ze słowiańską odwagą najlepsi rycerze z zachodu wymiękali.
    \"Kto kraj swój kocha i Boga się boi, ma szablę, konia, o resztę nie stoi.\"

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 11, 2011, 17:56:54 »
    Nie ma to jak odkopywanie tematów sprzed dwóch lat, żeby pokłócić się z banitą o jakieś bzdury.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".