Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spadające statystyki bohaterów  (Przeczytany 293 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Situm

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Spadające statystyki bohaterów
    « dnia: Lutego 27, 2020, 10:46:15 »
    Cześć wszystkim!

Ktoś może orientuje się dlaczego pewne statystyki bohaterów po czasie zaczynają mieć kolor czerwony i obniżają się w stosunku do początkowej wartości, a inne mają kolor zielony i są zawyżone? Jeżeli tak to jak temu przeciwdziałać. Dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Spadające statystyki bohaterów
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 27, 2020, 13:45:59 »
    Mowisz o towarzyszach czy postaci gracza?
    Zielona się pojawia bodajze jak masz jakąś książkę która Ci zwiększa daną statystykę.
    Jeszcze ułatwiłoby sprawę gdybyś powiedział czy, chodzi o podstawke czy grasz na jakimś modzie.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Situm

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 28, 2020, 23:16:43 »
    Obniżone statystyki są u głównego bohatera i u towarzyszy. Książek żadnych w ekwipunku nie mam i nie przeczytałem ani jednej. Gram na florisie ale na podstawce też była taka sytuacja. Dokładnie spadła jazda konna i naciąg. Po naciągu wnioskuję że nie używam często łuku - to są moje przypuszczenia, akurat taki zestaw jest u każdego członka mojej drużyny. A przy jeździe konnej dochodzi do takiego absurdu, że jak zsiądę z mojego wierzchowca, który wymaga ode mnie 4 poziomu jazdy konnej to potem nie mogę go ponownie dosiąść bo wyskakuję mi że zbyt wysoki poziom. Z 4 spadło mi na 2 :D

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 29, 2020, 10:42:46 »
    Jeśli masz ciężką zbroję to może ona obniżać statystyki. W niektórych modach jest to napisane przy statystykach zbroi w innych nie.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus