Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ostatni Turniej Bitew Liniowych w NW  (Przeczytany 2162 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    Ostatni Turniej Bitew Liniowych w NW
    « dnia: Listopada 26, 2019, 16:51:54 »
    Hej!
    Zaczęły się zapisy do myślę ostatniego turnieju bitew Linowych w NW. Wydaje mi się , że to dobry czas w końcu poskładać jakąś dobrą ekipę Polaków do gierki. Na przykładzie NWWC LB który odbył się zimą tego roku mogę śmiało stwierdzić, że mamy szansę o walkę na jakimś większym poziomie, Zdobyliśmy wtedy 3 miejsce, przegraliśmy w półfinale z zwycięzca turnieju tak naprawdę.

Zapisałem 3pp na ten turniej, ze względu na doświadczenie w rozgrywaniu tego typu turniejów, poza tym mamy dosyć dobry skład. Niestety jednak nie jest nas tak dużo jak trzeba, a trzeba przynajmniej 15 graczy którzy spełnią swoje zadanie.

Jeśli ktoś czuje się na tyle silny to niech mnie doda na steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198017723585/

Pozdrawiam serdecznie

Edit1: Jak ktoś ma problem o tagi pod którymi gramy to od razu odpowiadam, że jestem otwarty na propozycje
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2019, 22:10:15 wysłana przez Trojan »

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Ejsun

• Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    Odp: Ostatni Turniej Bitew Liniowych w NW
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 27, 2019, 17:29:25 »
    Jakby ktoś był zainteresowany to to jest ten turniej: https://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=43025.0
    Jakby ktoś chciał zapisać własny regiment jeszcze to zapisy są do dzisiaj do 23.
    7pp zaprasza bo też się zapisujemy.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2019, 17:31:18 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 27, 2019, 18:06:22 »
    No nie wiem, czy ostatni, bo niby czemu? Żadnego następcy NW nie ma na horyzoncie. Za kilka misięcy Bannerlord wejdzie w fazę EA, w której ma pozostać nawet do roku. O ile przez ten czas mogą powstawać DLC (choć nie musi to być nic napoleońskiego), o tyle mody już nie. Te zaczną powstawać dopiero, gdy Bannerlord otrzyma wersję 1.0, czyli pewnie najwcześniej na przełomie 2020/2021. A taki mod też nie powstaje przez kilka tygodni, tylko znacznie dłużej.

Więc o ile TaleWorlds nie wyda DLC z NW do Bannerlorda, to nie będzie żadnego dużego moda w tym temacie wcześniej niż w latach 2021-2022.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2019, 18:07:51 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trojan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 27, 2019, 20:59:20 »
    No nie wiem, czy ostatni, bo niby czemu? Żadnego następcy NW nie ma na horyzoncie. Za kilka misięcy Bannerlord wejdzie w fazę EA, w której ma pozostać nawet do roku. O ile przez ten czas mogą powstawać DLC (choć nie musi to być nic napoleońskiego), o tyle mody już nie. Te zaczną powstawać dopiero, gdy Bannerlord otrzyma wersję 1.0, czyli pewnie najwcześniej na przełomie 2020/2021. A taki mod też nie powstaje przez kilka tygodni, tylko znacznie dłużej.

Więc o ile TaleWorlds nie wyda DLC z NW do Bannerlorda, to nie będzie żadnego dużego moda w tym temacie wcześniej niż w latach 2021-2022.

Masz rację, ale zainteresowanie NW spada drastycznie. Nie ma już takiej dużej ilości turniejów, pojedynczych bitew miedzy pułkami i jeszcze powymieniałbym parę rzeczy. Wraz z wyjściem bannelorda scena może umrzeć, to nie tylko moje przewidywania. Mam nadzieję, że się mylę i faktycznie zdążymy zagrać jeszcze parę turniejów.

[20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 27, 2019, 21:25:41 »
    Skomentuję piwo:

Trojan      Super, znowu się podzielmy na kilka ekip co nic nie osiągną :)   Dzisiaj o 20:56:45
    Serio, to jest żenujące.

Trojan, ja dużo rozumiem, ale czy Tobie naprawdę nie jest wstyd być tak obrzydliwym hipokrytą? Wychodzisz z wątkiem rekrutacyjnym, pisząc o jakimś jednoczeniu, które sprowadza się do: "no hej, to może być ostatni turniej, więc połączmy siły ku chwale ojczyzny... ale na moich warunkach, pod moją nazwą i sukces też na moje konto, kompromisem jest podporządkowanie się moim warunkom :)". W dodatku o jednoczeniu piszesz Ty - osoba, która jeszcze kilka miesięcy temu, gdy usłyszała, że Ejsun robi mistrzostwa Polski 2019, od razu wyszła z "inicjatywą" konkurencyjną, próbując podzielić już i tak małą scenę na dwa równoległe turnieje, byleby tylko mieć "władzę". Piszesz to Ty - osoba, która współprowadziła inicjatywę oddzielnego forum, znowu próbując podzielić malutką scenę, byleby tylko mieć admina, zamiast "zjednoczyć" się i popracować nad już istniejącym community.

Wiem, że jesteś dwulicowy, lubisz wbijać noże w plecy i ogólnie wyznajesz zasadę "po trupach do celu", ale tak czysto na logikę - jak próbujesz rekrutować ludzi publicznie, to po co być aż tak bezczelnym, jak byłeś w tym piwie? Gdy przekroczysz pewien poziom żenady, to aż się rzuca to w oczy. Co najwyżej odstraszasz ludzi, niż przyciągasz. I naprawdę nie jest to wina Ejsuna ani 7pp, że sami nic nie osiągnięcie. Też na ich miejscu wolałbym nic nie osiągnąć, ale zagrać przyjemny turniej, niż grać pod komendą i dla takiej osoby, jak Ty.

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trojan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 27, 2019, 21:55:05 »
    Wyszedłem z inicjatywą zrobienia jednej sprawnej drużyny która przeszła by w końcu do historii, nazwę drużyny można zawsze zmienić chociażby pod tagi POL. Myślisz że mnie obchodzi cześć i chwała 3pp? Gdzie jest hipokryzja z mojej strony? Dodałem 3pp do turnieju zanim pomyślałem o tej "zjednoczonej drużynie", jeszcze nikt nie podjął dyskusji na ten temat, bo po co? Zapytałeś się mnie jak ma to wyglądać? Niee Ty już zdążyłeś się do mnie przyczepić że jestem bucem, który tylko chce władzy w jakiejś grze komputerowej, jesteś normalny? Tak dodając , może fakt ten wpis brzmi jak rekrutacyjny, ale nie o to w tym głównie chodzi

Naprawdę wrzucasz sprawę turnieju sprzed pół roku? Na tej podstawie uważasz że wbijam ludziom nóż w plecy i dzielę scenę? Ja zaproponowałem zrobienie wspólnego turnieju na obu forach. Jaka była twoja odezwa? Oczywiście, że nie bo nie. Trzeba było szybko zareagować póki było dużo pułków piechoty chętnych do gry. Ale, że mieliście inne plany no to trudno. Sam zrezygnowałem, z tego pomysłu, bo miałem nakład nauki na studiach. :)
    A i proszę mnie nie oceniać, bo pomagałem Indianowi w forum, bo widzę że cały czas masz uraz do mnie o to :)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 27, 2019, 22:20:53 »
    Haha, no szkoda słów :D Odpiszę Ci w punktach na kilka rzeczy:

1) Jesteś osobą kontrowersyjną, masz w pułku niektóre osoby kontrowersyjne (typu twój serdeczny kumpel banita), których ludzie generalnie nie za bardzo lubią. 7pp ogłasza, ze też startuje w zwykłym turnieju, a ty naskakuejsz na Ejsuna za to, że nie chcą wam uzupełniać składu, tylko wystawiają własny (mają ludzi, to co w tym złego? mają się zmuszać, bo chcesz dostać medal w grze komputerowej, a sam jesteś za słaby, by to osiągnąć?)

2) Uważam, że wbiłeś mi nóż w plecy nie za turniej, tylko za sytuację z twoim podopiecznym. Zaczął mnie z koleżkami rok temu atakować i stalkować właśnie za to, że stanąłem w obronie twojej i waszego pułku, gdy jeszcze na was najeżdżał. Kilka miesięcy później przyłaczyłeś się i gdy ci napisałem, że to obrzydliwe, to powiedziałeś mi tylko coś w stylu, że mam prawo czuć się, jakbyś wbił mi nóż w plecy i ogólnie rozumiesz, ale zrobiłeś to, bo potrzebowałeś ludzi do pułku. I jestem pewien, że pamiętasz, tylko robisz to, co zawsze - kłamiesz.

3) Nigdy mi nie proponowaliście żadnej współpracy międzyforumowej. Ale gdybyście to zrobili, to i tak bym odrzucił. Hm, ciekawe czemu? Może dlatego, że trwał tam wtedy spam, gdzie flejmowaliście Tawernę, mnie i ogólnie smarowaliście grubo wszelkie kłamstwa. Jeśli nie widzisz w tym nic złego, to weźmy analogiczną sytuację. Popiszę jakieś kłamstwa o tobie na Tawernie, powyzywam cię, a potem wrócę tutaj i zaproponnuję współpracę, w dodatku na warunkach, że wy idziecie do mojego pułku i gracie dla mnie w tym turnieju, co ty na to? :)

4) Cały ten turniej to śmiech na sali - mamy screeny, jak Ejsun cię informuje na Steam, że w tym roku zorganizuje mistrzostwa  Polski NW na Tawernie. Kilka dni potem ogłosiłeś mu, że też organizuejsz i na swoim forum napisałeś, że robisz to, bo i tak nikt inny by się za to nie wziął w tym roku xD Desperacja i jeszcze raz desperacja, byleby tylko mieć jakąś śmieszną internetową namiastkę "władzy". Dodatkowo zarzucasz nam tutaj, że mieliśmy inne plany, gdy była podobno największa aktywność, a chwilę potem przyznajesz, że też tego wtedy nie przeprowadziłeś, bo miałeś inne plany XD Różnica jest taka, że wtedy nikt z nas nie miał czasu, ale ostatecznie nasz turniej ruszył. Ba, to już trzeci, jaki tu przeprowadzamy. U ciebie skończyło się na zapowiedziach i kłamstwach, jak to wszystko macie już gotowe i możecie ruszać na dniach, byleby tylko przekonać ludzi, żeby się nie zapisywali na Tawernie.

5) Oceniam cię po tym, ile nakłamałeś (wciąż to robisz), jak obrzydliwie potraktowałeś mnie po tym, jak wstawiłem się m.in. w twojej obronie i jak próbujesz cały czas manipulować ludźmi.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2019, 22:26:17 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trojan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 27, 2019, 23:30:28 »
    Też mi szkoda słów i czasu na dyskusję z Tobą. Najwidoczniej cały czas próbujesz udowodnić jaki to Ty nie jesteś, a jaki to ja jestem

1) Jestem tak samo osobą kontrowersyjną jak i Ty, a że mam banitę w pułku to źle o mnie świadczy? To tylko człowiek XD. Cieszę się, że grają w turnieju, nic nie mam do 7pp, ba nawet nas pokonali na MP szanuje za podejście do gry. Tylko uznałem, że Ejsun właśnie nie zaaprobował pomysłu z zrobieniem wspólnej drużyny i samemu mnie sprowokował. No sorry, ale jak tak ma być, to naprawdę nie mam ochoty wchodzić na forum i być obrzucany gównem tylko za podrzucenie pomysłu i realizację jego. Nadal nie zauważyłem jakiegoś kompromisu ze drugiej strony

2) Napisałem Ci dokładnie Tak: że masz prawo czuć się, jakbym wbił Ci nóż w plecy i ogólnie rozumiem, ale zrobiłem to, bo potrzebowałem ludzi do pułku Dodając, że każdemu należy się szansa i Indian według mnie zasługuje na nią, a ty go skreśliłeś na wieki wieków amen. Myślisz, że od razu zacząłem mu ufać? Skąd, miałem podejrzenia że ucieknie z połową ludzi gdzie indziej, rozwali jakąś bitwę, strolluje na evencie. Ale z biegiem czasu widziałem, że się stara dla Reprezentacji i 3pp. Pogodził się z większością graczy  i powiedzmy, że wprowadził 3pp na inny poziom gry. To naprawdę jest tylko i aż człowiek.

3) Proponowałem przez Ejsuna, dokładnie pamiętam tą sytuację. I nie używaj liczby mnogiej, moja pomoc przy forum była bardzo mała. Nie przypominam sobie o wyzywaniu tawerny, nawet sprawdziłem dla Ciebie i tak, nie mam żadnych takich postów.

4) Ekhem, napisałem to w tym samym dniu na Calradii. "Wziąłem się za to bo i tak by nikt by nie przejął inicjatywy" Dokładnie tak to brzmiało i dotyczyło roli organizatora na tym forum, nie miałem na myśli nic o tawernie. Indian mnie poprosił, bo ogarniam organizację.
    Mówisz o internetowej władzy jak to ty się wtrącasz w każdy moduł myśląc że wiesz o nim najwięcej. Mówiłem, że nie obchodzi mnie władza w internecie, kiedy mam swoje prywatne sprawy na głowie, w sumie to wtedy też miałem.
    No tak, masz rację zaniechałem ten turniej, bo nie miałem wystarczającej pomocy i czasu i chęci ( Nawet myślałem, że może tawerna zrobi). Z tym ruszeniem to była prawda, myślę że Hawril mógłby się jeszcze udzielić. Ale większość rzeczy była gotowa, zabrakło przycisku START. A czemu? Bo nie chciałem ponosić odpowiedzialności za rozwaloną scenę i turniej. Pod koniec czerwca zbliżała mi się sesja i wiedziałem że w końcu będę musiał maksymalnie przystopować swoją działalność, więc przeczekałem. Mógł to zrobić ktoś inny, ale nie zrobił. BO NIKT I TAK NIE PRZEJĄŁBY INICJATYWY.  Fajnie, że tawerna zorganizowała turniej. Ale jednak 3 pułki piechoty to jednak tak trochę mało, wtedy było więcej.
    (click to show/hide)

Ciężko mi pisać o czymś co było już dawno, mogę się mylić zawsze. Pamięć człowieka zawodzi i to dosyć często. Ale jak widzę, wszystko pamiętacie jakby to było wczoraj.

Nie potrafię manipulować ludźmi tak dobrze jak ty. Poza tym nie mam pomysłów na jakieś sztuczki.

Chcesz mnie wyzywać od kłamców, proszę bardzo. Nie obchodzą mnie za bardzo opinie osoby która zrobiła przykrość wielu osobom przez swoje duże ego.

Na więcej nie odpisuję, nie czytam. Po prostu szkoda mi czasu na odkopywanie tematu sprzed ponad pół roku.

« Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2019, 23:34:29 wysłana przez Trojan »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 27, 2019, 23:49:44 »
    Jestem tak samo osobą kontrowersyjną jak i Ty, a że mam banitę w pułku to źle o mnie świadczy?
    Ale co to ma do tematu, czy jestem, czy nie jestem? To ty tutaj szukasz ludzi i naskakuejsz na tych, którzy nie chcą za tobą pójść, nie ja. I nie mówiłem, że banita o czymś świadczy, użyłem tego jako peryfrazy, by nie powtarzać w kółko tego samego słowa. Nadintepretowałeś teraz troszkę.

2) Napisałem Ci dokładnie Tak: że masz prawo czuć się, jakbyś wbił mi nóż w plecy i ogólnie rozumiem, ale zrobiłem to, bo potrzebowałem ludzi do pułku [...]
    O, czyli jednak teraz pamiętasz i to dokładny cytat jeszcze przywołujesz (co jest ciekawe, zwłaszcza, że wygasły dawno te chaty Steam).

Fajnie, że tawerna zorganizowała turniej. Ale jednak 3 pułki piechoty to jednak tak trochę mało, wtedy było więcej.
    Przypominam, że wtedy robiłeś wszystko, by na Tawernie do tego turnieju nie doszło. Sam też zresztą zapowiadałeś, że wszystko gotowe i na dniach ruszacie. Pretensje miej więc do siebie, bo znowu jesteś bezczelny.

Nie przypominam sobie o wyzywaniu tawerny, nawet sprawdziłem dla Ciebie i tak, nie mam żadnych takich postów.
    XD
    No brawo, że ich tam nie ma, skoro była cała awantura o to, w konsekwencji której elkondo zgodził się wszystko pousuwać.

4) Ekhem, napisałem to w tym samym dniu na Calradii. "
    Nie chce mi się teraz sprawdzać na screenach, ale chyba nie. Załóżmy jednak, że to prawda - wciąż wyszedłeś z tym po tym, jak Ejsun ci powiedział, że szykuje już te mistrzostwa. Mogłeś wtedy zrobić swój własny inny turniej, ale nie - postanowiłeś nazwać go tak samo, byleby iść na kolizję, gadając w dodatku głupoty, że wszystko jest gotowe, a chwilę potem prosząc ludzi o pomoc w przygotowaniu tego wszystkiego.

Nie potrafię manipulować ludźmi tak dobrze jak ty. Poza tym nie mam pomysłów na jakieś sztuczki.
    Klasyk. Ja ci podaję konkretne kłamstwa i manipulacje (jak kłamanie o turnieju, czy manipulowanie ze stanem jego gotowości, by odciągnąć ludzi od TFW i wiele innych), a ty sobie rzucasz "a nie, bo ty" bez konkretów. Łatwo oczerniać ludzi, trudniej się robi, gdy trzeba to jakoś uzasadnić. Dlatego właśnie w takich dyskusjach zawsze przeważam argumentami z takimi, jak ty. Ja się po prostu trzymam prawdy, a w konfrontacji z nią każde kłamstwo w końcu upadnie.

Nie obchodzą mnie za bardzo opinie osoby która zrobiła przykrość wielu osobom przez swoje duże ego.
    I tu się odnosi do cytatu wyżej też. Te osoby, którym zrobiłem przykrość, to pewnie Stasiulek i Koxxus, których usunałem z funkcji moderatorów (pierwszy za robienie gry o tron i bawienie się w spiski i podsycanie konfliktów za plecami, a drugi za usuwanie cichaczem wątków konkurencyjnych klanów), po czym zacżeli wszystkim opowiadać, że niszczę ludzi. Albo może ludzie z twojego grona, którzy dostali bany m.in. za nazizm (Heinz), dziesiątki multikont, stalking, ujawnianie danych osobowych bez zgody, wyzywanie ludzi, liczne prowokacje itd itp. Lub osobą, której zrobiłem przykrość jesteś może ty sam :) Wybacz, ale zagrałeś bardzo ryzykownie, by osiągnąć cele dla zaspokojenia swojego ego i poległeś. A to, że się nie udało nie wymazuje twoich win i środków, któych użyłeś do realizacji celu. Nawet nie było ciebie stać na zwykłe przeprosiny względem mojej osoby, więc ponoś teraz konsekwencje i nie licz, że znajdziesz teraz posłuch u ludzi, których miałeś za nic nie warte śmieci, które stoją na drodze do spełnienia twoich ambicji. Jak kiedyś dojrzejesz do tych przeprosin i przyznania się, że faktycznie ostro namieszałś, to ja jestem cały czas otwarty na prywatną rozmowę. Do tego czasu może jednak faktycznie lepiej, żebyś dalej nie kontynuował wątku.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2019, 00:02:24 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bagiiietek

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Erciu Nons
      • https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/764976585417830561/A38B68E22289593696B6D71EBBB3572AA350A7F3/
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 28, 2019, 16:26:27 »
    Mordy klanów jeszcze pare na scenie jest ale owe klany się nie będą zapisywały na turniej na którym nie mają szans czegoś osiągnąć bo to dla nich żadna zabawa. xd

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 28, 2019, 17:06:03 »

Ciężko mi pisać o czymś co było już dawno, mogę się mylić zawsze. Pamięć człowieka zawodzi i to dosyć często. Ale jak widzę, wszystko pamiętacie jakby to było wczoraj.

Na więcej nie odpisuję, nie czytam. Po prostu szkoda mi czasu na odkopywanie tematu sprzed ponad pół roku.
    Przeczytałem całość waszych wypowiedzi, ale odniosę się tylko do tego powyżej:

becz00nia
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Blue Wing

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    • Były Admirał 1 Batalionu Morskiej Piechoty
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 28, 2019, 17:24:17 »
    Hahaha ale, dymy się dzieją po tych mistrzostwach i racja ponieważ wszystko to wina Trojana,Indiana,Ako i reszy egoistów.

Offline Bagiiietek

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Erciu Nons
      • https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/764976585417830561/A38B68E22289593696B6D71EBBB3572AA350A7F3/
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 28, 2019, 17:49:48 »
    Hahaha ale, dymy się dzieją po tych mistrzostwach i racja ponieważ wszystko to wina Trojana,Indiana,Ako i reszy egoistów.
    *Podczas

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 28, 2019, 18:03:43 »
    Tak jak Baldwin przeczytałem całą tę dyskusję, i szczerze powiedziawszy to bez Trojana i Indiana którzy wprowadzili świeżość w szeregach 3pp zapraszając już lekkich wędkarzy, nie byłoby przez jakiś rok żadnej polskiej siły na scenie międzynarodowej(jako siła mam na myśli pułk, a nie że nie widać polskich flag i nicków.). I Trojan nie jest jedyną osobą którą jara taka "internetowa władza", nie znam reszty scen, ale na NW połowa osób którzy mają "ważne rangi w gierce komputerowej" ma coś takiego. Ale może dopowiem za Trojana, bo "lud" się na niego rzucił, a nie powinno się kogoś tak samego zostawiać.
    Cytat: Dyktator
    Cytat: Trojan
    Nie obchodzą mnie za bardzo opinie osoby która zrobiła przykrość wielu osobom przez swoje duże ego.
    I tu się odnosi do cytatu wyżej też. Te osoby, którym zrobiłem przykrość, to pewnie Stasiulek i Koxxus, których usunałem z funkcji moderatorów (pierwszy za robienie gry o tron i bawienie się w spiski i podsycanie konfliktów za plecami, a drugi za usuwanie cichaczem wątków konkurencyjnych klanów)
    Zapewne chodzi tu o takie rzeczy jak to:
    (click to show/hide)
    czy docinanie, atakowanie go podczas poprzednich mistrzostw, jak i przed nimi.

(click to show/hide)
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 28, 2019, 18:24:14 »
    Zapewne chodzi tu o takie rzeczy jak to:
    (click to show/hide)
    czy docinanie, atakowanie go podczas poprzednich mistrzostw, jak i przed nimi.

Przywołujesz jako przykład robienia komuś przykro sytuację, gdzie docinałem mu po tym, jak organizował przeciwko mnie jakieś spiski i sabotował moją pracę. Widzisz - podejrzewam, ze mi było wtedy jednak trochę bardziej przykro. Generalnie z powodu bycia adminem forum i organizatorem wielu turniejów miałem zatarcia z wieloma ludźmi na przestrzeni lat (zwłaszcza, że robiłem to bardzo długo), ale nigdy nie było to nękanie kogoś z mojej strony, czy bezpodstawne ataki. Z reguły był to kontratak (jak w przypadku Fiksa), czy nieraz wręcz po prostu obrona lub środki powstrzymujące dalsze szkody (jak Koxxus, czy Stasiulek). A ciężko mówić o robieniu komuś przykrości, gdy przede wszystkim jest się stroną zaatakowaną.
    I ogólnie kiepski przykład, bo z Fiksem mam teraz bardzo dobre relacje. Z góry odradzam szukania też takich przykładów, jak Zahari. Uścisnąłem rękę z każdym, kto miał wolę pogodzenia się. I na kolejnych wciąż czekam oczywiście, choć niektórzy zdążyli już w tym roku wyśmiać sam pomysł zakopania konfliktu (jak Stasiulek, czy indian), także w takich przypadkach nie wiem, komu tu faktycznie jest przykro, a kto sam dążył do utrzymywania przykrego stanu rzeczy.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)