Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z założeniem Frakcji!  (Przeczytany 934 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline biolo99

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z założeniem Frakcji!
    « dnia: Października 30, 2019, 07:33:10 »
    Witam jak w opisie tematu mam problem żeby założyć własną frakcje, przejrzałem forum i wątki związane z tym tematem ale wszędzie pisze że robi się to w momencie przejęcia zamku/ miejscowości i powinno się po chwili mieć wybór od Króla czy zgadzasz się żeby dano komuś innemu ten zamek czy nie i tu powinno się wybrać nie TYLE że ja nie mam wyboru :( jak król daje komuś innemu dane miasto to mogę dać tylko kontynuuj nie mam żadnej innej opcji proszę o pomoc gram dosyć długo i w końcu chciałbym pójść dalej z rozwojem. Dodam że gram przez steam bez żadnych modów native jeśli to istotne, za każdą pomoc będę bardzo wdzięczny!
    « Ostatnia zmiana: Października 30, 2019, 07:35:24 wysłana przez biolo99 »

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problem z założeniem Frakcji!
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 30, 2019, 08:37:46 »
    Sam atakujesz te zamki, czy podpinasz się pod wyprawy wojenne innych lordów? Jeśli podbijasz zamek sam, powinieneś po jego podbiciu mieć opcję poproszenia króla o przyznanie Ci podbitego lenna. Potem czekasz na decyzję, jeśli będzie odmowna, zgodnie z moją pamięcią, wśród opcji do wyboru pojawi się opcja wypowiedzenia posłuszeństwa władcy.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline biolo99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 30, 2019, 15:48:48 »
    Sam wygrałem oblężenia i nie mam tych opcji może to być spowodowane tym że mam przysięgę lojalności wobec  Króla?

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 30, 2019, 17:03:06 »
    Jesteś najemnikiem króla czy, wasalem?

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline biolo99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 31, 2019, 14:09:21 »
    Wasalem, ściągnąłem nową grę z  dodatkiem floris i mam to samo zdobywam sam  miasta , zamki a następnie mam 2 opcje do wyboru propozycje od króla przyjęcia zaszczytu lub nie przyjmuj nagrody jak daje nie przyjmuj to dalej nie ma żadnej opcji dialogowej gra toczy się dalej....

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 31, 2019, 14:19:04 »
    Król moze Ci go ofiarować w nagrode wtedy nie masz opcji odlaczenia sie od niego chyba ze przez zwykle odejscie konczace sie straceniem lenn. Tylko jesli Ci odmowi zamku ktory zdobyles mozesz sie odlaczyc. Tak stac sie moze kiedy w krotkim czasie zdobedziesz pare lenn i poprosisz o nie w nagrode. 2 powinny wystarczyc chyba.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline biolo99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 31, 2019, 14:21:53 »
    czyli rozumiem muszę  odmówić nagrody kilka razy wtedy pojawi mi się opcja  dialogowa żeby dalej założyć swoja frakcje?

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 31, 2019, 15:05:25 »
    Powinna pojawić się już przy pierwszym razie, coś jest nie tak.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 31, 2019, 21:06:35 »
    Nie, to król musi odmówić Ci przyznania miasta które zdobyłeś wtedy pojawia się ta opcja.

Offline biolo99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 01, 2019, 05:49:36 »
    Dzięki po długim czasie w końcu się pojawiła opcja założenia własnej frakcji, pozdrawiam