Halko tawerniane świry
Ogłoszenia
Kawaleria nasza kochana
1. Mecz z poprzedniej kolejki 2ppk vs 13ph, który nie mógł zostać rozegrany w ubiegłym tygodniu, musi być rozegrany w kolejce 5;
2. 13ph wybiera kirasjerów i od teraz wszystkie mecze ma grać kirasjerami (2ppk vs 13ph też, to nie jest koncert życzeń);
Piechota nasza kochana
A tu to się po prostu rozpiszę, zacznę od tego czego nie lubię. Nie lubię jak ktoś insynuuje, że za
paczkę dropsów 10zł mogę oszukiwać rostery, zasady itp. Lubię za to tworzyć pliki, i mam taki plik: "lista przewinień 18pp i FKG.txt". Dotyczy on meczu 18pp vs FKG bo to co znalazłem w logach to jest kopalnia dobrej zabawy. Pierwsza rzecz to jest to co napisał już Fiks, a dotyczy gracza RemiW, zostaje on zdyskwalifikowany, szczegóły w poprzednim poście. Dobra teraz zabawa z graczami na meczu.
Według tego co napisałem:
Ja tu tylko przypominam x2, że gracz, który nie ma podanego ID nie może grać na meczu.
Dotyczy to wszystkich graczy, nieważne od pułku, kto się pomylił itp. Więc według tego gracze Wolfer, DasGinta, Stroke grali na meczu nieregulaminowo. Ale, ale, ale... Logi to jest skarbnica wiedzy, na przykład jacy gracze zagrali na tym meczu. Na przykład tacy, którzy nie zostali zgłoszeni do turnieju:
936137 Dodobird - FKG
1723401 Iksowsky - FKG
1652911 Gryffice - FKG
953118 Aloreth - FKG
2059219 Genjii - FKG
1710759 Vister - FKG i nasza trójka z 18pp:
837078 DasGinta - 18pp
462793 Wolfer - 18pp
1515543 Stroke - 18pp
Jak pięknie wszyscy widzicie, jest tu graczy 6 FKG i 3 18pp. Długo myśleliśmy w gronie administracyjnym co zrobić z tym oto fantem i stwierdziliśmy, że najbardziej fair będzie usunąć każdej z drużyn tyle punktów, ilu mieli graczy łamiących regulamin. Więc wspólną decyzją administracji mecz FKG 18pp kończy się wynikiem:
18pp 4 : 1 FKG
Dodatkowo gracz Dodobird dostałby bana do końca mistrzostw bo jak się okazuje jest graczem zagranicznym, ale FKG już nie gra żadnego meczu.
Edit: Poprawiam do faktycznego stanu, 4 z 6 graczy FKG było regulaminowych
wątek dyskusyjny do waszej dyspozycji