Jako "mający problem" moderator, który kilka razy w ciągu ostatnich dni Cię upominał, czuję się wywołany do odpowiedzi w tym temacie.
Rejestrując się na forum, zaakceptowałeś panujący na nim
regulamin i zobowiązałeś się go przestrzegać. Jest w nim mowa m.in. o:
- zaniżaniu poziomu (uogólniając - ostrzeżenie w ramach tej pozycji można dostać za wybitne osiągnięcia w zakresie kaleczenia języka polskiego. Upraszczając jeszcze bardziej - muszą być na tak złym poziomie, żeby zostały uznane za coś, co zaniża poziom całego forum)
- nadużywaniu funkcjonalności forum do irytowania innych (np. pisanie każdego zdania innym formatowaniem. Takie coś
jest niedozwolone) - pisaniu kilku postów pod rząd w krótkich odstępach czasu
Kiedy upomniałem Cię za to ostatnie, odpowiedziałeś "kto czyta edytowane posty?" co świadczy o tym, że świadomie w odstępie kilkunastu minut piszesz kilka postów jeden pod drugim. Odpowiadając na to pytanie; każdy z nas, od czasu do czasu trafiając na jeden z nich.
Kwestia wielokropków, o które również Cię upominałem, to już moja subiektywna opinia. Całkowicie sprzeczny z pierwotnym zastosowaniem sposób, w jaki ich używasz, niemiłosiernie kłuje po oczach. Miałbym jednak problem z przyznaniem Ci ostrzeżenia tylko za to (fakt, że moje oczy błagają o litość patrząc na to nie oznacza, że inni też odbierają to tak źle). Ostrzeżenie dostałeś za niestosowanie się do trzech wymienionych wyżej aspektów, o których wspomina regulamin. Wspomnę jeszcze, że przed jego przyznaniem krótko omówiliśmy ten temat w gronie osób funkcyjnych, nie była to tylko moja decyzja.
A teraz pytanie jak zmienić w wersji Warband (+Floris) armie u wasala bo wolałbym by każdy wasal miał te same wojska bo ja mam wojska Nordow a np. Firentis ma Swadie (a przebrałem go za Norda)i mam już własną frakcje jak coś, albo jak stworzyć własne jednostki...
Tworzysz wątek o swoich spostrzeżeniach odnośnie "czepiania się", po czym wrzucasz tu pytania o gameplay? Tak nie działają fora dyskusyjne, nie zakładasz wątku skoncentrowanego na jednym temacie, żeby chwilę później zacząć pisać o czymś kompletnie innym. Miejsce na takie pytania (swoją drogą, pytania w języku polskim kończymy znakiem zapytania, nie wielokropkiem) jest
tutaj, w temacie florisa.
to forum jest prawie martwe
Który już rok słyszymy tę formułkę? xD
-1-blokadę dostałem bo pytałem się czy ktoś pożyczy 20 zł ;
[...]
-4-za tekst "A kiedy dodacie ?" (chodziło o kiedy dodadzą powiadomienia)
i jeszcze parę nie wiem za co, razem wszystkich było z tymi co wypisałem ok.8 ta ostatnia była na IP, i nie wiem czy mogę coś więcej napisać, ogólnie całą sprawą jestem zbulwersowany...
Nie wiem, co Cię niby w tej sytuacji bulwersuje. Każda z wymienionych sytuacji łamie nawet najbardziej szablonowy, podstawowy regulamin forum dyskusyjnego. Zakładam, że regulamin tamtego (dość sporego) serwisu jest bardziej rozbudowany od "prostej szablonówki". Czytasz w ogóle regulaminy miejsc, w których przebywasz, czy robisz sobie co chcesz, a potem się bulwersujesz, jak ludzie Cię wypraszają bo swoim zachowaniem irytujesz wszystkich dookoła? Bo jeśli nie zmienisz swojego postępowania, na naszym forum też raczej długo już nie zabawisz.