Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Straciłem zapis jak go odzyskać ?  (Przeczytany 330 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SkuBBi

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Steam ID: Mój status Steam
    Straciłem zapis jak go odzyskać ?
    « dnia: Września 30, 2019, 18:40:28 »
    Przez przypadek usunąłem zapis gry (z wersji Warband) co mogę zrobić by go odzyskać ?

zmieniłem nazwę backup'a na sg00 i pomogło zapis chyba nie jest uszkodzony, ale jeszcze nie wiem...

Widzę, że dalej nie przeczytałeś regulaminu, polecam jednak się przełamać i to zrobić. 24 godziny temu dostałeś ostrzeżenie za pisanie kilku postów pod rząd, znowu robisz to samo. Jeśli kilka(naście/dziesiąt) minut po opublikowaniu posta chcesz coś do niego dodać, edytuj go. Nie pisz następnego tuż pod nim.
    Do tego dalej potwornie kaleczysz te wielokropki, mimo że kilka postów wcześniej sam przytoczyłeś z Wikipedii ich definicję i zakres użycia. Potraktuj to jako ostatnie ostrzeżenie słowne, za dalsze łamanie regulaminu każdorazowo będziesz nagradzany punktami. (mam tu na myśli multiposting, wielokropki to już kwestia Twojego wizerunku, dopóki posty w drakoński sposób nie kaleczą języka, za to nie upominamy). Twój drugi post scaliłem z tym. //Eltarek

Zawsze się zapominam :)
    « Ostatnia zmiana: Października 01, 2019, 12:10:31 wysłana przez SkuBBi »
    Nie wiem czy to co piszę ma sens jeśli nie ma to znajdzie się zawsze jakiś człowiek który znajdzie w tym problem...

Tekst autorstwa :
    Skubi (a na imię mi Tomek)