W ramach sprostowania chciałbym powiedzieć, że troll, który był u was w teamie był wiele razy upominany przeze mnie. Staraliśmy się zrobić wszystko aby go zbanować, ale niestety ciężko było to ogarnąć. Wyżywanie się na mnie na steam i mówienie jakiś kocopołów uznam za cenzura jak zaczęliście przegrywać. Wyzywanie mojego klanu i twierdzenie, że nie gramy w 25 osób na eventach jest czystym kłamstwem. Ustaliliśmy, że zbierzemy ludzi i oba klany w przyjemny sposób zakończą działalność. Tymczasem postanawiasz grać mecz 10v10, myśląc, że twój klan cokolwiek zdoła zrobić. Mogliśmy zagrać spokojnie mecz 25v25. Nie chcę się za bardzo rozpisywać o tym, że żadna mapa wam nie pasowała i straciliśmy 30 minut na zmienianie map. Myślę, że najgorszym rzeczą było to, że non stop zmienialiście liczby w drużynie. Mieliśmy grać 10v10, potem zmieniłeś na 11vs11 a na końcu nagle zrobiło się was 14:
[Wczoraj, 19:18]
[45th]Jorgus[Nr630]:
piszę ciągle
10vs10
w zasadach jest iż jest to minimalna stawka
i musicie się do tego przystosować
[Wczoraj, 19:19]
[45th]Jorgus[Nr630]:
dobra mordo 11vs11
możemy zagrać
zainteresowany ?
[Wczoraj, 19:38]
[Legio_II] Kozubki:
11 na 11 ?
czy
12 na
12?
>????
jORG
[Wczoraj, 19:38]
[45th]Jorgus[Nr630]:
patrz ile mamy ludzi
[Wczoraj, 19:39]
[Legio_II] Kozubki:
nie
widzę
ciach
bo mnie tam nie ma
czyli 15 na 15 ?
Napiszesz ?
ile na ile ?
Nir wbijaj z nowymi ludźmi w środku
rundy
Tak wyglądała sytuacja cały czas. VI wrzucała raz dwóch raz trzech ludzi a my na team speaku traciliśmy cierpliwość. Zasłanianie się Indianem, który potem u was zaczął trollować, wchodząc i wychodząc z servera jest nie na miejscu bo zaczął to robić w połowie meczu. Przez cały mecz nie było mnie na servie. Podkreślałem to wiele razy, ale jak widać było to Jorgowi obojetne:
[Wczoraj, 19:40]
[45th]Jorgus[Nr630]:
cenzura patrz na balans
[Wczoraj, 19:45]
[45th]Jorgus[Nr630]:
zmiana mapy
i chemy 10 min przerwy
i chcemy mapę
z pustynnym miastem
[Wczoraj, 19:48]
[Legio_II] Kozubki:
Po co 10 minut przerwy, gramy i tyle. Na żadnych meczach nie ma takich przerw. Maksymalnie minutowę
[45th]Jorgus[Nr630]:
jakbyś dał adma
to 5 min mamy prawo
[Legio_II] Kozubki:
mogę dać moinutę
[45th]Jorgus[Nr630]:
mnie to nic nie obchodzi
[Legio_II] Kozubki:
jakie 5 minut
[45th]Jorgus[Nr630]:
5 min chcemy
[Legio_II] Kozubki:
nie ma tego w zasadach
[Wczoraj, 20:01]
[Legio_II] Kozubki:
DOSTAŁ BANA
[Wczoraj, 20:01]
[45th]Jorgus[Nr630]:
WOW DZIĘKUJE MISTRZU
[Wczoraj, 20:03]
[Legio_II] Kozubki:
pisz jak ktos dziwny wbije do waszego
teamu
[Wczoraj, 20:07]
[45th]Jorgus[Nr630]:
ZJEBIE WYWAL TYCH TROLI
TOMIKLES
WYWAL
ciach NIE DAJESZ ADMA
I nam trole wbijają \
kurwa ty masz chyba 5iq
To chyba by było na tyle. Trochę smutne, że mecz się tak potoczył, mogło być znacznie lepiej. Zostaję mi tylko podziękować za mecz.
Tutaj jeszcze zasady meczu. Myślę, że można wywnioskować z nich, że nie powinno się wrzucać nagle ludzi i mówić o paro minutowych przerwach.
1. Minimalna liczba graczy jaka może być wystawiona to 10 jeżeli jedna ze stron nie ma 10 graczy mecz grany jest bez balansu. Jeżeli obie strony wystawią więcej graczy można grać z większą ilością graczy.
2. Mecz składa się z 2 map, do których każda frakcja wybierana jest przez drużyny
3. Klan który wybrał frakcję przy pierwszej mapie musi ustąpić pierwszeństwu w wybraniu mapy dla drugiego teamu przy zmianie mapy na drugą.
4. Mapy są przydzielane z góry na całą fazę ligową.
5. Maksymalnie 1 oficer, 2 łuczników 2 konnych,2 włóczników. Brak limitu na inne jednostki
6. Brak limitu zapisania członków na ligę.
7. Jeżeli drużyna nie stawi się na server w przeciągu 15 min zwycięstwo jest oddawane drużynie przeciwnej.
8. Termin meczu można przenieść maksymalnie o dzień (za zgodą obu drużyn grających i administracji).
9. Każda mapa składa się z 10 rund ze zmianą stron i frakcji po 5 rundzie
10. Legioniści nie mogą posiadać hełmu z pióropuszem.
11. Czas rundy to 6 min
12. O wygranej w meczy zależy zabicie wrogich graczy lub przejęcie flagi która pojawia się przed końcem rundy
13. Piechota i łucznicy muszą trzymać formacje lecz kawaleria nie ma takiego obowiązku
14. Karom podlegają zarówno drużyny, jak i poszczególni gracze. Wymierzają je administratorzy.
15. Do puli kar należą: wykluczenie danego gracza z rozgrywek na cały turniej lub określoną ilość kolejek, odjęcie punktów z tabeli danej drużynie, przyznanie walkoweru na dany mecz oraz wykluczenie drużyny z rozgrywek.
Unikaj używania wulgaryzmów. //Moontoor