Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [MaG]Wątek dyskusyjny  (Przeczytany 4117 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: Wątek dyskusyjny
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 13, 2019, 18:57:06 »
    Tylko my jak na razie gramy wciąż aktywnie jako klan ,więc chyba wygrałem Delugowe battle royale
    Na padzie się nie liczy bo jest wspomaganie celowania!
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Szeki

• Użytkownik
    • Piwa: 64
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 13, 2019, 19:33:42 »
    Tylko my jak na razie gramy wciąż aktywnie jako klan ,więc chyba wygrałem Delugowe battle royale

Robaki wytrzymają najdłużej.

Bardziej widziałbym to na zasadzie ,że kiedy wy jesteście ostatnimi którzy grają reszta raczej już nie chce wracać, bo i nie ma do czego.
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Wiadomo, że SI wygra))

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 13, 2019, 19:46:54 »
    Robaki wytrzymają najdłużej.

Bardziej widziałbym to na zasadzie ,że kiedy wy jesteście ostatnimi którzy grają reszta raczej już nie chce wracać, bo i nie ma do czego.

Hm smutne :)

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 14, 2019, 11:31:53 »
    Hm smutne :)

Ale to jest świetne, że pyskujesz na około, ale jak Szeki coś napisze to dupa cicho. XDDD I love it !
    (click to show/hide)

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 14, 2019, 13:35:50 »
    Ale to jest świetne, że pyskujesz na około, ale jak Szeki coś napisze to dupa cicho. XDDD I love it !

Wiesz jak to mówią - Szkoda szczępić ryja , takiemu nic nie wytłumaczysz. Poza tym szeki to mój BFF :)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 14, 2019, 13:39:55 »

Wiesz jak to mówią - Szkoda szczępić ryja , takiemu nic nie wytłumaczysz. Poza tym szeki to mój BFF :)
    Zawsze wiedziałem, że jesteś ciepły, ale nie sądzę by Szeki Ci to odwzajemniał :v.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 17, 2019, 14:56:28 »
    czemu ten dział jeszcze istnieje? na potrzebę jednego meczu?

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline shiva

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 17, 2019, 22:44:34 »

Poza tym szeki to mój BFF :)
    Pierwszy kochałem Szekiego
    Wierzę, że w tych światłych czasach, niewielu jest takich, którzy uważają, że niewolnictwo nie jest instytucją moralnie i politycznie złą.

Offline Jorg

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 19, 2019, 13:42:01 »
    Dnia 18.08.2019r odbył się mecz między mym legionem (VI) a legionem Kozubkiego (II). Wynik starcia był jednoznaczny i związku z tym chciałbym podziękować zarówno Kozubkiemu jak i uczestnikom starcia po stronie II legionu za wspólny mecz (pomijając tego iż po 1 nie było sędziego po 2 nie dostałem admina który bardzo byłby przydatny a zwłaszcza kiedy pewnego jego moście z II zapomniały że w VI znajdują się porządni ludzie i rozpoczeli troolowanie pod naszymi nickami) Także gratuluje ponownie szkoda jedynie że nie udało wam się wyciągać takich liczb uczestników podczas eventów (może mod żyłby nadal i VI legion nie stanowiłby 95% eventu xd) niestety nie umiem wstawić screnów jednakże w jakiej atmosferze miną mecz mogą podsumować oto te teksty a także konwersacje :

[09:10]
    Gabriel:
       Twoje klany
       to
       uwaga
       góóóóóóóównoooooo
       Jak ty sam XD
       pucuj lampe do II'jeczki ^^

[13:21]
    [45th]Jorgus[Nr630]:
       dzięki za twoją niezbędną opinię bez której bym nie dał radę żyć
       a także za mecz mimo tego w jakiej atmosferze to mineło
       szkoda że nie wyciągaliście tyle osób na eventach
       a nie przychodził event a II Legionu nie widać a jak się przyjrzysz do tabeli 2 os
       ale mimo to gratuluje wygranej i możecie oficjalnie uznać się Nr1

[SERVER] : DOBRZE P***O wulgaryzmy w cytatach to wciąż wulgaryzmy //Moontoor

[SERVER] : ZA SZMACIURAUTYZM

z góry przepraszam jeżeli popełniłem jakieś błędy (dużo na tawernie nie siedzę także soory) :p
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2019, 16:05:38 wysłana przez Moontoor »

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 19, 2019, 13:54:47 »
    No po prostu zwierzyniec ;(

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 19, 2019, 14:19:47 »
    XD
    (click to show/hide)
    /E
    Dnia 18.08.2019r odbył się mecz między mym legionem (VI) a legionem Kozubkiego (II). Wynik starcia był jednoznaczny i związku z tym chciałbym podziękować zarówno Kozubkiemu jak i uczestnikom starcia po stronie II legionu za wspólny mecz (pomijając tego iż po 1 nie było sędziego po 2 nie dostałem admina który bardzo byłby przydatny a zwłaszcza kiedy pewnego jego moście z II zapomniały że w VI znajdują się porządni ludzie i rozpoczeli troolowanie pod naszymi nickami) Także gratuluje ponownie szkoda jedynie że nie udało wam się wyciągać takich liczb uczestników podczas eventów (może mod żyłby nadal i VI legion nie stanowiłby 95% eventu xd) niestety nie umiem wstawić screnów jednakże w jakiej atmosferze miną mecz mogą podsumować oto te teksty a także konwersacje :

[09:10]
    Gabriel:
       Twoje klany
       to
       uwaga
       góóóóóóóównoooooo
       Jak ty sam XD
       pucuj lampe do II'jeczki ^^

[13:21]
    [45th]Jorgus[Nr630]:
       dzięki za twoją niezbędną opinię bez której bym nie dał radę żyć
       a także za mecz mimo tego w jakiej atmosferze to mineło
       szkoda że nie wyciągaliście tyle osób na eventach
       a nie przychodził event a II Legionu nie widać a jak się przyjrzysz do tabeli 2 os
       ale mimo to gratuluje wygranej i możecie oficjalnie uznać się Nr1

[SERVER] : DOBRZE PIZDO

[SERVER] : ZA SZMACIURAUTYZM

z góry przepraszam jeżeli popełniłem jakieś błędy (dużo na tawernie nie siedzę także soory) :p

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2019, 14:24:08 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Jorg

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 19, 2019, 15:23:10 »
    Rozumiem Jerzy Burza chciałeś pokazać wszystkim iż nie jesteśmy aniołami i to racja sam nie ukrywam tego iż mamy sporo za uszami. Choćby wczorajszy mecz mimo iż przywołałem rozmowy w których II obrażała mnie lub mój legion to nie wypieram się tego iż sam w pewnym momencie zdenerwowany zacząłem wyzywać Kozubkiego to nie jest tajemnica. Jednakże wytłumacz mi jak sprawy sprzed roku mają się do tematyki gladiusa ?

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 19, 2019, 15:58:41 »
    Rozumiem Jerzy Burza chciałeś pokazać wszystkim iż nie jesteśmy aniołami i to racja sam nie ukrywam tego iż mamy sporo za uszami. Choćby wczorajszy mecz mimo iż przywołałem rozmowy w których II obrażała mnie lub mój legion to nie wypieram się tego iż sam w pewnym momencie zdenerwowany zacząłem wyzywać Kozubkiego to nie jest tajemnica. Jednakże wytłumacz mi jak sprawy sprzed roku mają się do tematyki gladiusa ?
    To nie sprawy sprzed roku a maksymalnie sprzed miesiąca albo dwóch. Dodatkowo chciałbym zauważyć, że mój nick pisze się razem, bez żadnej przerwy. I nie ma tu żadnego Kozubkiego, to są wiadomości do Chady.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 19, 2019, 16:37:59 »
    Pa konto nowe zalozyl ale nadal to samo odpierdziela xD

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Jorg

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 19, 2019, 17:29:08 »
    Rozumiem jednakże nadal nie mogę pojąć co Chada i moje relacje z nim mają do gladiusa ?