No dobra według mnie czas zakończyć tą dyskusję ponieważ nic teraz z niej nie wychodzi ciekawego. Dalsza rozmowa tak naprawdę będzie polegać na tym że odpiszesz pewnie coś w stylu No widzisz! Jesteś bardzo bystry, że dopiero teraz to zauważyłeś. Napiszę sobie teraz takie moje podsumowanie i szczerze nie będę dalej patrzył na ten wątek, na twoje odpowiedzi bo tak jak pisałem to nie ma sensu i nic ciekawego tutaj nie piszemy (Tak napisz że tylko Ja nic nie piszę ciekawego).
Według mnie to Ja ciebie sprowokowałem i wyleciałeś z tekstem jak dzika kura z agrestu pisząc coś tam o moim tworze (gdzie akurat miałem lekko na to wylane) i dodając tekst pozdrawiam czerwono armistów
(btw "czerwono armistów" pisze się razem tylko teraz będzie przypał jak coś Ja napiszę źle). No pozdrawiamy dawnego towarzysza który był u mnie sierżantem i przybył do mnie jak wódz dawnego plemienia który nie miał gdzie się podziać ale już dość tych wyzwisk.
Według mnie co z tego kto dał się sprowokować? (bo oczywiście twierdzisz że my wpadliśmy jak "pelikany" ale tak naprawdę Romanow się zdziwił że nie mieliśmy nigdy w grupie 20 ludzi) Mogłeś napisać coś normalnego to by nie było teraz tutaj czuwania kto co napiszę ( w sumie jak byś napisał to co Ja napisałem wyżej to chyba bardziej byłoby takie "au").
Pewnie tak naprawdę sobie myślisz, że napisałem z multikonta dlatego bo zazdroszczę ci liczebności i bałem się napisać z głównego konta to tak średnio. Jednak fajnie jest mieć dużo ludzi bo wiadomo jest ten power, energia ale (tak wiem robię to celowo nie dając przecinków w "ale", "że" itp) jestem bardziej przywiązany do moich obecnych ludzi i jakoś nowych graczy spławiamy (ta głupota!! ale co poradzić?) piszesz tam mi że mam 10 osób do 11 na eventach i na treningach 6-8. I? Szczerze mówiąc wolałbym grać nawet w 4, ale za to z zorganizowanymi ludźmi z którymi mogę spędzać czas bez spin czy krzyczenia bo ktoś coś źle zrobił. Raz mam 8 na eventach, raz mam 15, a raz mam 10/11. Nie przeszkadza mi to wcale.
Dochodzimy tak naprawdę tutaj do najważniejszej rzeczy dlaczego napisałem z multikonta?
Nie wiem czemu. Mogłem z prawdziwego bo teraz muszę czekać na moderacje (oczywiście nic do niej nie mam wykonują bardzo dobrze swoją robotę) aby moja wiadomość mogła trafić gdzieś. Natomiast dlaczego tak napisałem? No bo taka była moja opinia i lekko było dla mnie żałosne gdy przeczytałem wasz tekst o tym że FKG to jakaś zdezorientowana hołota bo jednak ta hołota zajęła 3 miejsce. No dobrze wygraliście z nimi (tak? Chyba tak nie oglądałem tego) może znowu wdrapaliście się na górkę, może AKO użył nalotów z Turcji na Filsona, a może tak naprawdę Filson nie był nieprzygotowany ale co z tego? FKG to nie jest zdezorientowana hołota bo nie oszukujmy się gdyby to była hołota to by nie zajęła 3 miejsca i by nie trzymała się do dnia dzisiejszego.
Także Tesco jak chcesz odpisuj sobie tutaj, zadaj mi jakieś pytanie nwm Ja i tak nie odpiszę na nie bo Ja definitywnie kończę ten temat.
Także żegnam i pozdrawiam moderacje która będzie analizować tą wiadomość żeby ją dopuścić.