Ok, to może spróbujmy trochę rozgryźć najpierw temat. Rozumiem, że masz wersję Steam? Podesłałbyś link do swojego profilu? Podejrzewam, że możesz mieć bana VAC od Steama na koncie, bo pewnie tak z 90% serwerów ma tą ochronę uruchomioną, choć nigdy nie słyszałem, by to działało na M&B, więc nie jestem pewien.
Jeśli nie masz VAC, to czy ten klucz jest kupiony ze sklepu, czy od kogoś go dostałeś/kupiłeś? To drugie co mi przychodzi na myśl, że ktoś Ci dał/sprzedał klucz, pod którym trollował na wielu serwerach, gdzie został wybanowany. Bo podejrzewam, że gdybyś sam te bany wyłapał przed przerwą, to byś pamiętał o tym (i większość by już nie była aktywna). Albo ktoś inny może w trakcie przerwy używał Twojeg konta/klucza do gry na multi?
Jeśli żadne z tych dwóch, to poza linkiem do konta Steam podaj proszę po kilka przykładów serwerów, na które możesz wejść i po kilka, z których otrzymujesz ten komunikat (i najlepiej zrób screena z tym komunikatem przy próbie wejścia, po czym też tutaj wstaw).