Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1erChLP] 1 Pułk Szwoleżerów-Lansjerów Gwardii Cesarskiej  (Przeczytany 5786 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: [NW][1erChLP] 1 Pułk Szwoleżerów-Lansjerów Gwardii Cesarskiej
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 09, 2019, 15:21:41 »
    Tak! Masowo zapraszałem doświadoczonych graczy na sparingi bo byliśmy pułkiem który powstał od zera z graczy niedoświadczonych którzy dopiero zaczynali przygode w tej grze dlatego taką miałem metodę treningową aby słabi gracze mogli grać razem z graczami doświadczonymi aby się szybciej uczyć poprawnego stylu gry przez obserwacje graczy doświadczoych. Jednak gdy juz dochodziło do oficjalnych meczy to nikt nigdy nie zagrał u nas poza oficjalnymi członkami klanu. No ale co z tego co my robiliśmy? Dlaczego zmieniasz temat? Nikt z 13ph nigdy nic nie twierdził, że kiedykolwiek cokolwiek dominowaliśmy, od zawsze podkreślamy, że widzimy sie jako słabych zawodników i nie przeszkadza nam to w niczym. 
    Zwrócenie uwagi na kłamstwa to jest rozpoczęcie konfliktu? Czekałem długo aż wymedytujecie temat, wysłałem też zaproszenie do znajomych na steamie aby to wyjaśnić na osobności co zostało zignorowane, po kolejnym zwróceniu uwagi to ty zacząłeś nas wyzywać od pośmiewiska. Nie będę stał bezczynnie jak ktoś obraża moich przyjaciół.

A więc nie macie podstaw do jakiejkolwiek dominacji. To trochę  tak jakby założyć klan na 1 dzień wygrać z kimś sparing po czym mówić, że jest się niepokonanym (w tym miejscu pozdrawiam prtzyjaciół z ChK z Jasiem na czele).

Gramy ale tylko kompetetywnie, czyli nie mamy regularnych eventów czy treningów. Jesteśmy luźną grupą znajomych która wciąż gra w tę grę pod swoim tagiem i brak reguły w częstotliwości naszej gry nie sprawia, że nie istniejemy. Maister odszedł z pułku aby założyć swój własny pułk, od tego czasu nie wie on nic co się z nami dzieje. Dlatego nie należy polegać na tym co on mówi. Zwłaszcza, że my NIGDY nie zdisbandowaliśmy.Zawsze łatwo śmiać się z czegoś czego się nie zna. Czas w którym się połączyliśmy z Akritai może wzmocnił naszą grę kompetetywną to jednak ta fuzja nie była najlepszym pomysłem bo u nas były ważniejsze żeczy niż wynik. Ale w sumie to po co ty wiecznie piszesz o nas w waszym wątku?Bzdura. Nigdy nie byłem do nikogo wrogi, i nie wiem z kąd taki wniosek. Czy to przez moją wrogość do was i do community brałem rok temu na siebie odpowiedzialność za prowadzenie turnieji dla was? (czego dzisiaj żałuję ale to inny temat). Przez moją wrogość do ciebie chwaliłem np. twoje prace graficzne? Na czym polega moja wrogość? na tym, że wytknąłęm ci kłamstwo? A może zrobiłem to bo nie lubie jak ktoś kłamie? Wydaje mi się, że to ty jesteś wrogi w stosunku do tego "warchoła".
    Zgadzam się, z głupimi nie ma sensu dyskutować bo chociaż wskazujemy palcem fakty ty i tak zdajesz się niczego nie rozumieć. Ja mam już dosyć wdawania się w te pyskówki, zwłaszcza, że mam o wiele większe zmartwienia w życiu osobistym i nie mam zamiaru już więcej pisać w tym temacie. Odbieranie 8pu miana najstarszego klanu to jest niczym naplucie im w twarz a mowa o jakiejś dominacji na podstawie sparingów (które wcale nie były w 100% zwycięskie) to już jest dyskryminacja całego community. Gdy chcę ci  zwrócić uwagę zmieniasz temat wyzywając niewinnych ludzi z 13ph. To nie jest wątek 13ph a ty nie potrafisz logicznie wybronić swoich racji. Gdybyś miał odrobine rozumu to byś w końcu przyznał rację ale zdaje się, że do tego nigdy nie dojdzie. Nie mam zamiaru więcej sie udzielać w tej dyskusji, rób jak uważasz ale jeżeli tego nie zmienisz to dla mnie osobiście będziesz zwykłym kłamcą i tchórzem.
    *

Skoro nikt już nie będzie tu odpowiadał na tą "dramę" to chociaż wyjaśnię parę faktów:

-Nie wysłałeś mi żadnego zaproszenia, i to pokazuje znów z jak dużą uwagą czytasz, zapewne podczas zapraszania wyskoczyła Ci informacja, że nie możesz mnie zaprosić bo mam pełną listę znajomych.

-"Maister odszedł z pułku aby założyć swój własny pułk, od tego czasu nie wie on nic co się z nami dzieje. Dlatego nie należy polegać na tym co on mówi. Zwłaszcza, że my NIGDY nie zdisbandowaliśmy." Przepraszam bardzo, to ty odszedłeś, przekazując mu władzę, natomiast on zmienił nazwę, i to oni są kontynuacją 13ph, wy możecie być reaktywacją, ale to oni są "w prostej linii" następstwem 13ph. To także pokazuje, że u was im bardziej fakty nie pasują do obranego kursu "propagandowego" to "tym gorzej dla faktów"

*Przepraszam, za poprawianie, ale podkusiło.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 09, 2019, 15:50:20 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 10, 2019, 01:15:18 »
    Siema, to kiedy ustawka chłopaki?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 10, 2019, 02:51:26 »
    Siema, to kiedy ustawka chłopaki?
    Może na następnym lanie?

(click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 15, 2019, 22:06:29 »
    Polecam garaże za biedrą.

Offline Alpaczka

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 10, 2019, 22:08:14 »
    Załatwimy to na MP19 ^^

Przypominam o zapisaniu waszego teamu na MP....

Pułkownik 13ph, niesamowita, charyzmatyczna i inteligentna postać. Wybitny dowódca, król teamspeaka 13ph.

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 10, 2019, 22:20:22 »
    Przypominam o zapisaniu waszego teamu na MP....

Burza gra w gentelmansach ;p
    Pułkownik 18-tego Pułku Piechoty

(click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 11, 2019, 17:51:16 »
    Bywa
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 11, 2019, 19:02:38 »
    Czyżby "najstarszy" polski pułk się rozleciał? :O
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #53 dnia: Października 11, 2019, 19:50:03 »
    Czyżby "najstarszy" polski pułk się rozleciał? :O

*Kawalerii

Pułkownik 18-tego Pułku Piechoty

(click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 03, 2020, 15:21:32 »
    Nie przyszła góra do Mahometa, Mahomet przyszedł do góry. Chciałbym tylko powiedzieć, że nazwę 1PS-L'u możecie chłopaki brukać po naszym rozpadzie, nie przed, więc prosiłbym żeby nie mylić klan BJD aka Tomuś_PL aka Amaretto aka Rozdupcacz_PL i nieznanypawel57 aka stalin aka Pablo Escobar z 1PS-L'em, no i nie fajnie, że używacie grafiki z naszego wątku, chyba, że macie pozwolenie Johnego_Nawalonego twórcy tego sztandaru, ode mnie leci pozytywny reporcik grupy, i pozdrawiam całe 20ppB, bo to chyba ich sekcja kawaleriim tak wnioskuje po tym, że obaj twórcy pułku są w grupie 20ppB, oraz jest w niej dowódca 20ppB.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 03, 2020, 20:06:25 »
    Nie przyszła góra do Mahometa, Mahomet przyszedł do góry. Chciałbym tylko powiedzieć, że nazwę 1PS-L'u możecie chłopaki brukać po naszym rozpadzie, nie przed, więc prosiłbym żeby nie mylić klan BJD aka Tomuś_PL aka Amaretto aka Rozdupcacz_PL i nieznanypawel57 aka stalin aka Pablo Escobar z 1PS-L'em
    A ja chciałbym powiedzieć, żeby nie mylić waszych tworów z 1ps El Ryby. W sumie śmieszne jest wypominanie komuś nazwy klanu, kiedy samemu zabrało się ją od starszego, nieaktywnego klanu, zmieniając przy tym sam tag.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2020, 20:08:32 wysłana przez Azorekt »

(click to show/hide)

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 03, 2020, 21:27:14 »
    Hej aktywny pułku jak tam wam poszło na MP?
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 03, 2020, 21:51:44 »
    A ja chciałbym powiedzieć, żeby nie mylić waszych tworów z 1ps El Ryby. W sumie śmieszne jest wypominanie komuś nazwy klanu, kiedy samemu zabrało się ją od starszego, nieaktywnego klanu, zmieniając przy tym sam tag.
    Nie widziałem ich wątku na TFW, ani na FSE. z czego na TFW na pewno takiego nie ma stworzonego z konta ryby. I jak ładnie sam napisałeś od starszego, NIEAKTYWNEGO klanu. Za to oni skopiowali sztandar (lmao ukradli, bo raczej Ivarr'a nie zapytali o zgodę.), i w dodatku mówimy o innych tworach, gdyż 1PS-L różni się znacząco w tagu, jak i w nazwe 1 Pułk Szwoleżerów/Saszerów(idk) a 1 Pułk Szwoleżerów-Lansjerów Gwardii (Cesarstwa Francuskiego).

Hej aktywny pułku jak tam wam poszło na MP?
    Nie każdy aktywny klan musi brać udział w każdym turnieju, patrz 20ppB, 12pu, 25pp, 1PLWP czy 21y.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 03, 2020, 22:01:36 »
    Załatwimy to na MP19 ^^

Ale nie każdy składa takie obietnice.
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 03, 2020, 22:20:50 »
    Ale nie każdy składa takie obietnice.
    Ty obiecałeś odejść z MP19 jak nie spełnią twoich żądań, a po napisaniu Ci, że to nie koncert życzeń to potulnie utkałeś się.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav