Przedfinałowe info
W pierwszej kolejności gratulacje dla zespołów, które zakwalifikowały się na finały!
Saracens, Wolves, Fighting Against Thyroid oraz Armia Koronna!
Nagrody w turnieju:
I miejsce
6 x Klawiatura mechaniczna GK540 Kailh Brown
6 x zestaw gadżetów
II miejsce
6x zestaw gadżetów
Nagrody na dzień: 12.07
Kolejno chciałbym już teraz wstępnie podziękować wszystkim za udział w eliminacjach online oraz za zaufanie w tym - mimo wszystko - nietypowym pomyśle. Już za tydzień przekonamy się jak to wszystko wyjdzie i mam nadzieję, że będziecie zadowoleni - i grający, i oglądający. Liczę także, że trochę Was się zjawi na miejscu pokibicować w turnieju i pooglądać spotkania na żywo. Tworzymy grunt pod coś co może w przyszłości być stałym elementem i łatwiej będzie przekonać do zaangażowania się firmy jako sponsorów takiej inicjatywy. Co do nagród to ciągle walczę o więcej, więc prawie na pewno coś się jeszcze pojawi poza tym co wypisałem wyżej, ale też już chciałem dać znać, że zwycięzcy nie wyjdą z pustymi rękoma :)
Tymczasem zachęcam do dyskusji, zadawania pytań itd. itd. Miłego!
Informacje techniczne: - w trakcie rozgrywek można korzystać ze swoich urządzeń peryferyjnych tj. myszki, klawiatury oraz słuchawek,
- na miejscu będą przygotowane komputer, monitory oraz oczywiście peryferia dla tych, którzy takowych ze sobą nie zabiorą,
- na miejscu będzie czekał darmowy poczęstunek (przekąski + napoje),
- dla graczy będzie przygotowana specjalna strefa w której będą mogli odpocząć, zrelaksować się przed spotkaniami itp.,
- każdy z graczy otrzymuje specjalny identyfikator (wydawane na podstawie ważnego dokumentu tożsamości) oraz dostęp do całego wydarzenia przez 3 dni i będzie mógł bez przeszkód korzystać ze wszystkich atrakcji oferowanych przez targi,
- w przypadku dodatkowych pytań śmiało proszę piszcie.
Harmonogram całej sceny turniejowej dostępny jest na stronie
www.gamedays.pl Same spotkania turnieju Warband odbywają się kolejno:
- pierwszy półfinał, Sobota o godz. 15:30
- drugi półfinał, Sobota o godz. 17:30
- mecz o 3msc, Niedziela o godz. 13:00
- finał, Niedziela o godz. 15:00
Transmisja z turnieju odbędzie się na kanale:
https://www.twitch.tv/teamcfaListę sześciu zawodników, którzy będą reprezentować zespół na w trakcie finałów offline podczas Cracow Game Days w Krakowie, m.in.
- imię i nazwisko każdej osoby,
- wiek zawodników (w przypadku osób niepełnoletnich konieczne jest wypełnienie zgody przez rodziców lub opiekunów prawnych),
- finalny skład, który pojawi się na wydarzeniu (nicki przy imionach),
- baner drużyny w wysokiej rozdzielczości,
- logo drużyny w wysokiej rozdzielczości (sam symbol w kwadracie najlepiej).
Wszystkie dane wysyła kapitan drużyny we wiadomości prywatnej do mnie.