A Ty dalej w średniowieczu? Nie dość, że ustawiasz jej z kim może być, to jeszcze sugerujesz płeć. Mamy XXI wiek, żadna konstytucja nie będzie nam mówić jaką płeć będziemy mieć w danym tygodniu. Każdy może być kim chce i nie powinno się tego dyskryminować.
Widać kto tu jest jedynie pozerem, a w sercu ma reakcyjną duszę cieszącą się z dyskryminacji innych. Nigdzie nie nakazałem być nikomu z kimkolwiek, zwróciłem jedynie uwagę na opresyjność polskiego prawa w kwestii małżeństw.
Płeć wziąłem natomiast z jej profilu. Jeśli ktoś nie mieści się w podziale na zaledwie dwie płcie, a wybiera jedną z dwóch dostępnych na forum, to nie jest to moja wina w żadnym stopniu - a wasza jako zarządzających serwisem. Gdybym to ja, prawdziwie progresywny przedstawiciel Obozu Tęczowo Radykalnego, rządził na forum, płeć byłaby określana poprzez koordynaty w układzie trójwymiarowym, ale rządzicie oczywiście wy, opresyjna klika reakcjonistów, wymuszając na ludziach przydzielanie się do płci, do których mogą się nie poczuwać.
Ta twoja wyraźna w podtekście działań zarządzających forum pogarda wobec osób niebinarnych jest dla mnie o tyle szokująca, że sam jesteś ostatecznie niestuprocentowo cisgenderowym mężczyzną Dyktatorze. Wszak, jak sam przyznałeś, chciałbyś być kobietą:
(klik!).