Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Kto jest najpiękniejszy i zasługuje na koszulkę?

Azorek
    7 (5.1%)
    Adamek321
    13 (9.4%)
    Gorn
    10 (7.2%)
    Dyktator
    7 (5.1%)
    CarpeDiem
    10 (7.2%)
    Domnique
    10 (7.2%)
    Blackhawk
    14 (10.1%)
    Warhammer
    9 (6.5%)
    AelaSura
    16 (11.6%)
    Karatak
    7 (5.1%)
    Mati
    4 (2.9%)
    Roberto Italiano
    3 (2.2%)
    Rider_of_Rohirrim
    7 (5.1%)
    Krzyżak
    13 (9.4%)
    AngryNerd
    8 (5.8%)

Głosów w sumie: 41

Głosowanie skończone: Lipca 08, 2019, 06:36:23

Autor Wątek: [PP19] Wiwat najpiękniejszy-konkurs o koszulkę -Głosowanie do 8 lipca!!!  (Przeczytany 4944 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    Odp: [PP19] Wiwat najpiękniejszy-konkurs o koszulkę -Głosowanie do 8 lipca!!!
    « Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 24, 2019, 22:06:37 »
    Ja się tego troszkę boję... :/

Dobra to żebyś się nie bał to przyjadę w koszulce i spodniach :)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 24, 2019, 22:26:56 »
    Czerwonych?

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 24, 2019, 22:31:24 »
    Czerwonych?
    Nie nie nie , to pisałem przedtem jeśli tej koszulki nie dostanę :)

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    « Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 24, 2019, 23:29:25 »
    Gdzie Bruce ? Słabe te głosowanie jakieś xd

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 08, 2019, 08:17:15 »
    Oficjalnie ogłaszam, iż zwyciężyła AelaSura. Uprzejmie proszę o kontakt drogą PW z informacjami jaki wymiar ma mieć koszulka i czy będzie w życzeniu aby posiadała jakiś indywidualny wzór czy ma być na niej logo PP poprosiłbym też o dane adresowe, ewentualny odbiór osobisty możliwy we Wrocławiu.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 08, 2019, 08:42:45 »
    Gratulacje zwyciężczyni, choć uważam, że gdyby nie faszystowska kapituła organizacyjna konkursu, która wykluczyła mnie przed ostatnią fazą, to wynik mógłby być inny.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 08, 2019, 08:57:32 »
    Nie polecam odbioru osobistego od tego Pana. Człowiek odbiera paczkę w piątek, a do domu wraca we wtorek. Z tatuażem a'la Majk Tajson na twarzy, 200 000 aktywów na koncie i młodą Rosjanką jako żoną.

P.S. Zawsze można odebrać koszulkę w Krakowie, o ile szanowna koleżanka zamierza tam pojechać z drużyną.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 08, 2019, 12:38:07 »
    Oficjalnie ogłaszam, iż zwyciężyła AelaSura. Uprzejmie proszę o kontakt drogą PW z informacjami jaki wymiar ma mieć koszulka i czy będzie w życzeniu aby posiadała jakiś indywidualny wzór czy ma być na niej logo PP poprosiłbym też o dane adresowe, ewentualny odbiór osobisty możliwy we Wrocławiu.

No i teraz muszę czerwonych gaci szukać na lana ,dzięki :)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 08, 2019, 13:08:50 »
    Człowiek odbiera paczkę w piątek, a do domu wraca we wtorek. Z tatuażem a'la Majk Tajson na twarzy, 200 000 aktywów na koncie i młodą Rosjanką jako żoną.
    Żona jej raczej nie grozi. I ty o tym jako najlepszy oksfordzki prawnik w Polsce powinieneś wiedzieć Pati. Coś niezbyt dokładnie Konstytucję obcykałeś.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 08, 2019, 14:14:49 »
    Żona jej raczej nie grozi. I ty o tym jako najlepszy oksfordzki prawnik w Polsce powinieneś wiedzieć Pati. Coś niezbyt dokładnie Konstytucję obcykałeś.

A Ty dalej w średniowieczu? Nie dość, że ustawiasz jej z kim może być, to jeszcze sugerujesz płeć. Mamy XXI wiek, żadna konstytucja nie będzie nam mówić jaką płeć będziemy mieć w danym tygodniu. Każdy może być kim chce i nie powinno się tego dyskryminować.

No chyba że chcesz być białym, heteroseksualnym mężczyzną, ale wyjątek potwierdza regułę.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline AelaSura

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 08, 2019, 15:12:22 »
    Dziękuję każdemu kto na mnie głosował! Dziena za koszulkę, Wrocławia nie odwiedzę.... ale myślę ze na lanie byłoby spoko odebrać :D

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 08, 2019, 16:18:12 »
    A Ty dalej w średniowieczu? Nie dość, że ustawiasz jej z kim może być, to jeszcze sugerujesz płeć. Mamy XXI wiek, żadna konstytucja nie będzie nam mówić jaką płeć będziemy mieć w danym tygodniu. Każdy może być kim chce i nie powinno się tego dyskryminować.
    Widać kto tu jest jedynie pozerem, a w sercu ma reakcyjną duszę cieszącą się z dyskryminacji innych. Nigdzie nie nakazałem być nikomu z kimkolwiek, zwróciłem jedynie uwagę na opresyjność polskiego prawa w kwestii małżeństw.
    Płeć wziąłem natomiast z jej profilu. Jeśli ktoś nie mieści się w podziale na zaledwie dwie płcie, a wybiera jedną z dwóch dostępnych na forum, to nie jest to moja wina w żadnym stopniu - a wasza jako zarządzających serwisem. Gdybym to ja, prawdziwie progresywny przedstawiciel Obozu Tęczowo Radykalnego, rządził na forum, płeć byłaby określana poprzez koordynaty w układzie trójwymiarowym, ale rządzicie oczywiście wy, opresyjna klika reakcjonistów, wymuszając na ludziach przydzielanie się do płci, do których mogą się nie poczuwać.
    Ta twoja wyraźna w podtekście działań zarządzających forum pogarda wobec osób niebinarnych jest dla mnie o tyle szokująca, że sam jesteś ostatecznie niestuprocentowo cisgenderowym mężczyzną Dyktatorze. Wszak, jak sam przyznałeś, chciałbyś być kobietą: (klik!).

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 08, 2019, 17:05:32 »
    A takie pytanko kiedy będzie ten LAN i kiedy będą jakieś informacje szczegółowe ?

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 08, 2019, 17:29:44 »
    A takie pytanko kiedy będzie ten LAN i kiedy będą jakieś informacje szczegółowe ?
    19-21 lipca)

(click to show/hide)