Mały updejt, bo dawno nie było. Nie umarłem, tłumaczenia nie porzuciłem, ale postęp przez ostatnie tygodnie był bardzo mozolny ze względu na olbrzymi natłok przeróżnych spraw w życiu. Nawet w Bannerlorda nie miałem za bardzo czasu grać, warto podkreślić, że również przed tym masowym rozdawaniem kluczy, kiedy grając w to jako jedna z pierwszych osób w Polsce człowiek czuł się na swój sposób wyjątkowy, więc i motywacja do pogrania była dużo większa.
Po drodze zmieniałem system operacyjny i oczywiście udało mi się zapomnieć o tym projekcie i usunąć wszystkie pliki, nad którymi pracowałem (xD)
Na szczęście za pomocą oprogramowania do odzysku udało mi się odtworzyć 12 z 14 plików, więc nie było tragedii.
Fascynuje mnie fakt, że w zasadzie nie ma tygodnia, żeby ktoś nowy się do mnie nie zgłosił z pytaniem jak mi idzie i kiedy będzie gotowe. Widzę Wasze zainteresowanie, postaram się dokończyć to tak szybko, jak to tylko możliwe.
Ale podobnie jak polityka TW jeszcze niedawno temu, tak i ja nie jestem w stanie teraz podać jakiejś konkretnej daty. Domyślam się jednak, że po premierze EA Bannerlorda zainteresowanie Warbandem i VC dość mocno spadnie. Co więcej, fajnie by było skończyć przed jego premierą, żeby - mając możliwość pogrania po polsku w VC - zainteresowani podbili sobie jeszcze hype na Bannerlorda, dostając w ręce przystawkę, która na kilka dni zabawy powinna wystarczyć.
Kolejne updejty już wkrótce. Do końca czerwca nie wyszło, ale nie precyzowałem, którego roku czerwiec to ma być :p