Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP19] Rostery i kontakty  (Przeczytany 4975 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    Odp: [PP19] Rostery i kontakty
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 24, 2019, 14:02:06 »
    Widłownicy:
    Proszę o usunięcie gracza Feddo i dodanie gracza Sermi https://steamcommunity.com/profiles/76561198263991491/

Offline Ventru

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 24, 2019, 20:42:48 »
    proszę o usunięcie mnie z rosteru Widłowników. Dziękuje

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 26, 2019, 13:40:06 »
    Proszę o dopisanie gracza Piorun https://steamcommunity.com/profiles/76561198124713570/     ID  3119632

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 26, 2019, 14:26:08 »
    Proszę o dopisanie gracza Piorun https://steamcommunity.com/profiles/76561198124713570/     ID  3119632

Widłownicy:
    Proszę o usunięcie gracza Feddo i dodanie gracza Sermi https://steamcommunity.com/profiles/76561198263991491/

Wszyscy Wasi zawodnicy grali, więc nie mogą zostać wypisany. Roster macie pełny, więc też już nie mogą zostać wpisani nowi.

Gwardia Lutela

Dodanie zawodnika:
    - bot_kerel (ID 3764915)

Gwardia Lutela

Usunięcie zawodnika:
    -Dexter
    -Graf_Klaus

Dodanie zawodnika:
    -gray (ID 1392530)

Gracz Graf_Klaus grał już, więc nie może zostać wypisany. Po dodaniu gracza Gray zapełniacie listę, więc nie mogę dodać gracza bot_kerel.

Stosowne zmiany zostaną dokonane najpóźniej jutro. Co do pozostałych wniosków na razie nie mam zastrzeżeń.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 26, 2019, 14:57:00 »
    Wszyscy Wasi zawodnicy grali, więc nie mogą zostać wypisany. Roster macie pełny, więc też już nie mogą zostać wpisani nowi.

Jezu typie to co mam grać i dostawać cały czas walkowery ? Jezu no bez jaj przecież i tak nie pojedziemy na ten lan (nawet napisałem że nie chcemy ) a ty nadal masz problem. Nie wiem jak rakowym jest ograniczanie rostera , no chyba że w przypadku jeśli można sobie zmieniać. A tu kij bo jakieś głupie zasady sobie wymyślił żeby 20 osób na lana nie jechało. I tak się tam nie dostaniemy to nam chociaż pozwól bo skład nam się wykrusza ;/

Edit: Skoro takie są zasady to mi je pokaż w regulaminie bo coś nie widzę :
    (II) 1.5  Jeżeli ktoś zagrał choć jedną rundę dla danego zespołu, nie może już zmienić drużyny.

Wywalając z rosteru poszczególnych graczy nie zmieniam im drużyny.Tutaj jest napisane że nie może zmienić drużyny a nie zostaje na stałe w rosterze.

(II) 1.6  W każdym momencie turnieju można dodawać (lub usuwać) nowych graczy do drużyny, o ile nie byli w żadnym innym rosterze.

Ci gracze których chce dodać nie byli w innych rosterach.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2019, 15:46:21 wysłana przez Adamek321 »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 26, 2019, 16:00:16 »
    Edit: Skoro takie są zasady to mi je pokaż w regulaminie bo coś nie widzę :
    (II) 1.6  W każdym momencie turnieju można dodawać (lub usuwać) nowych graczy do drużyny, o ile nie byli w żadnym innym rosterze.

Ci gracze których chce dodać nie byli w innych rosterach.

Jak już cytujesz regulamin, to cytuj chociaż całe punkty ;)

(II) 1.6  W każdym momencie turnieju można dodawać (lub usuwać) nowych graczy do drużyny, o ile nie byli w żadnym innym rosterze. Jeśli jednak ktoś jest w jakimś rosterze, ale ani razu w tej drużynie nie zagrał, to jest traktowany jako gracz, który nie brał udziału w turnieju, a więc może zmienić roster. Jeśli jednak zagrał, to jest traktowany jako gracz, który brał udział w turnieju, a więc zajmuje on nadal jeden z 8 dostępnych slotów w rosterze.

Ogólnie to taka mała wskazówka - jak chcesz coś negocjować z ludźmi, to napastliwy ton pozbawiony choć cienia szacunku w tym nie pomoże. Na miejscu Kradusa większość osób przestałaby czytać Twoją wiadomość po "Jezu typie [...]".
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 26, 2019, 17:26:55 »

Jak to ,przecież mu oddaję należyty szacunek porównując go do najwspanialszej osoby we wszechświecie .

Offline Roberto Italiano

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Wciąż nie trafiam coachy....
    « Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 26, 2019, 19:37:35 »
    Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale ostatnie zdanie wycinka (II) 1.6 regulaminu oznajmia, że po rozegraniu minimum jednej gry, gracz nie może zmienić rostera bo cały czas będzie graczem tamtej drużyny.

Mój zawodnik Graf_Klaus już nie chce grać i nie pójdzie do żadnej innej drużyny, natomiast zarówno bot_kerel jak i gray nie grali w żadnej innej drużynie w tej edycji Pucharu Polski.

Zostały ostatnie 2 kolejki PP i chcielibyśmy skończyć te mecze w pełnym składzie, serdecznie proszę adminów/moderatorów o dopuszczenie tej zamiany zawodników ze względu na płynność turnieju oraz braku szkody względem innych drużyn

Pozdrawiam ze słonecznych Włoszech

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 26, 2019, 20:07:52 »

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 27, 2019, 19:39:52 »
    Panie Kradus Pan nas nie olewa ! O proszę bardzo napisałem 2 posty pod rząd proszę mnie pouczyć !

Offline Szeki

• Użytkownik
    • Piwa: 64
    « Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 27, 2019, 21:54:21 »
    Aż się III liga deluga przypomina
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Wiadomo, że SI wygra))

Offline Roberto Italiano

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Wciąż nie trafiam coachy....
    « Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 28, 2019, 12:07:59 »
    Prosiłbym o werdykt przed końcem niedzieli, aby móc rozegrać mecz bez obaw o łamanie regulaminu

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 28, 2019, 12:14:52 »
    Werdykt jest taki, że każda drużyna będzie mogła wymienić dwóch zawodników z listy (Ci którzy grali) na nowych. Wymienieni nie będą mogli już zagrać w turnieju (zostaną wpisani na osobną listę). Stosowny post damy jeszcze dzisiaj.

I pardon że jeszcze rostery nie zostały zaktualizowane, ale coś mi wypadło i nie miałem wcześniej czasu.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 28, 2019, 13:09:57 »
    Widłownicy:

Gracz Feddo --> Piorun 3119632  https://steamcommunity.com/profiles/76561198124713570/
    Gracz Ventru --> Sermi 3311323 https://steamcommunity.com/profiles/76561198263991491/

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Czerwca 28, 2019, 21:48:30 »
    Gwardia Lutela

Usunięcie zawodnika:
    -Dexter
    -Graf_Klaus

Dodanie zawodnika:
    -gray (ID 1392530)

Gwardia Lutela

Dodanie zawodnika:
    - bot_kerel (ID 3764915)

@Gwardia Lutela

Usunięto gracza Dexter, dodano gracza bot_kerel (zagrał w poprzedniej rundzie) - oraz z powodu tego, że Graf_Klaus już grał nie mógł być usunięty ze składu (i dlatego nie dodaję gracza Gray - ale macie jeszcze jedno miejsce, ponieważ nie grał Inkwizytor)

prosze o zamiane gracza Jogurcik na Papsad- 3465785

@JPC

Dziękuję, zrobione.

Armia Koronna
    Proszę o wypisanie ze składu Mikilaudesa i wpisaniu StalkerJ   3098278

@Armia Koronna

Dziękuję, zrobione.

Widłownicy:

@Widłownicy Boszy

Wszyscy Wasi gracze grali, a macie już pełen skład. Nie mogę więc tego zrobić.

Co do transferów:

Każda drużyna może wymienić dwóch graczy którzy już zagrali w turnieju, na dwóch innych graczy (którzy oczywiście jeszcze nie brali udziału). Wymienieni gracze zostaną wpisani na listę i nie będą mogli już zagrać - ani zostać przywróceni do składu.

@Widłownicy Boszy

Z związku z ww. informacjami proszę o potwierdzenie usunięcia graczy Feddo oraz Ventru.