Dobry wieczór,
W pierwszej kolejności chciałbym podziękować wszystkim, którzy angażują się w cały projekt - graczom oraz wszystkim wspierającym tę ideę osobom. Nie chcę się tutaj rozpisywać bo to ogłoszenia, ale chcę tylko żebyście wiedzieli, że możemy razem stworzyć coś naprawdę niesamowitego! Mam nadzieję, że najbliższe dwa miesiące (niecałe) będą pełne dobrych emocji i sportowej rywalizacji, zwieńczonej przełomowym wydarzeniem czyli rozgrywkami LAN w Warbanda! I przepraszam Was za trochę zabiegany tryb, ale mega dużo rzeczy przed eventem do zrobienia jest (m.in. kilka innych turniejów :P).
Tymczasem ogłasza się co następuje:
- odnośnie ilości meczów na tydzień: rozgrywany będzie 1 mecz na tydzień i przez nieparzystą ilość drużyn jeden z zespołów będzie niestety musiał w każdym tygodniu odpoczywać,
- lada moment pojawi się temat z 1 kolejką spotkań, jednak pełna pula map pojawi się na dniach (nie będziemy wybiegać zbytnio poza standardy, więc bez obaw),
- wątek rezerwacji serwerów powinien ruszyć do końca jutrzejszego dnia - do Waszej dyspozycji będą trzy serwery na ten moment.
We wszelkich niejasnych sprawach możecie śmiało pisać na PW lub w wątku dyskusyjnym.