Wypełniłem, ale pewne miejsca musiałem przeklikać losowo, ponieważ wymuszasz obowiązkowe odpowiedzi o szczegóły 4 wybranych przez Ciebie platform, zakładając, że każdy, kto wypełnia ankietę korzysta z każdej na tyle dużo, by móc odpowiedzieć na każde pytanie. Rozsądniej byłoby ustawić tam niewymagane odpowiedzi. Polecam też dodać ten pasek postępu u dołu, by było wiadomo, jak dużo jeszcze zostało, zwłaszcza, że ankieta do najkrótszych nie należy ;)
Nie wiem też, czy nie warto by dodać większy staż gracza jako kolejne kamienie milowe, niż 10 lat (choć teraz to już pewnie za późno), bo na takich forach pewnie większość wypełniających wybierze te 10+ lat.
Taka uwaga techniczna jeszcze, pewnie to wiesz, ale skoro pominąłeś kilka detali, to może Ci to pomóc, więc na wszelki wypadek podpowiem. Te ankiety google w tragiczny sposób pokazują wyniki, więc polecam skorzystać z opcji eksportu wyników do excela googlowskiego. Arkusz będzie się już sam aktualizował na żywo, a dzięki funkcjom excela można dowolnie analizować uzyskame dane ;)