Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Fajnoe miejsce na nocleg w Bieszczadach  (Przeczytany 599 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Fajnoe miejsce na nocleg w Bieszczadach
    « dnia: Marca 28, 2019, 22:23:23 »
    Siemka. Tworze na szybko temat bo szukam i szukam i zdecydowac sie nie moge. Polecacie jakies fajne miejsce (mam tu na mysli miejscowosci, a nie kolejny "lokal" agroturystyczny) w ktorym mozna l szukac noclegu, aby miec blisko na szlaki Bieszczad? Dojazdy. sa brane ppd uwage bo wybieram sie samochodem, ale chce cos wynajac sobie :) Prosze o ppmoc, na pewno nie jedna osoba stad byla w pieknych Bieszczadach i ma wiedze nt o ktory pytam.

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    Odp: Fajnoe miejsce na nocleg w Bieszczadach
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 28, 2019, 23:32:30 »
    Lutowiska. Kilka lat temu wynajęliśmy jakąś lokalną drewnianą chatkę zmarłej miejscowej legendy Jurka 2 tysiące. (chociaż bardziej przypominało to skansens - ze stajniami, rzeźbami z drewna, zapiskami z lat ~1920) koło Lutowisk (pod tę wieś to podlegało z tego co kojarzę), bez prądu, wode trzeba było nagrzać, drewno porąbać  po powrocie ze szlaku, jak najbardziej blisko natury niedaleko chaty socjologa.  Wieczory przy piwku i ognisku/świecach.. Tanio i bardzo klimatycznie... Polecam. Nie wiem czy agroturystyka dalej tam funkcjonuje, dla przecietnego Kowalskiego z Warszafki mało wygodna placówka.
    « Ostatnia zmiana: Marca 28, 2019, 23:41:53 wysłana przez LeperMessiah »
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 29, 2019, 09:57:37 »
    Szukasz domku do wynajęcia dla kilku osób, czy pokoju dla siebie? Jeżeli domku to mogę zdecydowanie polecić u Gredka w Chmielu, przyzwoity, standardowy domek, całkiem blisko na szlaki a gospodarz bardzo w porządku. Domek Bajeczka, położony niedaleko od powyższego bo w Dwerniku, też bardzo w porządku, dużo ładniejszy i przytulniejszy od powyższego, ale z tego co pamiętam to trochę droższy. Najbliżej na szlaki to miałbyś z Ustrzyk Górnych, ale skoro będziesz samochodem to bez problemu dojedziesz z innych miejscowości. Z Ustrzyk to mogę popytać o numer do takiego jednego gospodarza, u którego kiedyś spaliśmy ze znajomymi w stodole. Miał wówczas plany, żeby rozwinąć ten prowizoryczny nocleg na jakąś formę agroturystyki, co chyba mu się powiodło.
    « Ostatnia zmiana: Marca 29, 2019, 09:59:48 wysłana przez Bazi »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 29, 2019, 21:45:08 »
    Dziękuję Panowie za propozycje. :)
    Wczoraj pisałem wiadomość na szybko z telefonu, dzisiaj jestem u siebie, więc mogę doprecyzować.
    W Bieszczady wybieram się z dziewczyną, dlatego średnio tu pasuje szopa itd. :P Bardziej jakiś pokój 2-osobowy, by się kimnąć, rano sobie przygotować jakieś kanapki na drogę. ;)

A Wetlina lub okolice j. solińskiego?
    « Ostatnia zmiana: Marca 29, 2019, 22:10:03 wysłana przez Kamillo18 »