Wczorajszy event (z dnia 23.03.2019) mimo, że dla większości uczestników przyjemny, nie można nazwać w pełni udanym. Nie wyłoniliśmy bowiem pierwszej osoby, która uciekła z labiryntu. Powód tego był taki, że twórca tego labiryntu, patrz ja, tak go zbudował, że nie dało się wyjść. Dlaczego go tak zbudowałem możecie sami wybrać odpowiedź:
a) Miler41 to troll i wszystkich mistrzowsko strollował.
b) Miler41 to dzban i nie umie robić map.
c) To był eksperyment potrzebny do pracy doktoranckiej.
d) Miler41 to cwaniak i chciał zaoszczędzić 40 zł ale się wydało.
e) Braliście udział w beta testach.
f) Nastąpiło niedopatrzenie.
Jakąkolwiek wybraliście odpowiedź ma to teraz małe znaczenie. Uznałem, że ktoś z labiryntu wyjść musi. Dlatego event zostanie rozegrany ponownie na poprawionej, trochę zmodyfikowanej i ciut powiększonej mapie. Tym razem gwarantuję, że da się wyjść. Zapraszam wszystkie osoby, które czują się oszukane, fajnie się bawiły na ostatniej trefnej odsłonie, mają wolny czas, nudzą się lub chcą wygrać 40 zł. Jako iż ja ponoszę winę za niedopracowaną mapę postanowiłem, że ponownie przyznam nagrodę dla najlepszego zabójcy. Oczywiście nagroda dla pierwszego uciekiniera nadal jest. Draco też swoją otrzyma. Event ma ponownie charakter otwarty. To znaczy, że kto chce wziąć udział ten przychodzi. Zostanie na TS AK utworzony kanał "Event-labirynt" kto chce może tam wpaść. Obecność na TS nie jest wymagana. Event zostanie rozegrany w piątek 29.03.2019. Event rozpocznie się o 20.10. Proszę wszystkich jednak o bycie co najmniej 5 minut wcześniej. Ja jako event traktuję tylko pierwszą rundę. Reszta rund to już luźna zabawa. Dlatego nagrody będą przyznawane tylko za pierwszą rundę. Zabrania się glitchowania. Do drużyny morderców przydzielone będzie 5 osób, które ja wylosuję z obecnych na serwerze. Reszta graczy uda się do zespołu uciekających. Uwaga osoby, które przyjdą po godzinie 20.10 nie wezmą już udziału w oficjalnej części eventu (nie będzie specjalnie dla nich resetu).
Najważniejsze informacje w skrócie:
Kiedy? - 29.03.2019 (piątek) godzina 20.00
Gdzie? - serwer do WFaS - AK_Event
Kto może grać? - Każdy, wystarczy przyjść na serwer (porszę być co najmniej 5 minut przed rozpoczęciem)
Gorąco zapraszam wszystkich do udziału!!!