Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: zaginieni lordowie  (Przeczytany 1460 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    zaginieni lordowie
    « dnia: Lutego 06, 2009, 20:27:59 »
    witam.mam powazny problem- zawsze jak chcem podbic jakies krolestwo, to on zawsze powraca- nie wiem jak to sie dzieje, ale wiekszosc bitew ktore wygrywam konczy sie "lord __uciekl"
    a zeby podbic krolestwo potrzeba wszyskich lordow (albo czegos nie wiem) a jak podbijam wszystkie miasta i zamki to oni najzwyczajniej znikajo! przeczesalem juz calo to jakostam kraine a ich nie ma! nie mam pojecia gdzie so, ale potrzebuje pomocy, bo tak nic nie zdzialam! prosze, odpiszcie jak najszybciej!
    pozdro

Offline azgard

• Użytkownik
    Odp: zaginieni lordowie
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 06, 2009, 21:02:02 »
    1. Słownik ortograficzny
    2. Używaj opcji "Sprawdź ortografię"
    3. Szukaj lordów wytrwale, i pamiętaj że trzeba również zniszczyć wszystkie karawany.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2009, 22:00:07 »
    walic ortografie- wiadomo gdzie jak sie pisze,wracajoc to nie majo ANI JEDNEJ KARAWANY, a lordow i tak nigdzie nie ma a zwiedzalem te calo carladie i nic. niema ich absolutnie nigdzie

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 06, 2009, 22:05:37 »
    Nie walić ortografię, bo jesteś Polakiem i wypadałoby okazać trochę szacunku dla Języka Polskiego, użytkowników tego forum oraz regulaminu, który nie powstał tylko dla bajeru. Przypatrz się na 4 punkt regulaminu. Pamiętaj, że to nie jest gg tylko publiczne forum o dosyć wysokim poziomie, więc proszę Cię, abyś go nie zaniżał.

EDIT: Poza tym, jeżeli bedziesz tak pisał, to na pewno nie posiedzisz tutaj długo.

EDIT dól: Racja, przepraszam. Ale pamiętaj, że tu się pisze po polsku, a nie po tibijskiemu.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2009, 22:21:44 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 06, 2009, 22:19:03 »
    "Nie walić ortografię, bo jesteś Polakiem i wypadałoby okazać trochę szacunku dla Języka Polskiego, użytkowników tego forum oraz regulaminu, który nie powstał tylko dla bajeru. Przypatrz się na 4 punkt regulaminu. Pamiętaj, że to nie jest gg tylko publiczne forum o dosyć wysokim poziomie, więc proszę Cię, abyś go nie zaniżał.

EDIT: Poza tym, jeżeli bedziesz tak pisał, to na pewno nie posiedzisz tutaj długo."- nie zważając na ortografię- widzisz tutaj coś związanego z tematem? Też jestem patriotą, ale moim zdaniem nie powinieneś pisać mi upomnienia, jeżeli nie masz do powiedzenia nic dotyczącego tematu.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 06, 2009, 22:23:35 »
    Na tym forum nie zawsze odpowiada się na temat. Sekretem udanego forum jest odpowiedź na posty i Alk odpowiada na twoje walić ortografie. Poza tym alk napisał że nie ma zadań ze szpiegiem w zamku i ja to potwierdza. Sam widziałem to w bebechach gry. To jak się wypowiadasz mówi nam i administracji co o tobie sądzić. Jeżeli twoje wypowiedzi są na żenująco niskim poziomie administracja myśli o tobie jako o banicie. A jeżeli oni tak myślą tak samo myśli baza danych forum.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 07, 2009, 05:19:22 »
    Zakończmy temat MOJEGO stosunku do ortografii i użytku jej w życiu codziennym, oki?

Offline zue dazy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 07, 2009, 06:02:16 »
    Temat lordów jest wałkowany ciągle, więc jak użyjesz opcji szukaj, to pewnie znajdziesz satysfakcjonujące Cię informacje. I nie dziw się, że ludzie nie chcą marnować swojego czasu na pomoc tobie, jak nie chcesz przeczytać swojego posta przed wysłaniem.
    http://zue-dazy.mybrute.com subtelny reflink, prawda?:]