Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogłoszenie dotyczące Mistrzostw Polski 2019  (Przeczytany 3838 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ogłoszenie dotyczące Mistrzostw Polski 2019
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 06, 2019, 16:18:30 »
    Zachowanie to było wymuszone kompletnym zwaleniem turnieju, gdy hur dur były rokowania o przyśpieszaniu lb albo robienia jakiegoś ft20 gfa. Przy tak skrajnie dziwnych formatach jedynym słusznym rozwiązaniem z mojej strony było całkowite poparcie standardowego stylu rozgrywki i nie była to kwestia mojego widzimisię, lecz wybrania mniejszego zła. Likwidacja gf ma równie dużo argumentów co likwidacja lb, sarkastycznie osiołki to napisałem, ponieważ znowu jeden z drugim będzie planować jak to całkowicie zmienić rozgrywkę, bo może akurat się uda i tak jak rok temu tak i teraz jestem za wybraniem mniejszego zła czyli pozostawienia standardowego formatu rozgrywki z normalnym LB i gfem.

Mam nadzieje, że Trojan wam pokaże jak się robi turnieje o takiej skali. To nie swordgf montor.
    Niewiem czy ty rozumiesz co piszesz xddd. Likwidacja lb na mistrzostwach Polski to tak jakby na biegu z przeszkodami usunięto przeszkody.

Mam nadzieję, że ktoś ci kiedyś wbije trochę rozumu do tej głowy. To nie wybieg dla takich zwierząt jak ty Ako

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 06, 2019, 16:29:37 »
    Argumenty Ejsuna.
    Wygrana na bitwie liniowej to dobre strzelanie, dowodzenie i walka w szarżach. Na gfie masz walkę na bagnety i zgranie graczy, gdy na liniówce masz tak naprawdę wszystko, kłótnie czemu wygrywa ktoś komu lepiej idzie liniówka niż gf. Przyspieszy to również cały turniej
    Wygrana na gf to dobre umiejętności każdej osoby pojedynczo z dodatkiem umiejętności zgrania. Wygrana Polski z CiS pokazuje jak bardzo te umiejętności rozstrzygają bitwy, wystarczy trochę farta i runda wygrana zanim przeciwnik dobrze z respa nie wyjdzie. Takie same kłótnie jak "czemu wygrywa ktoś komu lepiej idzie liniówka niż gf" są też w drugą stronę "czemu wygrywa ktoś komu lepiej idzie gf niż liniówka" to żaden argument, a mistrzostwa polski to nie jakiś turniej duelów, że trzeba go przyśpieszać turniej takiej wagi powinien odbyć się bez pośpiechu.

Z resztą po co te starania i tematy i tak ktoś inny zorganizuje lepiej tego typu turniej a wy zamiast się bawić w coś swojego to się przyłączcie.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2019, 16:31:38 wysłana przez 1AKO »

Offline Ejsun

• Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 06, 2019, 16:43:04 »
    Argumenty Ejsuna.Wygrana na gf to dobre umiejętności każdej osoby pojedynczo z dodatkiem umiejętności zgrania. Wygrana Polski z CiS pokazuje jak bardzo te umiejętności rozstrzygają bitwy, wystarczy trochę farta i runda wygrana zanim przeciwnik dobrze z respa nie wyjdzie. Takie same kłótnie jak "czemu wygrywa ktoś komu lepiej idzie liniówka niż gf" są też w drugą stronę "czemu wygrywa ktoś komu lepiej idzie gf niż liniówka" to żaden argument, a mistrzostwa polski to nie jakiś turniej duelów, że trzeba go przyśpieszać turniej takiej wagi powinien odbyć się bez pośpiechu.

Z resztą po co te starania i tematy i tak ktoś inny zorganizuje lepiej tego typu turniej a wy zamiast się bawić w coś swojego to się przyłączcie.

"Wygrana Polski z CiS pokazuje jak bardzo te umiejętności rozstrzygają bitwy" - Ty żeś mi tu właśnie racje przyznał? Bo nie rozumiem, nie widziałem ani nie słyszałem o meczu z CiS więc możesz mi streścić
    Kolejna rzecz "czemu wygrywa ktoś komu lepiej idzie liniówka niż gf" jest jak najbardziej argumentem bo taki głos był już podnoszony. A i chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi z przyspieszaniem, bo my nie mamy zamiaru rozegrać tego w tydzień jak turniej duelów, tylko mamy zamiar zrobić tak, że zamiast 1,5 godziny mecz będzie trwał 1 godzinę albo i mniej. Sam też nie dałeś żadnego argumentu, który byłby przeciwko, no może poza tym, że mecze będą krótsze, tylko czy to jest wada skoro dalej pewnie będą trwać około godziny. A i nie odniosłeś się do tego, że prawie wszystkie takie turnieje są rozgrywane tylko na liniówce.

A to piszesz tylko po to bo masz nadzieje, że mnie zdenerwujesz co tylko pokazuje, że nie masz sam żadnego argumentu i musisz się ratować marnymi chwytami erystycznymi... żałosne.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2019, 16:45:27 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 06, 2019, 16:53:48 »
    "Wygrana Polski z CiS pokazuje jak bardzo te umiejętności rozstrzygają bitwy" - Ty żeś mi tu właśnie racje przyznał? Bo nie rozumiem, nie widziałem ani nie słyszałem o meczu z CiS więc możesz mi streścić
    Kolejna rzecz "czemu wygrywa ktoś komu lepiej idzie liniówka niż gf" jest jak najbardziej argumentem bo taki głos był już podnoszony. A i chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi z przyspieszaniem, bo my nie mamy zamiaru rozegrać tego w tydzień jak turniej duelów, tylko mamy zamiar zrobić tak, że zamiast 1,5 godziny mecz będzie trwał 1 godzinę albo i mniej. Sam też nie dałeś żadnego argumentu, który byłby przeciwko, no może poza tym, że mecze będą krótsze, tylko czy to jest wada skoro dalej pewnie będą trwać około godziny. A i nie odniosłeś się do tego, że prawie wszystkie takie turnieje są rozgrywane tylko na liniówce.
    To chyba normalne, że gdy jesteś częścią społeczności 7pp nie słyszałeś o tym co się wydarzyło na meczu reprezentacji Polski. Szkoda, że osoby które nie biorą czynnego udziału w życiu Polsko-Zagranicznej sceny biorą się za organizację tej wagi turnieju. Największy turniej dla Polskiej społeczności NW nie powinien być zmieniany z powodu przyśpieszenia gry o 30 min, jeśli ktoś będzie brał udział to i te dodatkowe 30 min spędzi. Największym argumentem przeciwko LB jest kwestia rozstrzygnięcia meczu, nie powinna rozstrzygać kula, która w tej grze lata jak chce tylko ciężko wypracowane wieloma godzinami umiejętności walki. Tak jak pisałem jestem za standardowym trybem rozgrywki z gfem.

Offline Ejsun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 06, 2019, 17:05:10 »
    To chyba normalne, że gdy jesteś częścią społeczności 7pp nie słyszałeś o tym co się wydarzyło na meczu reprezentacji Polski. Szkoda, że osoby które nie biorą czynnego udziału w życiu Polsko-Zagranicznej sceny biorą się za organizację tej wagi turnieju. Największy turniej dla Polskiej społeczności NW nie powinien być zmieniany z powodu przyśpieszenia gry o 30 min, jeśli ktoś będzie brał udział to i te dodatkowe 30 min spędzi. Największym argumentem przeciwko LB jest kwestia rozstrzygnięcia meczu, nie powinna rozstrzygać kula, która w tej grze lata jak chce tylko ciężko wypracowane wieloma godzinami umiejętności walki. Tak jak pisałem jestem za standardowym trybem rozgrywki z gfem.
    Słowa, słowa, słowa. Nie powiedziałeś nic, nie użyłeś żadnego argumentu, nie czytasz tego co piszę i nie odnosisz się do tego w żaden logiczny sposób, jedyne co robisz to próbujesz mnie "pojechać" w jakiś sposób co ci słabo wychodzi bo piszesz chaotycznie i pokazujesz tylko to, że sam nie wiesz czemu się kłócisz. LB to nie jest tylko strzelanie ale to chyba do ciebie nie dociera, kula nie lata tu jak chce i umiejętności strzeleckie da się jak najbardziej wypracować. A i jak rozumiem mecz ma rozstrzygać umiejętność walki wręcz ale pomijajmy umiejętności dowodzenia i umiejętności strzeleckie bo są nieważne? A i ja wiem, że ty jesteś siedzisz nonstop na Polsko-Zagranicznej scenie (w sensie chodzi ci o zagraniczną co nie?) więc nie ma problemu, jak chcesz możesz nam pomóc. Na przykład dając propozycje i biorąc udział w dyskusji przy użyciu argumentów, a nie chwytów erystycznych.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2019, 17:09:45 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 06, 2019, 17:18:47 »
    Słowa słowa słowa. Nie powiedziałeś nic, nie użyłeś żadnego argumentu, nie czytasz tego co piszę i nie odnosisz się do tego w żaden logiczny sposób, jedyne co robisz to próbujesz mnie "pojechać" w jakiś sposób co ci słabo wychodzi bo piszesz chaotycznie i pokazujesz tylko to, że sam nie wiesz czemu się kłócisz. LB to nie jest tylko strzelanie ale to chyba do ciebie nie dociera, kula nie lata tu jak chce i umiejętności strzeleckie da się jak najbardziej wypracować. A i jak rozumiem mecz ma rozstrzygać umiejętność walki wręcz ale pomijajmy umiejętności dowodzenia i umiejętności strzeleckie bo są nieważne? A i ja wiem, że ty jesteś siedzisz nonstop na Polsko-Zagranicznej scenie (w sensie chodzi ci o zagraniczną co nie?) więc nie ma problemu, jak chcesz możesz nam pomóc. Na przykład dając propozycje i biorąc udział w dyskusji przy użyciu argumentów a nie chwytów erystycznych.
    Nie zgłoszę się do pomocy wam, ponieważ już zdążyłem się zgłosić do MP organizowanych przez Trojana. Ile ty grasz w tą grę, że uważasz za prawdopodobne coś takiego jak "umiejętności strzeleckie". Ludzie, którzy mają więcej niż 10 godzin wiedzą na czym polega strzelanie i już na początku tej gierki ludzie dostrzegli, że ta kula lata jak chce. Jedyną umiejętnością w strzelaniu jest najechanie celownikiem na wroga, koniec. Powtarzam po raz kolejny jestem za standardowym trybem rozgrywki lb + gf, a nie jakieś usuwanie gf z argumentacją, a bo to dodatkowe 30 min gry, a bo to dowodzenie i strzelanie ważniejsze od ciężko wypracowanych wieloma godzinami umiejętności walki wręcz pojedynczych graczy i prawie drugie tyle na walkę w zespole, a jeśli dalej nie widzisz argumentu to się powtórzę. Największym argumentem przeciwko LB jest kwestia rozstrzygnięcia meczu, nie powinna rozstrzygać kula, która w tej grze lata jak chce tylko ciężko wypracowane wieloma godzinami umiejętności walki.

7pp odkryli jak wypracować farta, świat ich nienawidzi.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2019, 17:24:20 wysłana przez 1AKO »

Offline Ejsun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 06, 2019, 17:25:25 »
    Nie zgłoszę się do pomocy wam, ponieważ już zdążyłem się zgłosić do MP organizowanych przez Trojana. Ile ty grasz w tą grę, że uważasz za prawdopodobne coś takiego jak "umiejętności strzeleckie". Ludzie, którzy mają więcej niż 10 godzin wiedzą na czym polega strzelanie i już na początku tej gierki ludzie dostrzegli, że ta kula lata jak chce. Jedyną umiejętnością w strzelaniu jest najechanie celownikiem na wroga, koniec. Powtarzam po raz kolejny jestem za standardowym trybem rozgrywki lb + gf, a nie jakieś usuwanie gf z argumentacją, a bo to dodatkowe 30 min gry, a bo to dowodzenie i strzelanie ważniejsze od ciężko wypracowanych wieloma godzinami umiejętności walki wręcz pojedynczych graczy i prawie drugie tyle na walkę w zespole, a jeśli dalej nie widzisz argumentu to się powtórzę. Największym argumentem przeciwko LB jest kwestia rozstrzygnięcia meczu, nie powinna rozstrzygać kula, która w tej grze lata jak chce tylko ciężko wypracowane wieloma godzinami umiejętności walki.

Nie wiem czy na archeologii uczyli, ALE jak zmienisz szyk zdań i pozmieniasz kolejność to nie tworzysz nowej wypowiedzi, to jest ta sama wypowiedź, tyle że ze zmienionym szykiem zdań. A i nie, strzelanie nie jest losowe, w 5pp nawet sprawdzali jak zachowuje się kula i jak zwiększyć do maksimum prawdopodobieństwo trafienia, dlatego masz coś takiego jak poradniki strzeleckie i dlatego masz ludzi, którzy trafiają 7/10 strzałów. Prawda to jest dalej losowe, ale jak umiesz strzelać to losowość jest minimalna. A i dalej nie ma argumentu, ty powtarzasz to samo na co już ci dawno odpowiedziałem a ty nie jesteś w stanie tego skontrować, poproś kolegów, może oni ci zrobią jakiś argument, którego będziesz mógł użyć. W dodatku przecież my nie zabieramy bagnetów, my nie zabraniamy walki wręcz, tyle że do tej walki trzeba będzie oficera, który wam zminimalizuje straty przed szarżą.

Dalej chwyty erystyczne, tylko się potem nie dziw, że ludzie się z ciebie śmieją. Chociaż to tobie chyba nie robi różnicy, nieważne jak bardzo ktoś zmieszał cię z błotem i tak idziesz do tej osoby jak tylko pstryknie.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2019, 17:27:18 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 06, 2019, 17:33:54 »
    Nie wiem czy na archeologii uczyli, ALE jak zmienisz szyk zdań i pozmieniasz kolejność to nie tworzysz nowej wypowiedzi, to jest ta sama wypowiedź, tyle że ze zmienionym szykiem zdań. A i nie, strzelanie nie jest losowe, w 5pp nawet sprawdzali jak zachowuje się kula i jak zwiększyć do maksimum prawdopodobieństwo trafienia, dlatego masz coś takiego jak poradniki strzeleckie i dlatego masz ludzi, którzy trafiają 7/10 strzałów. Prawda to jest dalej losowe, ale jak umiesz strzelać to losowość jest minimalna. A i dalej nie ma argumentu, ty powtarzasz to samo na co już ci dawno odpowiedziałem a ty nie jesteś w stanie tego skontrować, poproś kolegów, może oni ci zrobią jakiś argument, którego będziesz mógł użyć. W dodatku przecież my nie zabieramy bagnetów, my nie zabraniamy walki wręcz, tyle że do tej walki trzeba będzie oficera, który wam zminimalizuje straty przed szarżą.
    Dalej chwyty erystyczne, nie zabieracie bagnetów, ale dajecie szanse kamperiadzie wygrać z lepszymi tylko dlatego, że w ciągu 2 salw rozwalili przeciwnika zanim ten dobrze z spawna nie zdążył wyjść. Celowanie nie dłużej niż 3 sekundy, nie poruszanie celownikiem podczas celowania (patrz POL vs CIS). Ejsun grasz w tą gre już w uj, a piszesz takie głupoty jak "strzelanie można wypracować" XD jak my chyba w inne gry gramy xd.

Jak przestaniesz wierzyć w coś takiego jak umiejętności strzeleckie, to argumenty same ci do głowy przyjdą. A NIE czekaj ty przecież wiesz, że gf to normalna sprawa i nie powinno się tego zabierać z MP, ale pytanie jak wtedy 7pp coś ugra jeśli strzelanie to nie wszystko.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2019, 17:38:12 wysłana przez 1AKO »

Offline Ejsun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 06, 2019, 17:37:58 »
    Dalej chwyty erystyczne, nie zabieracie bagnetów, ale dajecie szanse kamperiadzie wygrać z lepszymi tylko dlatego, że w ciągu 2 salw rozwalili przeciwnika zanim ten dobrze z spawna nie zdążył wyjść. Celowanie nie dłużej niż 3 sekundy, nie poruszanie się podczas celowania (patrz POL vs CIS). Ejsun grasz w tą gre już w uj, a piszesz takie głupoty jak "strzelanie można wypracować" XD jak my chyba w inne gry gramy xd.

Jak przestaniesz wierzyć w coś takiego jak umiejętności strzeleckie, to argumenty same ci do głowy przyjdą. A NIE czekaj ty przecież wiesz, że gf to normalna sprawa i nie powinno się tego zabierać z MP, ale pytanie jak wtedy 7pp coś ugra jeśli strzelanie to nie wszystko.
    Nie, po prostu ja nie jestem ignorantem. Ty też byś może nie był ale wtedy musiałbyś nauczyć się czytać i pisać a z tym możesz mieć problem. A i my dalej będziemy mieć część zasad z poprzednich edycji, typu np. siedzenie na pozycji maks 2 minuty (lub 3 nie wiem jak to jeszcze zrobimy). I ty chyba nie wiesz co to jest erystyka, wtedy umiałbyś się nią posługiwać, ale nie radzę, to bardzo niemiłe tego używać.

Ty naprawdę nie umiesz rozmawiać, proszę zanim znowu coś tu napiszesz skonsultuj się z kimś kto się z tobą zgadza, niech on ci napisze wszystko a ty tylko tu wkleisz. Będzie nam wszystkim lepiej jak rozmowa nie będzie się opierała na tym, że próbujesz mnie (i 7pp) obrazić.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2019, 17:40:04 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 06, 2019, 17:41:14 »
    Nie, po prostu ja nie jestem ignorantem. Ty też byś może nie był ale wtedy musiałbyś nauczyć się czytać i pisać a z tym możesz mieć problem. A i my dalej będziemy mieć część zasad z poprzednich edycji, typu np. siedzenie na pozycji maks 2 minuty (lub 3 nie wiem jak to jeszcze zrobimy). I ty chyba nie wiesz co to jest erystyka, wtedy umiałbyś się nią posługiwać, ale nie radzę, to bardzo niemiłe tego używać.
    No typowe, przejdźmy do ataku! Ta dyskusja musi być wygrana! Zamiast zdejmować gfa z MP to zacznij wreszcie uczyć tych swoich graczy jak się walczy, a nie strzelania do kukieł. Zajmij się organizacją MP jak wybijesz sobie z głowy umiejętności strzeleckie w M&B Napoleonic Wars.
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2019, 17:46:20 wysłana przez 1AKO »

Offline Ejsun

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 06, 2019, 17:45:01 »
    No typowe, przejdźmy do ataku! Ta dyskusja musi być wygrana! Zamiast zdejmować gfa z MP to zacznij wreszcie uczyć tych swoich graczy jak się walczy, a nie strzelania do kukieł.
    ?????????? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Typie naucz się dyskutować, od tego momentu nie odpisuję na nic co piszesz, bo po co karmić trolla. Ogólnie to pozdrów kolegę, który ci mówił co masz tu pisać. Faktycznie straciłem przez niego trochę czasu więc to +1.

(click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 06, 2019, 17:47:59 »
    ?????????? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Typie naucz się dyskutować, od tego momentu nie odpisuję na nic co piszesz, bo po co karmić trolla. Ogólnie to pozdrów kolegę, który ci mówił co masz tu pisać. Faktycznie straciłem przez niego trochę czasu więc to +1.
    Simskila 18h nie ma na steam, więc argument z dupy. Proszę wybij sobie z głowy umiejętności strzeleckie i wtedy weź się za organizacje tej rangi turnieju.

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 06, 2019, 19:31:08 »
    AKO piszący o tym, że jest dumny z polaków, a sam grał z TURasami.
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2019, 13:22:37 wysłana przez Amue »
    Jeść białych ludzi!

Offline Elkondo

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 07, 2019, 10:13:04 »
    GF bardziej pokazuje skilla melee jak również kooperację. LF pokazuje umiejętności strategiczne dowódców oraz szybkość wykonywania rozkazów, a przynajmniej taki powinien być zamysł. Które jest lepsze i bardziej miarodajne trudno powiedzieć. Ja myślę, że GF, bo jak w każdej grze i sporcie drużynowym to właśnie kooperacja całej drużyny powinna przesądzać o zwycięstwie, a LF sprowadza się tak naprawdę do gry strategicznej 1v1 dla dowódców. LF byłby fajny gdyby to były np. po 2 linie na team czy cuś, żeby trochę więcej strategii można było zrobić i można by powiedzieć chociaż, że jest to jakaś mini symulacja prawdziwej bitwy czy cuś.

Co nie zmienia faktu, że do czasu szarży LF eliminuje jakikolwiek prawdziwy wkład poszczególnych członków moim zdaniem.

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 07, 2019, 14:31:29 »
    W bitwach liniowych o zwycięstwie przeważa wiele czynników. Tak jednym z głównych jest faktycznie manewrowanie, komendy, formacje, szukanie dogodnych pozycji do oddania salw. Jednak walka wręcz jest wręcz jednym z ważniejszych  i częstszych czynników wygrywania meczy. Nie mówię tutaj o rundach, bo faktycznie samym strzelaniem można wygrać 1,2 rundy, lecz niestety tutaj to zależy tylko od szczęścia a nie umiejętności strzeleckich graczy. Ejsun ma trochę racji co do zwiększenia szans na trafienie przeciwnika, ale to zależy od celowania i to naprawdę dużo nie zmienia przy większych dystansach. Przykład? No choćby wczorajszy mecz 3pp i 7pp. Siódemka faktycznie potrafiła wystrzelać 3/4 linii, ale wyniku całego meczu nie zmieniła.
    System LB działa w ten sposób, że należy wymanewrować przeciwnika, oddać jedną, dwie salwy i pada rozkaz "do szarży" i tyle. Tutaj nie ma większej filozofii.  Przy strzelaniu wyrabia się przewagę którą będzie się chciało utrzymać kiedy dojdzie do starcia na bagnety. 

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server