...
Zacznę od mojego odwołania się do
zasad poprzedniej ligi a w regulaminie z IIILTD nie ma wspomnianej którą gra się pierwszą,często niezrozumianą i nie pisaną zasadą (z powodu braku jakiejkolwiek i braku jakiś argumentu) było granie mapy tego kto wybierał jako pierwszy co de facto mogło prowadzić tylko do sytuacji kiedy drużyny specjalnie opóźniają wybór swoich map żeby zagrać pierwszą mapę przeciwnika. To odsyłam do twojego 1 punktu(?). W drugim odsyłam do (kilku) sytuacji kiedy celowo lub przez brak wiedzy zachowywałeś się w przeze mnie opisany sposób.
3.Widać znowu Team administracji i jego pionki mieszają i grają nieczysto :)
Nie chcąc jeszcze bardziej przedłużać a mając zgody od was obu nie nagrywałem tego myśląc ,że wystarczy wasze słowo i zaufanie do mnie bo jakby nie patrząc to Ja jestem organizatorem ligi i mimo tego jak byś nie chciał (i nie próbował ze mnie zrobić takiej osoby) nie jestem w żadnej mierze stronniczy w swoich decyzjach.
Tak jak wspomniałeś całą rozmowę można rozumieć na dwa sposoby oczywiście kiedy pojawił się problem na początku meczu wysłałeś mi tylko ten fragment
[niedziela, 20:07]
Adamek321:
przecież garfield się zgodził
żeby ich była pierwsza
[Wczoraj, 16:06]Adamek321: no mogę wybrać ale wtedy wy będziecie na meczu grali swoją mapę pierwszą
[Wczoraj, 16:06]DonNeto: Ok
Gdybym na podstawie tej rozmowy decydował który z was miał rację druga strona zawsze mogłaby (uzasadnienie) dyskutować z jej wynikiem. Cała sytuacja opiera się jednak na braku porozumienia między tobą a ChK i na rozwiązaniu które wam podsunąłem a na które się oboje zgodziliście. Sugerowanie bo to rozumiem przez twoją dyskusję i przytyki ,że zagranie drugiej mapy jako pierwszej miałoby większy wpływ na wynik niż sama siła drużyny