Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowości ze sceny Dzikich Pól.  (Przeczytany 12184 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nowości ze sceny kompetetywnej Mount&Blade.
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 01, 2019, 12:25:29 »
    Ciekawa inicjatywa, pomagająca zorientować się w tym, jak obecnie wygląda scena. Niestety, jeśli idzie o wykonanie tego pomysłu, to muszę zgodzić się z Baldwinem - przydałby ci się do pomocy redaktor.
    Wszyscy zgodzimy się chyba, że najlepszy był w tym nieobecny już niestety HUtH, ale jestem pewien, że i teraz da się kompetentnych ludzi znaleźć.
    Nie wiem jak często masz zamiar tu coś publikować, ale jeśli nie będzie to częściej, niż raz na tydzień czy dwa, to zgłaszam się do pomocy. Jeśli planujesz wrzucać tu coś częściej, no to raczej nie będę miał wystarczająco czasu, żeby się tym zająć.

Offline Puchovsky

• Użytkownik
    • Piwa: -13
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 01, 2019, 16:45:28 »
    Fatalnie piszesz. Powtórzenia, składnia (interpunkcja) i konstrukcja zdań świadczy o tym, że nie masz pojęcia co robisz. Może powinieneś załatwić sobie korektora, skoro podjąłeś się takiej roboty.
    Merytoryka tekstu bez zastrzeżeń.
    To samo (+1)

Najpierw mówią, że nic się nie dzieje, a potem gdy ktoś weźmie się do pracy, to naciskają i naciskają...

Jak kogoś nie interesuje ten wątek, to nie musi przecież go śledzić. Dajcie Moontoorowi robić po prostu swoje.
    Poprostu uważam że przenoszenie tu DP na siłe nie ma sensu.

Dałem together // Vein
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2019, 07:35:52 wysłana przez Veinrus »

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 01, 2019, 17:05:56 »

W takim razie, wbrew temu co wcześniej pisałeś, nie przeczytałeś pierwszego posta ze zrozumieniem. DP to część serii Mount&Blade, na której skupia się nasze forum, a twierdzenie, że rozmowy o grze z serii M&B na forum poświęconym M&B są "przenoszeniem czegoś na siłę" to po prostu bezsens.

Oczywiście jeśli Twoim zdaniem, do którego masz pełne prawo, nie ma to sensu i nikt z tu obecnych nie jest godzien ruszać niczego poza Warbandem, zawsze masz możliwość nie zaglądać do tego wątku.
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2019, 17:07:43 wysłana przez Eltarek »
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline Puchovsky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 01, 2019, 19:01:35 »
    W takim razie, wbrew temu co wcześniej pisałeś, nie przeczytałeś pierwszego posta ze zrozumieniem. DP to część serii Mount&Blade, na której skupia się nasze forum, a twierdzenie, że rozmowy o grze z serii M&B na forum poświęconym M&B są "przenoszeniem czegoś na siłę" to po prostu bezsens.

Oczywiście jeśli Twoim zdaniem, do którego masz pełne prawo, nie ma to sensu i nikt z tu obecnych nie jest godzien ruszać niczego poza Warbandem, zawsze masz możliwość nie zaglądać do tego wątku.
    Ja oczywiście rozumiem, że DP to jest część serii M&B aczkolwiek ta część od zawsze była odizolowana od reszty forum.
    Liga zawsze miała swoją strone i było dobrze dlatego uważam, że jeżeli wszystko dobrze funkcjonowało to po co coś zmieniać?

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 01, 2019, 19:19:21 »
    Ja oczywiście rozumiem, że DP to jest część serii M&B aczkolwiek ta część od zawsze była odizolowana od reszty forum.
    Liga zawsze miała swoją strone i było dobrze dlatego uważam, że jeżeli wszystko dobrze funkcjonowało to po co coś zmieniać?

No teraz to Ty wymyślasz argumenty na siłę. Zwłaszcza, że nie ma tu żadnej mowy o przenoszeniu ligi DP do nas, a jedynie jej relacjonowaniu obok wszystkich innych modułów M&B. Mam wrażenie, że nie do końca zrozumiałeś o co chodzi w tym wątku, zwłaszcza, że Moontoor robi to we współpracy z ligą DP, a nie w opozycji do niej.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Puchovsky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 01, 2019, 19:23:04 »
    No teraz to Ty wymyślasz argumenty na siłę. Zwłaszcza, że nie ma tu żadnej mowy o przenoszeniu ligi DP do nas, a jedynie jej relacjonowaniu obok wszystkich innych modułów M&B. Mam wrażenie, że nie do końca zrozumiałeś o co chodzi w tym wątku, zwłaszcza, że Moontoor robi to we współpracy z ligą DP, a nie w opozycji do niej.
    Ja poprostu wyraziłem swoją opinie.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 01, 2019, 19:31:03 »
    Ja poprostu wyraziłem swoją opinie.

Spokojnie, nikt Ci nie zabrania przecież ;) Chciałem jedynie wyjaśnić o co chodzi z tą inicjatywą, bo miałem wrażenie, że odbierasz to jako próbę rywalizacji z ligą DP i odbieraniem im pola do działania, podczas gdy jest to bardziej forma promowania.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Puchovsky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 01, 2019, 20:14:24 »
    Spokojnie, nikt Ci nie zabrania przecież ;) Chciałem jedynie wyjaśnić o co chodzi z tą inicjatywą, bo miałem wrażenie, że odbierasz to jako próbę rywalizacji z ligą DP i odbieraniem im pola do działania, podczas gdy jest to bardziej forma promowania.
    Ja oczywiście to wszystko rozumiem aczkolwiek w dalszym ciągu nie popieram takiego działania.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 01, 2019, 23:11:53 »
    Ciekawa inicjatywa, pomagająca zorientować się w tym, jak obecnie wygląda scena. Niestety, jeśli idzie o wykonanie tego pomysłu, to muszę zgodzić się z Baldwinem - przydałby ci się do pomocy redaktor.
    Wszyscy zgodzimy się chyba, że najlepszy był w tym nieobecny już niestety HUtH, ale jestem pewien, że i teraz da się kompetentnych ludzi znaleźć.
    Nie wiem jak często masz zamiar tu coś publikować, ale jeśli nie będzie to częściej, niż raz na tydzień czy dwa, to zgłaszam się do pomocy. Jeśli planujesz wrzucać tu coś częściej, no to raczej nie będę miał wystarczająco czasu, żeby się tym zająć.

Pisanie tekstów to nigdy nie była moja mocna strona ale dla mnie najważniejsze jest aby przekazać informację kto, z kim, gdzie i co. W Niedzielę zgłosiła się do mnie jedna osoba chętna do pomocy. Zaproponowałem jej jedno zadanie po czym przestała odpisywać :/. Jeżeli chcesz pomóc to zapraszam na Steam
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 02, 2019, 03:26:14 »

Oto nadchodzi kolejka, na którą wszyscy czekają od rozpoczęcia sezonu! Mecz, który przejdzie do historii i rozstrzygnie odwieczny spór między tymi starymi klanami! Pora na spotkanie, które jest hitem sezonu XX LDP (w sumie to spotkanie tych klanów zawsze jest hitem sezonu), czyli pojedynek między HoFLem, a Cudzoziemskim Autoramentem który niedawno obchodził swoją 6 rocznicę istnienia! Od czasu powstania tych dwóch klanów, nigdy nie darzyli się sympatią, dzięki czemu mimo iż AK zapewniło sobie zwycięstwo w lidze przełoży  się to na świetne widowisko i zaciekłą rywalizacje, ponieważ obie strony uważają, że przegrana nie wchodzi w grę i byłaby to dla nich wielka hańba. Wiem jedno, każdy widz który pojawi się na tym meczu na pewno nie będzie tego żałował. Kto zostanie zwycięzcą? Który klan okryje się hańbą? Przekonamy się już w tę niedzielę (03.03.2019), o godzinie 20:00! Drogi widzu, nie może Cię zabraknąć na tym meczu!

W Piątek o 20:30 na ubitej ziemi starły się klany Icaros i Legia Podlaska która w tym mecz u strzelała na bardzo wysokim poziomie ale w walce wręcz z kolei przeważało Icaros. Wynik meczu to 13:3 dla Icaros które obroniło 3. miejsce w tabeli przed drepczącym mu po piętach przeciwnikiem.

Aktualnie trwa przed ostatnia kolejka Ligi Dzikich Pól. W Niedzielę pojawi się informacja o wynikach meczy Armia Koronna vs Sharukan Mafia (Sobota 20:15) oraz Pułk Lisowczyków vs Kingdom Of Bear (Sobota 20:00). Zostanie też wtedy zaktualizowana tabela w pierwszym poście.
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2019, 10:24:50 wysłana przez Moontoor »
    (click to show/hide)

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 02, 2019, 03:35:02 »
    Od kiedy CuA i HoFL nie darzą się sympatią? Bardziej bym powiedział, że od zawsze mecze pomiędzy tymi klanami udowadniały, który z nich jest lepszy i nic więcej.

(click to show/hide)

Offline Puchovsky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 02, 2019, 11:26:35 »
    Od kiedy CuA i HoFL nie darzą się sympatią? Bardziej bym powiedział, że od zawsze mecze pomiędzy tymi klanami udowadniały, który z nich jest lepszy i nic więcej.
    Tak to bywa gdy za DP bierze się osoba nie mająca o tej scenie żadnego pojęcia

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 02, 2019, 16:54:03 »

Zacytowałem tam słowa lidera HoFLu.
    (click to show/hide)

Offline Puchovsky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 02, 2019, 16:58:27 »
    Zacytowałem tam słowa lidera HoFLu.
    To ty chyba nie znasz Lampasa

Offline Lampas

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 03, 2019, 15:55:47 »
    To ty chyba nie znasz Lampasa

Posłuchaj mnie chłopczyku, podpisuję się pod tym co moontoor tutaj wstawił, ponieważ to ja mu to napisałem.
    W dodatku widzę w większości Twój płacz o to co robi, rozumiem że lubisz robić szum i pewnie to tylko dlatego, ale TY gość który nawet nie gra w tę grę, najwięcej ma do powiedzenia.
    Zanim coś odpiszesz, napisz, przeczytaj z 3 razy, a potem sam stwierdzisz, żeby to skasować i nie wysyłać ;)

Zapraszam wszystkich dzisiaj o 20:00 na oglądanie meczu HoFL vs CuA
    Server: Dzikiepola_oxn_1
    Pw: dab