Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem graficzny ze zbroją płytową  (Przeczytany 1622 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamilo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem graficzny ze zbroją płytową
    « dnia: Lutego 06, 2009, 11:48:18 »
    Witam, mam taki problem. Kupiłem tę oto zbroję:

Ale podczas bitwy lub wizyty w jakiejkolwiek lokacji mam tak jakby między jej częściami czarna przestrzeń:

Wszystko widac na screenach. Wcześniej nie miałem żadnych problemów z grafiką w tej grze. Czy da się to jakoś naprawić?
    Bardzo proszę o pomoc, gdyż wydałem na tą zbroję naprawdę dużo pieniędzy i chciałbym jej używać...

EDIT: Jak wczoraj grałem u kumpla, kupił na swojej postaci tą zbroję i wyglądała ona normalnie :( On ma tą samą kartę graf. co ja.
    PS: Karta graficzna ATI Radeon 9550 128 mb z najnowszymi sterownikami Omega Drivers (do podkręcania), lekko podkręcona. I nie jest to wina podkręcenia, gdyż w Mount & Blade zawsze grałem na tej podkręconej karcie...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2009, 12:55:16 wysłana przez Kamilo »

Offline zaraz91

• Użytkownik
    Odp: Problem graficzny ze zbroją płytową
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 06, 2009, 12:18:17 »
    niestety u mnie zbroja ta wyglądała identycznie , też byłem tym zawiedźiony ale ta zbroja chyba tak ma wyglądać bo składa sie z dwóch części i nikt nie pofatygował się żeby między te części wstawić kolczugę.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2009, 15:55:41 »
    Niestety też tak mam i właśnie dlatego nie noszę płytowej tylko krytą albo heraldyczną bo ta po prostu wygląda okropnie :/

Offline Patriko97

• Użytkownik
    • This is Sword. This is Dead.
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 05, 2009, 17:37:59 »
    Ja mam podobnie co reszta. Kiedy ją kupiłem byłem bardzo zawiedziony więc ją sprzedałem (szkoda, bo od przodu, tyłu i boków wygląda fajnie a jak podniesiesz kamere w górę to już widać tą czarną przestrzeń).

Już nie mogę się doczekać tego moda!

Piszę poprawnie po polsku.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 08, 2009, 09:53:45 »
    Może to tajny gadżet tej zbroi ? gdy leci na ciebie banda rhodoków nachylasz sie i wciąga ich czarna dziura? Sorki, to nie james bond
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Danveld

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 08, 2009, 11:09:35 »
    Ja nie wiem co wam tak przeszkadza w tej zbroi to tylko wygląd. Osobiście uwielbiam te zbroje. Dla mnie liczą sie statystyki zbroi a nie to czy maja czarna dziurę czy nie.