Gdybym wziął "reaktywacje" jak 2RDS czy 7ph to wtedy to byłoby drużyną na ligę
Z jednej strony to prawda z drugiej pilnowałbym aby taka reaktywacja grała swoim faktycznym starym składem przez co niemogli by sprowadzac sobie na turniej koksów którzy nigdy z nimi nie grali a którzy by im ugrali ligę.
Moją propozycją jest by w ogóle usunąć ten zakaz robienia drużyn na ligę. Jak nie dożyją to nie dożyją, a jak dotrwają to będzie większa aktywność na lidze, czytaj więcej meczy, czytaj więcej gry.
Jaki organizator takie zasady. Zachęcam cię abyś to ty zorganizował 3. sezon ligi i wtedy zrobisz go po swojemu. Dla mnie jest bardz istotne aby wszystkie teamy dograły ligę do konca - walkowery mogą bardzo namieszac w rankingu przez co część drużyn była by skrzywdzona. A więcej nie zawsze znaczy lepiej. Ostatnio drużyn było za dużo przez co trzeba było zrezygnować z rematchy. Przypominam, że ty byłeś przedstawicielem jednej z drużyn która w czasie turnieju się wykruszyła, więc nie gadaj teraz, że potrzeba więcej meczy.
Skończy się na tym, że 2-3 pułki między sobą będą grały xD
Jak pisałem w poście z zasadami: drużyn
ma być mniej niż ostatnio. Ostatnio zrealizowaliśmy tylko połowę celu: miały być po 2 mecze z każdym a skończyliśmy na jednym. Całość zajęła 2 miesiące, gdybyśmy chcieli zrealizować wtedy turniej zajął by ponad 4 miesiące (18 tygodni). Chcę jeszcze przypomnieć, że twoja drużyna - 3. Pułk Piechoty również była jedną z drużyn dla której turniej trwał za długo i chciała ona pod koniec się wycofać.
Więc fakt - obecnie to sobie zagrają jeden meczyk i do domu.
Ostatnio też był miesiąc na zapoisy i też większość drużyn złożyło podanie w ostatnim tygodniu. Tym razem wystosowałem prośbę aby zgłaszać kompletne drużyny z uzupełnionymi ID. Dlatego nie przejmuję się jak na razię ilością drużyn. Jest jeszcze dużo czasu i jestem przekonany, że w tym roku będzie wystarczająco drużyn by zagrać turniej tak długi aby usatysfakcjonować wszystkich.
Mam nadzieję, że udało mi się was przekonać, że moje działania są podyktowane dobrem turnieju. Jeżeli jesteście nieusatysfakcjonowani, lub macie jakieś pytania zapraszam do dalszej dyskusji.