Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PLK II]Wątek dyskusyjny  (Przeczytany 1073 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moontoor

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    [PLK II]Wątek dyskusyjny
    « dnia: Grudnia 03, 2018, 13:23:30 »
    W tym temacie można toczyć dramy i hejtować organizatora.
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2020, 13:58:12 wysłana przez Moontoor »
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: Wątek dyskusyjny
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 04, 2018, 17:44:13 »
    Siema, dopuścicie nas tym razem do gry, czy znowu robimy cyrk?

btw te nowe zasady typu:
    >Wszelkie decyzje organizatora są niepodważalne.

Są bekowe XD
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 04, 2018, 17:50:23 wysłana przez Ganczo »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Moontoor

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 04, 2018, 23:58:58 »
    Siema, dopuścicie nas tym razem do gry, czy znowu robimy cyrk?
    Przyjrzyj się regulaminowi
    btw te nowe zasady typu:
    >Wszelkie decyzje organizatora są niepodważalne.

Są bekowe XD
    Bekowe to były zgłoszenia typu 1ps-l_StephanGH czy 12pp_Rastignac. Nie istnieje idealny regulamin i nie da się takiego zrobić. Tylko i wyłącznie pod tym warunkiem mogę się podjąć organizacji ligi, nie będę się użerać z bandą dzieciaków którzy zrobią wszystko aby odnosić korzyści przez dziurawy regulamin.

Ja naprawdę nikogo nie zmuszam do brania udziału w tym turnieju. Robię to dla ludzi którym się to podoba i którzy się dobrze przy tym bawią. Nie podobają ci się moje turnieje? W takim razie się na nie nie zapisuj. Albo najlepiej rusz dupę i zrób własny turniej! Naprawdę nikt ci tego nie broni i osobiście sam bym się ucieszył gdyby wreszcie znalazł się ktoś inny chętny do działania. Nie pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2018, 00:01:22 wysłana przez Moontoor »
    (click to show/hide)

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 12, 2018, 17:45:38 »
    "Robię to dla ludzi którym się to podoba i którzy się dobrze przy tym bawią." - kiedy chcesz sobie pograć i dobrze się bawić, ale jakieś bogobojne zasady prowadzącego uniemożliwiają Ci grę, bo nie masz pułku sprzed grudnia i jesteś kwalifikowany jako "drużyna stworzona na ligę". Sad.
    (click to show/hide)

Offline Moontoor

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 12, 2018, 18:05:34 »
    Gdy rok temu wspólnie ustalaliśmy, że liga będzie turniejem cyklicznym dla stałych klanów a nie dla drużyn. Nie wiem czy jesteś zdziwiony czy to tylko żal ale dobrze wiedziałeś zakładając pułk, że nie może on grać w lidze bez wcześniejszej udokumentowanej działalności. Przyjmowanie każdego nowego klanu misja się z celem bo liga jest turniejem długim i większość nowych tworów nie doczekałoby nawet jej zakończenia. Przypominam też, że rok temu sam zgadzałeś się z tymi ustaleniami oraz głosowałeś za niedopuszczeniem gacpb (nie pamiętam jak oni dokłądanie się nazywali) do turnieju. W wymogi dołąćzenia do ligi i tak są dużo łagodniejsze niż rok temu: masz możliwość gry w potencjalnych reaktywacjach 2rds czy 7ph.
    (click to show/hide)

Offline Hawriił

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 13, 2018, 08:54:34 »
    Gdybym wziął "reaktywacje" jak 2RDS czy 7ph to wtedy to byłoby drużyną na ligę, bo dostało by disband zaraz po lidze. To, że rok temu miałem takie zdanie o tym, (i nie chciałem dopuścić 14pk, bo to narcyzy i chamy, ale i tak pozdrawiam miśki) to nie zmienia faktu, że będę szedł co roku z tym samym zdaniem skoro widzę, że nima sensu. Moją propozycją jest by w ogóle usunąć ten zakaz robienia drużyn na ligę. Jak nie dożyją to nie dożyją, a jak dotrwają to będzie większa aktywność na lidze, czytaj więcej meczy, czytaj więcej gry.
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 13, 2018, 09:35:09 »
    Dziwne realia na tym Napoleonicu.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 13, 2018, 10:10:23 »
    Skończy się na tym, że 2-3 pułki między sobą będą grały xD

Offline Hawriił

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 13, 2018, 12:41:57 »
    A ile masz pułków polskiej cav? 14pk, 8pk, 13ph, 10ph. Z czego 13ph i 8pk jak na dzień dzisiejszy nie biorą udziału, 10ph ma zakaz, bo regulamin i jedynie Adamek ze swoimi Miszczami się zapisał jako jedyny z innego modułu oraz Zaha z 14'stką. Więc fakt - obecnie to sobie zagrają jeden meczyk i do domu.
    (click to show/hide)

Offline Moontoor

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 13, 2018, 16:12:16 »
    Gdybym wziął "reaktywacje" jak 2RDS czy 7ph to wtedy to byłoby drużyną na ligę
    Z jednej strony to prawda z drugiej pilnowałbym aby taka reaktywacja grała swoim faktycznym starym składem przez co niemogli by sprowadzac sobie na turniej koksów którzy nigdy z nimi nie grali a którzy by im ugrali ligę.

Moją propozycją jest by w ogóle usunąć ten zakaz robienia drużyn na ligę. Jak nie dożyją to nie dożyją, a jak dotrwają to będzie większa aktywność na lidze, czytaj więcej meczy, czytaj więcej gry.

Jaki organizator takie zasady. Zachęcam cię abyś to ty zorganizował 3. sezon ligi i wtedy zrobisz go po swojemu. Dla mnie jest bardz istotne aby wszystkie teamy dograły ligę do konca - walkowery mogą bardzo namieszac w rankingu przez co część drużyn była by skrzywdzona. A więcej nie zawsze znaczy lepiej. Ostatnio drużyn było za dużo przez co trzeba było zrezygnować z rematchy. Przypominam, że ty byłeś przedstawicielem jednej z drużyn która w czasie turnieju się wykruszyła, więc nie gadaj teraz, że potrzeba więcej meczy.

Skończy się na tym, że 2-3 pułki między sobą będą grały xD

Jak pisałem w poście z zasadami: drużyn ma być mniej niż ostatnio. Ostatnio zrealizowaliśmy tylko połowę celu: miały być po 2 mecze z każdym a skończyliśmy na jednym. Całość zajęła 2 miesiące, gdybyśmy chcieli zrealizować wtedy turniej zajął by ponad 4 miesiące (18 tygodni). Chcę jeszcze przypomnieć, że twoja drużyna - 3. Pułk Piechoty również była jedną z drużyn dla której turniej trwał za długo i chciała ona pod koniec się wycofać.

Więc fakt - obecnie to sobie zagrają jeden meczyk i do domu.

Ostatnio też był miesiąc na zapoisy i też większość drużyn złożyło podanie w ostatnim tygodniu. Tym razem wystosowałem prośbę aby zgłaszać kompletne drużyny z uzupełnionymi ID. Dlatego nie przejmuję się jak na razię ilością drużyn. Jest jeszcze dużo czasu i jestem przekonany, że w tym roku będzie wystarczająco drużyn by zagrać turniej tak długi aby usatysfakcjonować wszystkich.

Mam nadzieję, że udało mi się was przekonać, że moje działania są podyktowane dobrem turnieju. Jeżeli jesteście nieusatysfakcjonowani, lub macie jakieś pytania zapraszam do dalszej dyskusji.
    (click to show/hide)

Offline Hawriił

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 13, 2018, 17:45:50 »
    Będę organizować turnieje, ligi i inne tego typu rzeczy ale czekam aż Twoja Liga się skończy by z niczym nie kolidować. Nie będę odpowiadał na poszczególne rzeczy typu, że 2RDS się wykruszyło mimo, że po prostu dołączyliśmy do 7ph - bo ani mi w smak robić dym tutaj, ani czasu tyle nie mam. Zaproponowałem zmianę by dopuszczać drużyny - nie przeszło to, to trudno, po prostu sobie nie pogram ze swoim składem, a zasilę 14pk. Czekam, aż zapisze się jeszcze parę klanów !
    (click to show/hide)