Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: problem ze swardianskimi rycerzami w hundred years war  (Przeczytany 1479 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zaraz91

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    problem ze swardianskimi rycerzami w hundred years war
    « dnia: Lutego 05, 2009, 11:42:19 »
    siema ,mam problem z jednostką swardiański rycerz. jak mi wiadomo jest to najlepsza jednostka swardii, dlaczego wiec jej umiejetnosci walki broniami siecznymi nie przekracza "10" a bronie miotane sa na "0" .
    « Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2009, 00:04:43 wysłana przez zaraz91 »

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    Odp: problem ze swardianskimi rycerzami w hundred years war
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 05, 2009, 12:38:57 »
    Po pierwsze: Francji lub Anglii jak już.
    Po drugie: Podejrzewam że chodzi ci o "Siła uderzenia" - nie przekracza bo 10 to najwyższy stopień w grze.
    Po trzecie: Wyobraź to sobie - woj w płytówce na ogromnym koniu strzela sobie z łuku, bzdurne nie?

Offline Niebieskooki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 05, 2009, 13:08:19 »
    Po pierwsze: Francji lub Anglii jak już.
    Po drugie: Podejrzewam że chodzi ci o "Siła uderzenia" - nie przekracza bo 10 to najwyższy stopień w grze.
    Po trzecie: Wyobraź to sobie - woj w płytówce na ogromnym koniu strzela sobie z łuku, bzdurne nie?

A ty wyobraź sobie że bronie miotane odpowiadają za oszczepy, czy siekiery, nie łuki...

Offline zaraz91

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 05, 2009, 17:54:42 »
    ale panowie nie czepiajmy sie szczegolow , ja tylko poruszam taki problem.

moze i francja i anglia ale u mnie i tak jednostka nazywa sie swardianski rycerz i wiadomo o co b.

- mroczny pierogu nie rob ze mnie idioty bo odruzniam sile uderzenia od umiejetnosci walki bronia jednoreczna, dworeczna i drzewcowa.

chodzi o to ,ze to taka wykokszona jednostka , ma niezla zbroje, sile uderzena chyba 6 ponad a w bitwie sluzy za mieso armatnie bo nie zadaje prawie wcale obrazen .
    « Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2009, 18:01:18 wysłana przez zaraz91 »

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 05, 2009, 18:41:39 »
    Mylisz się. ta jednostka nie jest mięsem armatnim. Swardiański rycerz to jednostka, której powinno być w oddziale ponad 20. 1 nie rozgromi armi. Jest doskonałą jednostką do przebijania piechoty.
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 05, 2009, 19:43:36 »
    Po pierwsze odinstaluj spolszczenie albo zmień nazwe z pl na en , dopiero potem zadawaj pytania bo ta jednostka ma więcej ataku i mogę oto zapewnić.

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 05, 2009, 20:11:59 »
    Jezu, chodzi mu o zdolności władania bronią a nie Power Draw i inne. Upewnij się, czy masz dobrą wersję gry i spolszczenia. W modach nie ma różnicy między 1.010 a 1.011, ale spolszczenie musi być na dobrą wersje - 1.010 na 1.010, 1.011 na 1.011. Reinstaluj M&B i moda.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Elas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 05, 2009, 21:18:57 »
    Albo po prostu skopiował "uniwersalne" spolszczenie nie patrząc co kopiuje... i zamiast Francji ma np. Swadia itd

Offline zaraz91

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 06, 2009, 00:21:06 »
    dzieki credo (jednak jest jeszcze ktos kto ci pomoze a nie tak jak te nooby czepiaja sie pierdol tylko) jakos dam sobie rade a jak nie to sie pobawie w troop editor .

zamykam wątek.