Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zatrzymanie automatycznej rekrutacji w mieście  (Przeczytany 1028 razy)

Opis tematu: czy to możliwe?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zatrzymanie automatycznej rekrutacji w mieście
    « dnia: Listopada 01, 2018, 10:11:11 »
    Witajcie towarzysze.
    Mam swoje miasto , wszystkie budynki postawione ,  wszystkie posady obsadzone.Garnizon rekrutuje się automatycznie.Tyle że  rekrutuje mi całe mnóstwo jednostek(chciałbym Jarczarów a rekrutuje mi Azabów) co trochę drenuje budżet.
    Idzie to zatrzymać czy trzeba profilaktycznie ich zwalniać?

Inna sprawa że mechanika w której trzeba mieć husarza w garnizonie aby pojawił się kasztelan jest naprawdę trudna do odkrycia.
    Czy do pozostałych budynków też trzeba mieć w garnizonie konkretnych wojaków?
                                                                                                                                                                                          Z góry dziękuje za pomoc.

Offline Luke125

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Zatrzymanie automatycznej rekrutacji w mieście
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 09, 2019, 13:22:08 »
    Co do automatycznej rekrutacji to nie zatrzymasz jej, a jednostki jakie się tam rekrutują są dobierane losowo.

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Zatrzymanie automatycznej rekrutacji w mieście
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 18, 2019, 17:04:36 »
    Dzięki.