Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP18] PÓŁFINAŁY 3.11.2018 LIVE KRAKÓW O 17:30 START.  (Przeczytany 2102 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [PP18] PÓŁFINAŁY 3.11.2018 LIVE KRAKÓW O 17:30 START.
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 04, 2018, 07:03:08 »
    Stream naprawdę na wysokim poziomie. Duet komentatorów wypadł bardzo dobrze. Szczególnie zaimponował mi Aharo, którego zapamiętałem jako chłopaka, który miał zacięcie do filmów video ale wychodziło mu to w kratkę. A tutaj proszę nie dość, że ciekawy komentarz, dobra dykcja prezencja i potrafił nawet sypać porównaniami z rękawa. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Dzięki i świetna robota.

Co do meczów oba były ciekawe ale szkoda, że KoH na drugiej mapie nie dało rady troszeczkę się pogubili. EG vs BG to życiówka Janczara, którego zapamiętałem jako bota, który kiedyś leciał na hita a tutaj proszę sama klasa i król włóczni. Mecz o 3 miejsce to będzie walka na noże a finał zobaczymy. Jeśli EG po raz kolejny wzniesie się na wyżyny to wygrana SRC niekoniecznie taka oczywista.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 04, 2018, 14:27:31 »
    Woj słynie z tego, że gdy wyzywa przeciwnika to przegrywa. Warto go prowokować do flejmu, bo wtedy jest izi łin. Pozdrawiam gorąco graczy EG

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 06, 2018, 01:47:28 »
    Temat zamykam ;)
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.