Spróbowałem wyszukać odpowiedzi na to pytanie na forum, ale ilość tematów z powiązanymi hasłami jest ogromna. Generalnie grając sobie pomagałem Arwie przejąć Sarranidów. Wszystko ładnie fajnie idzie(w końcu Phantasy Calradia i armia drowów walczących z Sarranidami więc prościzna) i w międzyczasie otrzymałem w Ahmerradzie należącym do mnie zadanie wytropienia danego oddziału i zlikwidowania go. Jako, że liczyłem na inne zadanie odłożyłem to na później i ruszyłem podbijać tereny Sułtanatu. Rebelia udana, wszystko pięknie i tu pojawił się problem. Chcąc polepszyć stosunki oraz polepszyć sytuację w moim mieście chciałem na spokojnie się wziąć za te zadania. Jednak w między czasie jakiś inny odział się nimi zajął i skrypty gry pokazują, że ta grupa nie istnieje. Chwilę po wyjeździe z miasta zadanie zostało z tego powodu najzwyczajniej w świecie anulowane. Tutaj moje pytanie: ile czasu będę musiał czekać aż znowu będę mógł wziąć jakieś zadanie, bo póki co nie mam takiej możliwości? Czy może coś się wzięło i zbugowało w związku z tym?