Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP18] IV Kolejka (1.10.2018 - 7.10.2018)  (Przeczytany 4321 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [PP18] IV Kolejka (1.10.2018 - 7.10.2018)
    « Odpowiedź #30 dnia: Października 05, 2018, 22:05:22 »
    Masz z tym jakiś problem?
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #31 dnia: Października 05, 2018, 22:32:07 »
    Czy to już nie jest lekka przesada? Jeden mecz odbył się po terminie to zaraz połowa meczy będzie umawiana w następnym tygodniu??
    Właśnie dlatego Vizimir nie chciał pozwolić SRC zagrać tego meczu później, bo zaraz zlecą się inni zapominalscy i zacznie się opóźnianie terminu meczów xd.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    « Odpowiedź #32 dnia: Października 05, 2018, 22:46:49 »
    Co wy gadacie wgl xd Od dawien dawna mecze się przedłuża o ten jeden dzień za zgodą organizatora, i choćby nawet przykład sprzed 2 tygodni, mecz I v Typy, którego termin przeszedł bez większego echa, BO TAK SIĘ ROBI.
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #33 dnia: Października 05, 2018, 23:14:11 »
    No nie wiem Kokosz. Jakoś organizowałem te kilka ostatnich PP i nigdy nie było takiej sytuacji, o której mówisz. Owszem, w wyjątkowych sytuacjach zdażały się przedłużenia terminów, ale nigdy nie było tak, że działo się to na taką skalę, jak w tym roku. A już na pewno nie od momentu wejścia ligi i picków.

Podstawowym pytaniem jest, czy dwa powyższe mecze zostały skonsultowane z Vizimirem. Jeśli pozwolił, to spoko. Jak nikt nie pytał i po prostu sobie ustaliliście spotkania na poniedziałek i wtorek, gdzie termin jest na niedzielę, to jest to trochę niepoważne. Lew w kontekście meczu Typy vs SRC przypomniał, jak sobie kiedyś z taką sytuacją poradziliśmy, ale to działa właśnie tylko dla pojedynczych meczów. W zeszłym tygodniu z aktualizacji pick listy były wyłączone dwa zespoły, teraz to mają być już cztery? W przyszłym tygodniu tych "opóźnionych" będzie pewnie już z 8 drużyn przy obecnym tempie i część zacznie się umawiać na środę po terminie. Do końca ligi deadline trzeba będzie ustawić na 2 tygodnie per kolejka, by na pewno każdy zdążył w ogóle pomyśleć o umówieniu meczu.

I pamiętajcie, że nawet w sytuacjach bardzo wyjątkowych należy do administracji (w tym roku najlepiej uderzać do Vizimira) najpierw napisać (o ile tego nie zrobiliście już, wtedy nie ma problemu), tego wymaga chociażby zwykła kultura osobista. Bo to chociażby taki admin później musi sobie radzić z wyjątkami do picków i ogólnie opóźnieniami.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #34 dnia: Października 05, 2018, 23:15:32 »
    Masoni nie grają z Insomnią w poniedziałek, bo "zapomnieli" umówić mecz. Jesteśmy w kontakcie od kilku dni i niestety nie udało nam się ustalić innego pasującego obu drużynom terminu, dlatego po uzyskaniu zgody Vizimira umówiliśmy się na poniedziałek.

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #35 dnia: Października 06, 2018, 00:20:45 »
    Pozwoliłem im. Mam nadzieje tylko, że nie wyjdzie tak jak z Src vs Typy, że i tak na końcu Typy oddały mecz walkowerem. Przypominam tylko, że każdy mecz odbyty poza terminem wiąże się z nieuczestniczeniu obu drużyn w pick nightach.
    « Ostatnia zmiana: Października 06, 2018, 04:27:18 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #36 dnia: Października 06, 2018, 01:55:58 »
    Mecz BE vs AK odbędzie się w niedziele o 20

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #37 dnia: Października 06, 2018, 10:46:14 »
    Jako lider Masonów nie zgadzam się na ten termin. Nie podpisuje się pod tym co zrobili chłopacy. Mamy jednak całkowitą niezależność a więc chwała im za to, że umówili mecz w ogóle. Nie było to jednak ze mną ustalone i nie zgadzam się na to. Wnioskuje o mecz dzisiaj w sobotę albo w niedzielę godziny 18-20. Mamy więcej terminów. Jest to niepoważne aby przesuwać deadliny. Zasady muszą być równe dla wszystkich. Jeśli Insomni to nie pasuje i nie umie dotrzymać zobowiązań danych podczas zapisów to wnioskuje o walkowera. Mam nadzieję, że chłopaki się ogarną. I tak są faworytami to wystarczy przyjść i pyknąć 40 minut i nas lekko ograją. Cały czas ich widzę jak siedzą i grają a więc nie będzie to dla nich problem. Możliwe, że nawet oba teamy nie przyjdą (jestem prawie pewny, że my możemy nie mieć 5ciu) ale wtedy trudno oba teamy dostaną walkowera. Bądźmy jednak poważni i trzymajmy się terminów. Musimy szanować inne teamy i skoro one potrafią się pojawić a my nie to trudno powinniśmy być ukarani.

A więc krótko: Gramy dzisiaj albo w Niedziele. Wybierzcie sobie godzinę. Jak nie to walkower dla nas. Chyba, że my też nie przyjdziemy to oba teamy niech tracą punkty. Dla Was to moment i może nawet 5tka Wam nie będzie potrzebna. To miejcie jaja.

Nie o takie PP walczyłem a więc grajmy w terminie i bądźcie dorośli.
    « Ostatnia zmiana: Października 06, 2018, 10:54:23 wysłana przez ^IvE »

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #38 dnia: Października 06, 2018, 10:56:34 »
    Tl;dr. Nawet nie zamierzam czytać co Pan Patryk napisał, ale go nie słuchajcie bo bredzi jak zwykle kiedy gada przez serce a nie przez rozum.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Października 06, 2018, 11:06:23 »
    Tl;dr. Nawet nie zamierzam czytać co Pan Patryk napisał, ale go nie słuchajcie bo bredzi jak zwykle kiedy gada przez serce a nie przez rozum.

Jestem zażenowany tym Panem tym bardziej, że jego główną motywacją było rozegranie na siłę meczu aby dobrać nasz lamerski team w lepszej kolejce do pickowania w przypadku rozegrania i przegrania meczu stąd podporządkował się całkowicie pod Insomnie. Jest to nie dość, że z anty duchem tego Pucharu bo tak jak pisałem zasady są równe dla wszystkich i każdy powinien rozegrać w terminie. To jestem tym bardziej zażenowany, iż mimo jasnego stwierdzenia - gramy jak umiemy, nie mamy szans ale bawmy się i nie przejmujmy pickami - przeprowadza takie kombinacje. Jest to żałosne. Mieliśmy grać for fun.

Dlatego Kradus wstydź się a Vizimir opamiętaj się i nie rób fuszery i walkoweru dla obu teamów, które nie rozegrają do niedzieli. Miejcie jaja.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #40 dnia: Października 06, 2018, 11:11:52 »
    To dogadajcie sie między sobą kiedy chcecie grać bo Wasz 2gi kontakt - Lew twierdził, że pasuje Wam tylko poniedziałek xD
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Października 06, 2018, 11:15:53 »
    To dogadajcie sie między sobą kiedy chcecie grać bo Wasz 2gi kontakt - Lew twierdził, że pasuje Wam tylko poniedziałek xD

Tak jak pisałem. Mnie nie było zostawiłem to w ich gestii. Mieli wziąć jakikolwiek termin. Nie wiedziałem, że zrobią taka pajacerkę i będą chcieli grać po deadlinie. A więc jeśli Wam pasuje niedziela albo sobota to tak jak napisałem w sobotę 18-20. W niedzielę cały dzień w sumie im później tym lepiej. Wybierzcie termin i zagrajmy. Może nie zbierzemy 5 ale trudno.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #42 dnia: Października 06, 2018, 11:17:36 »
    Tak jak pisałem. Mnie nie było zostawiłem to w ich gestii. Mieli wziąć jakikolwiek termin. Nie wiedziałem, że zrobią taka pajacerkę i będą chcieli grać po deadlinie. A więc jeśli Wam pasuje niedziela albo sobota to tak jak napisałem w sobotę 18-20. W niedzielę cały dzień w sumie im później tym lepiej. Wybierzcie termin i zagrajmy. Może nie zbierzemy 5 ale trudno.
    Oki oki, to zagramy jutro. Godzinę doprecyzuje później.
    (click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #43 dnia: Października 06, 2018, 11:19:11 »
    Witam.
    Data, którą podałem Insomnii bazowała na deklaracjach naszych graczy via FB - z nich wynikało jasno, że w inny dzień niż poniedziałek nie zbierzemy się. Jak IvE chce robić sobie prywatę i olewać opinię graczy ze swojego teamu, to jego sprawa.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #44 dnia: Października 06, 2018, 11:20:56 »
    Nie mam zamiaru się kłócić z IvE na publicznym forum, ale skoro mnie wywołał to mogę napisać. Jeśli ustalasz termin w którym na pewno nie będzie 5 to czemu nie oddasz przeciwnikom walkowera, skoro robisz i tak wszystko przeciw swoim graczom?