Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Studio live: półfinały i finały (odezwa do klanów)  (Przeczytany 2109 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Studio live: półfinały i finały (odezwa do klanów)
    « dnia: Września 10, 2018, 00:13:34 »
    Hej, w imieniu administracji zwracam się z pytaniem do wszystkim uczestników turnieju. Otóż Aharo zaoferował przygotowanie streamów wraz ze studiem na żywo (pojawiliby się w nim zaproszeni goście). Zapewniłoby to nową jakość streamów, jednak ze względu na kwaterunek gości, jak i samą organizację czegoś takiego pojawia dodatkowy probblem. Mianowicie jak najwięcej meczów fazy pucharowej musiałoby zostać rozegranych w jeden weekend. Np. oba półfinały w sobotę, a finał (i ewentualnie mecz o brąz) w niedzielę.

Jak się na to zapatrujecie? Pasowałoby wam takie rozwiązanie? Niesie to ze sobą oczywiście ryzyko, bo jednak nie da się zaplanować sobie weekendu na granie meczów z takim wyprzedzeniem, zawsze są też sytuacje losowe, więc byłoby to jakieś ryzyko, że ktoś mógłby nie dotrzeć na taki mecz. Z drugiej strony przyspieszyłoby to rozgrywki i sprawiło, że ostatnia faza turnieju byłaby bardziej intensywna i przy dużo lepszej oprawie, niż kiedykolwiek dotąd.

Przy zabieraniu głosu prosilibyśmy o zaznaczanie, w imieniu której drużyny zabieracie głos, aby łatwiej było się wszystkim połapać w dyskusji. Oczywiście głównie będzie brane pod uwagę zdanie zespołów, które celują w awans tak wysoko, bo to ich się tyczy.
    « Ostatnia zmiana: Września 10, 2018, 00:24:14 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    Odp: Studio live: półfiinały i finały (odezwa do klanów)
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 10, 2018, 00:16:02 »
    Tak, jak pisałem na Facebooku, oczywiście jestem za ;)

PS: Głos całego IW ;)
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    Odp: Studio live: półfinały i finały (odezwa do klanów)
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 10, 2018, 02:23:30 »
    Tego jeszcze nie grali. Mam nadzieje, ze obedzie sie bez przemocy.

SRC za.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 10, 2018, 08:44:21 »
    Jako kapitan KoHu, ja i mój zespół jesteśmy za !

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 10, 2018, 08:59:11 »
    Nie spodziewam się zajść tak daleko. Jednak dla kurażu dla całej inicjatywy - Masoni za.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 10, 2018, 09:39:46 »
    Nie sądzę byśmy trafili do półfinału, jednakże inicjatywa i pomysł super. InΣomnia za.
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 10, 2018, 10:39:36 »
    Swoją drogą fajnie by było zobaczyć post jak sam pomysłodawca to widzi. Nie chcę tutaj być czarnowidzem ale po prostu zbyt często tego typu inicjatywy okazywały się mrzonkami.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 10, 2018, 10:51:07 »
    Bez obrazy dla wszystkich tu obecnych ale studio dla stream'a z 15 oglądającymi? Jeśli osoby które chcą jechać i komentować są zainteresowane tym z pasji i zrobią to dla samej zabawy to bardzo ciekawa sprawa, jednak nie wiem czy jest sens przygotowywanie zbyt wielu rzeczy na takie drobne przedsiemwsięcie jakim jest PP. Jednak jeśli się uda, to ja z pewnością rzucę okiem : )

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 10, 2018, 11:05:19 »
    Bez obrazy dla wszystkich tu obecnych ale studio dla stream'a z 15 oglądającymi? Jeśli osoby które chcą jechać i komentować są zainteresowane tym z pasji i zrobią to dla samej zabawy to bardzo ciekawa sprawa, jednak nie wiem czy jest sens przygotowywanie zbyt wielu rzeczy na takie drobne przedsiemwsięcie jakim jest PP. Jednak jeśli się uda, to ja z pewnością rzucę okiem : )

Nie no takie hitowe wydarzenie to by ze stówkę ogladających zebrało. Pozostają jednak właśnie te kwestie o których napisałeś, że raczej tylko dla zainteresowanych jeśli chcą jechać

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 10, 2018, 12:04:23 »
    Może gdyby było to prowadzone po angielsku to ktoś zza granicy by się tym zainteresował dla samego zobaczenia takiego studia w turnieju wb
    (click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 10, 2018, 12:10:53 »
    Szczegóły na pewno podamy, gdy będzie to już potwierdzone. I nie obawiałbym się za bardzo fuszerki, bo Aharo ma już jednak kilka lat doświadczenia w tego typu rzeczach. Na pewno też mocno byśmy to promowali i jakoś by się pozbierali widzowie, tak sądzę. A w EU wątpię, by to oglądali jakoś szczególnie, bo mają na TaleWorlds tyle turniejów, gdzie z nazwy będą tu tylko SRC kojarzyć, że większości nie będzie się chciało nawet odpalać. Za to sądzę, że w angielskiej wersji językowej obejrzy to mniej Polaków.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 10, 2018, 13:45:33 »
    Jako 2-gi lider  Black Eagles jesteśmy za.
    « Ostatnia zmiana: Września 10, 2018, 14:33:37 wysłana przez Einar. »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 10, 2018, 16:05:39 »
    Jezeli ktos jest przekonany, ze Aharo moze odwalic fuszerke to zyje chyba w jakies zamknietej spolecznosci lub wyimaginowanym swiecie. Pozwolcie, ze przyblize Wam jedno z najpopularniejszych przedsiewziec Kacpra (Aharo). W 2016 zorganizowal on EXPO Gaming. Zlot dla fanow gier. Wydarzenie to bylo trzecim eventem w Polsce pod wzgledem zainteresowania ludzi i mediow. Jedynie lipcowy zjazd NATO w Warszawie i Swiatowe Dni Mlodziezy cieszyly sie wiekszym zainteresowaniem. Z roku na rok projekt Expo jest coraz lepszy i preznie sie rozwija. Jesli Aharo zrealizuje swoje marzenia i zalozy firme, ktora bedzie kopalnia newsow ze swiata gier to takie gry-online i inni beda miec powaznego konkurenta na rynku. Panie i Panowie. Pomysl Aharo co do studia streamerskiego nie moze sie nie udac.

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 10, 2018, 16:26:41 »
    Jezeli ktos jest przekonany, ze Aharo moze odwalic fuszerke to zyje chyba w jakies zamknietej spolecznosci lub wyimaginowanym swiecie. Pozwolcie, ze przyblize Wam jedno z najpopularniejszych przedsiewziec Kacpra (Aharo). W 2016 zorganizowal on EXPO Gaming. Zlot dla fanow gier. Wydarzenie to bylo trzecim eventem w Polsce pod wzgledem zainteresowania ludzi i mediow. Jedynie lipcowy zjazd NATO w Warszawie i Swiatowe Dni Mlodziezy cieszyly sie wiekszym zainteresowaniem. Z roku na rok projekt Expo jest coraz lepszy i preznie sie rozwija. Jesli Aharo zrealizuje swoje marzenia i zalozy firme, ktora bedzie kopalnia newsow ze swiata gier to takie gry-online i inni beda miec powaznego konkurenta na rynku. Panie i Panowie. Pomysl Aharo co do studia streamerskiego nie moze sie nie udac.

+1 Kozak

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 10, 2018, 16:46:26 »
    Doskonale zdaję sobie sprawę z kompetencji Aharo i tego co robi. Bardziej chodzi mi o to czy mu się będzie chciało zajmować się tak nic nie znaczącym streamem :P